Skocz do zawartości

lg gram 2022

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: lg gram 2022

Prośba w odczytaniu Log po skanowaniu .

Dzien dobry mam ostatnio kłopoty z swoim komputerem czy mogę prosić o odczytanie po skanowaniu.Będę bardzo wdzięczna. ComboFix 14-03-04.03 - Kaja31 2014-03-05 17:45:55.1.2 - x86Microsoft® Windows Vista™ Home Premium 6.0.6002.2.1250.48.1045.18.3062.1976 [GMT 1:00]Uruchomiony z: c:\users\Kaja31\Downloads\ComboFix.exeAV: avast! Antivirus *Enabled/Updated*...

Ranking laptopów. Jaki laptop kupić? Czerwiec 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście...

Czy w instalatorze Adobe Photoshop jest wirus?

Pobrałem ze strony https://karanpc.com/adobe-photoshop-2023-free-downloadprogram Adobe Photoshop i po zainstalowaniu zniknął mi pulpit i po zrestartowaniu normalnie się komputer uruchomił ale podejrzewam wirusa w setupie https://www.virustotal.com/gui/file/7b47b4d8a95cce222ac851ba2a51db39ae96e5b2fa11a471373bf970a6cd0650 Czy ten plik jest bezpieczny tylko...

Ranking polecanych laptopów 2023 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Styczeń 2023 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na styczeń 2023 r, które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Laptop za 8 / 9 tysięcy

Witam, Mieszkam w UK ale ceny sprzętu są tam dość drogie dlatego zakup laptopa prawdobonie przeprowadzę w Polsce. Jak dużo pieniędzy mam przeznaczonych na ten cel:Kwota jaką mam na to przeznaczone to jakieś 8-9 tysięcy złotych Do czego będę używał:Jestem profesjonalnym pokerzystą. Chcę mieć możliwość gry na 20 poker roomach, z programami...

Komputer zawiesza się w grach i filmach. Dodatkowo problem z ładowaniem systemu.

Witam wszystkich,Z góry przepraszam za długość posta, starałem się być jak najbardziej dokładny.Mój problem występuje od niecałego tygodnia.1) Pierwsze objawy to spowolnione działanie gier i dość wysoka temperatura w stresie (ok. 90C). Po 1-2 dniach od tych objawów komputer zawiesił się po raz pierwszy - obraz stanął w miejscu, dźwięk zaczął "skakać" wydając dość piskliwy hałas.Zresetowałem...

Jesteś grafikiem, lubisz biznes, a może programujesz? Czytaj.

Interesuje mnie współpraca z agencjami, czy firmami/osobami innego typu w dziedzinie projektowania stron reklamy internetowej.Szczególnie cięcie html/css, pisanie wtyczek i przeróbki programistyczne. Dobrze jeśli jesteś dobrym programistą. Interesuje mnie długa współpraca.Szukam grafika 2D, najlepiej pixel art lub...
  • Ogłoszenia
  • napisane 19 12 2013 01:36
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 3783

Przegrzewanie sie laptopa POMOCY!

Witam Jakies 3 lata temu kupilem laptopa Toshiba Satelite C850-1LQ jakies 2 miesiace temu en laptop zaczoł mi się przegrzewac ale tylko gdy gram (np. lol) gdy nie gram na tym laptopie tylko ogladam filmy normalnie pracuje nic nie przegrzewa. Laptopa wyczyscilem z wszystkich brodow w srodku dalem nowa paste na...

Monitor 24-27 cali + uchwyt na 2 monitory

Witam,aktualnie posiadam monitor LG 22MP55 i chciałbym teraz na główny monitor zakupić coś większego.Plan jest taki: zakupić uchwyt na 2 monitory mocowany do biurka + drugi większy monitor.Mój aktualny sprzęt to:Intel i5-4690KMSI RTX2070 8GB Gaming12GB ramu.Zastanawiam się nad dwoma uchwytami do monitora:1. ART L-02 ~105 zł2. Maclean MC-754 ~115 złBiurko aktualnie stoi tuż przy ścianie, ale...
  • Monitory
  • napisane 03 05 2020 13:47
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1201

Komputer sie wylacza - zasilacz ?

Czesc.Zrobilem test PowerSupply programem OCCT i po kilku minutach wylacza mi komputer.Jak gram w gry tez po jakims tam okresie grania wylacza mi kompa.Roznie to bywa.Tak sie zastanawiam czy moze to dlatego ze zasilacz nie potrafi utrzymac napięcia 12V i wylacza mi cala plyte glowna. Jak  juz mowilem...

pomoc z procesorem

Hejka od dość długiego czasu zmagam się by polepszyć szybkość mojego procesora czytałam różne artykuły czy to też filmiki na yt co do podkręcania, ale sama się lekko boje tam grzebać  czy jest jakiś program który przyśpieszy mi procesor ?? bo pobrałam amd overdrive ludzie pisali że tam można jednym kliknięciem zmienić szybkość ale po komunikacie...

Lenovo Z70-80 problem z fn, znakami i przełączaniem okien WIN7

WitamPo instalacji nowego Windowsa 7 na Lenovo Z70-80 oraz wgraniu wszystkich sterowników ze strony producenta: http://support.lenovo.com/pl/pl/products/laptops-and-netbooks/lenovo-z-series-laptops/z70-80 Mam kilka problemów:- nie działa klawisz Fn- klawiatura tak jak by się przełączą z jest zamienione z y a był ustawiony język polski programisty-...
  • Windows 7
  • napisane 25 11 2015 17:02
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 5100