Jak będziecie siedzieć tylko na forum zamiast się uczyć, to poszerzycie poniższą listę. 1. A było ich tysiące, a nawet setki.2. Adler gromadzil pieniądze, ponieważ chciał wyjechać z synem w podroż dookoła świata,albo gdzieś dalej.3. Aleksander Głowacki to panieńskie nazwisko Bolesława Prusa.4. Andromaka była wdową, jakiej wielu mężów mogłoby sobie życzyć.5. Andrzej Radek myślał, ze nauczyciel...
IMHO niezłymi aktorami są:Val Kilmer - kreacja Doca Hollidaya w filmie Tombstone to arcymistrzostwo...Donald Sutherland - Każdy film z jego osobą jest wyjątkowyAnthony Hopkins - Milczenie owiec... Ten gość ma w sobie coś chorego Robert De'Niro - Taksówkarz, przylądek strachu, fan... no cóż typowy wymiatacz kinaMel Gibson - Ostatni Mohikanin oraz Braveheart z jego udziałem są naprawdę...
The Best:Bruce Lee (nie jako aktor, tylko choreograf i mistrz),Steven Segall,Vin Diesel,Mark Dacascos,Hale Berry,Pierce Brosman, Andrzej Grabowski. The Worst:Leonardo Di Caprio,Cezary Pazura,Eminem (8 mila),David Hasselhoff,Chuck Norris? nie...
Z egzorcyzmów miałem tylko dwie lekcje i wiem tyle co można w internecie przeczytać. 2 modlitwy wysokiej potrzeby Papieża Leona XII i tyle. Nie przesadzam z katolicyzmem. Trzeba tak żyć jako ksiądz, żeby zachęcać do wiary innych ludzi. Księdzem jestem tylko w kościele na mszy św. A więc na plebanii zrobię sobie pewnie sklep komputerowy lub coś w tym...
W sklepie:- Proszę cacao?- Nie ma - ekspedientka odpowiada.- Jak nie ma, jak jest - upiera się klient i wskazuje: - o, tu stoi!- A... To kakao - wyjaśnia sklepowa. I dodaje: -To nie wie pan, że ceczyta się jak ka? Co jeszcze podać?- Kukier!- Mówi się "cukier"Facet do siebie:- O curwa ale kyrk! - Ile zna pan języków?- Trzy.- Jakie?- Rosyjski, angielski i francuski.- Proszę powiedzieć coś...
o do toledo to mialem okazje smigac leonem i jakos tak plastikowo sie w nim czulem, jesli chodzi o mazde to nie bralem jej szczerze mowiac pod uwage, o lagunie II nasluchalem sie mnostwo nie pochlebnych opinii i raczej nie bede wogole jej bral pod uwage
Procedury jakie są konieczne do instalowania developerskiego oprogramowania prowadzą do utraty gwarancji producenta. Istnieje również ryzyko uwalenia drogiego sprzętu. Jeśli czujesz się na siłach przeczytaj poradnik i zabierz się do pracy. Pamiętaj Wszystko wykonujesz na własną odpowiedzialność i ja za to nie odpowiadam. Instalacja ROMu i radia w HTC HD2Przed zabraniem się do pracy przeczytaj...
Witam,Wczoraj kupiłem nowe częsci do mojego komputera. Kartę Graficzną - 8600GT 256MbPAmiec Ram - http://allegro.pl/1gb-pamiec-goodram-ddr2-1gb-667mhz-cl5-f-vat-i1415179849.htmlOraz Zasilacz FORTRON 400W FSP400-60HLN - http://allegro.pl/zasilacz-fortron-400w-hln-wroclaw-i1400199337.htmlWszystko umiesciłem w komputerze, następnie go uruchomiłem... na początku zrestartował mi się kilka razy,...
Ja uwielbiam fantastyke( Tolkien,Sapkowski).Ostatnio czytam tez Kod Leonadro da Vinci-wrazenie bardzo dobre,polecam kazdemu A jakie ksiazki wy lubicie czytac?
koniec świata nastąpi 1. listopada 4006 roku według Leonarda Da Vinci , kres ludzkości ma nastąpić w wyniku wielkiej powodzi, która rozpocznie się 21. marca 4006 roku i zakończy się 1. listopada tego samego roku.Nie wierzysz w Majów, a wierzysz w Da Vinciego? Moim zdaniem ludzie sami się powybijają do tego 4006 roku ; )
a skąd takie informacje? koniec świata nastąpi 1. listopada 4006 roku według Leonarda Da Vinci , kres ludzkości ma nastąpić w wyniku wielkiej powodzi, która rozpocznie się 21. marca 4006 roku i zakończy się 1. listopada tego samego roku.