Witam wszystkich Do administracji wiem ze są posty na tym forum ale jest ich tyle ze idzie zwariować Dlatego proszę o szybką i profesjonalną poradę,pomoc. Jaki monitor wybrać do PC/ps3 ??Są rożne ale ja zastanawiam się nad :LCD LG 24" LCD W2443T-PF...
Chciałem kupić monitorek Sony X95FB niestety się spóźniłem i nie teraz go nigdzie nie moge dostać, więc zastanawiam się nad zakupem innego. Dodam, że przeszukałem forum i jest pare tematów, ale cena jest niższa i nie znalazłem żadnych info o monitorach belinea.Ostatnio zaciekawił mnie monitorek Belinea 1980 S1. usłyszałem jednak, że nie jest to dobra...
Witam,Zwracam się do forumowiczów z prośbą o pomoc w wybraniu laptopa. Jestem dość zielony w tym temacie, więc proszę o wyrozumiałość ;) Używany będzie głównie do neta, office'a, photoshopa (raczej starsze wersje). No może też czasem do grania.Ja znalazłem takie:Lenovo 100-15IDB (80QQ006FPB)stan nowygwarancja 12 miesięcy na firmę / 24 miesiące na osobę...
Mam na sprzedaż Radeona R9 280X w niereferencyjnym wydaniu ASUSA z chłodzeniem DirectCU II, którego chyba nie trzeba przedstawiać: 5 niklowanych rurek cieplnych, ogromny radiator, dwa 100 mm wentylatory - czyli w skrócie cisza i niskie temperatury ;) Karta pochodzi z wymiany gwarancyjnej w sklepie w zamian za padniętego 7970 Gigabyte. Niestety nie wiem jak wygląda sytuacja z gwarancją ASUSa,...
Mam do sprzedania: monitor: NEC MultiSync LCD1550v komputer: LG 40x120x40 AMD Athlon(tm) XP 1,11GHz, 512 MB RAM Windows XP Proffesional za ile sprzedać?? nie znam się zupełnie proszę o pomoc . ! albo na forum albo gg 13448175 z góry dzięki//na przyszłość od tego jest przyklejony temat zbiorczy//diablo45
Hmm, dzisiaj będzie raczej cienko z dorwaniem zasilacza... może jutro uda mi się od kumpla pożyczyć... ale czy za słaby zasilacz może spalić kartę? Bo z tego co dzisiaj rano na forum poczytałem wychodzi że artefakty to kiepski znak i że nie rokują za dobrze dla karty...Zakładając najgorsze kupiłem od kolegi używanego geforce'a 8600 gt do kompa brata...
Zapraszamy na Serwery CS:GO gdzie odbywają się co chwilę konkursy! CS-4FRAGS.PL Zaprasza ! Nazwa serwera: [PL] CS-4Frags.pl [OnlyDD2][TICK128]IP Serwera: 91.224.117.103:27015Rodzaj serwera: Only de_dust2Sloty: 18Forum: CS-4FRAGS.PL Nazwa serwera: [PL] CS-4Frags.pl [Multi Areny][1vs1][TICK128]IP...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Listopad 2018 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Grudzień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na grudzień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na
Witajcie,W ostatnim czasie zmodernizowałem sobie troszkę sprzęt. Ale niestety tak jak na "starym" wszystko mi działało tak teraz przestałoProblemy zaczęły się gdy chciałem grać w The Division - gra crashowała podczas intra. Próbowałem ją odpalić milion razy - zawsze efekt był taki że albo grę wywalało do windowsa z komunikatem błędu Uplay, "sterownik ekranu przestał odpowiadać ale...
Dzień dobry.Byłbym niezmiernie wdzięczny za pomoc tutejszych "weteranów" w wybraniu dla mnie zestawu komputerowego, mieszczącego się w 4520zł.Jak wspomniałem w temacie, zakupiony sprzęt miałby mi służyć w znacznej mierze do grania, jednak mam nadzieję, że przy funduszach, jakie jestem w stanie na niego przeznaczyć, będzie on potrafił znacznie więcej Jeżeli do określenia mojego "celu" są...
Ręczne mocne profile TR + pisanie postów! Ręcznie zakładane forumowe profile Trust Rank zdobyły już solidną pozycję w dogmatach pozycjonerskich i wpisały się na dobre w schematach związanych z kampaniami SEO każdej pozycjonowanej strony. Nie sposób odmówić im skuteczności oraz faktu, iż są obecnie jedną z najbezpieczniejszych form zdobywania linków...