Minimalne zamówienie to 5szt mozna wybrac sobie jakie sie podoba lecz minimum 5szt zamówienia realizowane od wpłaty na konto od2do 14dnicennik -lg ke970-od590 do 605zl zalezy od koloru, ku990-1360zl , kg800-405zl, ke850-1140zl Motorola-v3i-od390zldo655zl v8-830/855/1740zl, k1-od410do590zlz3-390zl, c121-85zl , c123-85zl, Nokia-...
ja wiem jak sciagnąc simlooka z kazdego lg ke970 shine czy tam inne ..modele na necie trzeba posiedziec i sciagniecie sami nie placac naciagaczom jak co piszcie do mnie na emailkod fabryczny- domyslny jest wustawieniach 0000 blokady np na orange kod mmc 260 03 imei jest potrzebny kod odblokowujący NCK jak tego nie wiecie to nie sciagniecie...
Dobrze kombinujesz "wydziub"Poniżej przedstawiam Państwu dokładną instrukcję zdjęcia Sim Locka z telefonu LG KE970( wypróbowaną na blokadzie PLUSA/ORANGE/ERY ) @ Zakładamy że mamy blokadę w sieci PLUS'a , a chcemy by działał w orange. 1. Włączyłem telefon z kartą Plusa.2. Resetujemy pamięć telefonu ORAZ przywracamy mu ustawienia fabryczne.3....
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. Model : LG U310Włącz telefon bez karty SIM, Wpisz "815118#*#", Sim...
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. Model : LG U310Włącz telefon bez karty SIM, Wpisz "815118#*#", Sim...
Dzięki za podrzucenie sposobu zdjęcia simlocka z KE970, który wychodzi na to, że działa tylko mając tel. w plusie. Więc wsadzcie go sobie najgłębiej jak się da w cztery litery, albo napiszcie od razu że sposób ten nie działa dla sieci era i orange, bo przez was tylko można stracić całą pamięć telefonu. Jeżeli ktoś podaje taki sposób to powinien mieć go...
Dzięki za podrzucenie sposobu zdjęcia simlocka z KE970, który wychodzi na to, że działa tylko mając tel. w plusie. Więc wsadzcie go sobie najgłębiej jak się da w cztery litery, albo napiszcie od razu że sposób ten nie działa dla sieci era i orange, bo przez was tylko można stracić całą pamięć telefonu. Jeżeli ktoś podaje taki sposób to powinien mieć go...
Czy istnieje możliwość zdjęcia za darmo simlocka z tego modelu LG shine KE970Oczywiście że istnieje:1 Włącz telefon z jakąś kartą sim2. Wpisz: 2945#*9701#3. Powinno zapytać o hasło do telefonu4. I zrobione:)PowodzeniaUWAGA telefon musi mieć jakieś hasełko zabezpieczenia różne od standardowego 0000...