Skocz do zawartości

lg e340

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: lg e340

Pomoc w kupnie

Witam. Chcialbym zakupic komputer na lata do przodu mam tutaj pare aukcji na allegro i prosze o pomoc. Komputer bardziej do gier tych z wyższej półki m.in GTA IV , NFS HOT PURSUIT , FIFA 11 ITD.Prosze o lojalne i wytlumaczone wypowiedzi . Takze o dobrą pomoc....

Pamięć ram; karta graficzna [400 zł]

Cześć, Chciałabym zmienić kartę graficzną i dołożyć 8 GB pamięci RAM bez wymiany zasilacza i nie wiem, czy ten, który teraz posiadam poradzi sobie z nowym sprzętem. Możecie doradzić jakąś kartę graficzną (do 400 zł, może być używana), żeby gry troszkę lepiej chodziły? :) Płyta główna: MSI MS-7592Procesor dwurdzeniowy: Intel Celeron E3400 2.60...

Pomoc przy usprawnieniu komputera [400zł]

Pierwsze słyszę aby ktoś chciał przeznaczyć więcej kasy na zasilacz ale to krok w dobrą stronę. Więcej niż 500W do 200zł nie znajdziesz ale polecę tobie konstrukcję które są bardziej wydajne i oferują więcej mocy na linii...

Procesor do HD5670 GDDR5

Wiem że można by, ale nie mam pieniędzy na Quada a w szczególności że mieszkam w Anglii a tutaj Quady są strasznie drogie. A przecież będę robił OC do tego e2160 a ja tak dużo od kompa nie wymagam, aby ta karta weszła i żeby nie była ograniczana przez procesor.EDIT: Poradziłem się na Overclock.net, jednak...
  • Procesory
  • napisane 26 08 2011 14:03
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 5990

Gigabyte Radeon HD 3870 DDR3 Zalman - VPU RECOVERY

Witam, Kupilem wczoraj kartę jak w temacie. Podpiałem ją i przetestowałem w 3dmarkach 2001,2003,2005,2006 bez najmniejszych problemów. Następnie zacząłem sprawdzać gry. Jako, że na komputerze miałem jedynie GTA SA odpaliłem ją. A tu zdziwienie. W momencie gdy zaczęła włączać się gra (już po wybraniu z menu gry i ładowaniu) następuje komunikat o restarcie karty graficznej przez VPU RECOVERY....
  • Karty graficzne
  • napisane 19 07 2011 17:30
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 3069

Pomoc w wyborze zestaw do 1390zl

wiesz do tego i tego. Widze ze roznia sie tylko karta graficzna i procesorem... hmm A jak bym do 2 zestawu podlozyl karte graficzna z 1 zestawu , nic by niee przeszkadzalo?bo chyba warto dozbierac te 100-150zl wieceja do tej 512MB GF beda chodzic wszystkie gry czy nie bardzo?znalalzem taki zestaw http://techplanet.pl/produkty/komputery-markowe/hp-500b-mt-...