ja wiem jak sciagnąc simlooka z kazdego lg ke970shine czy tam inne ..modele na necie trzeba posiedziec i sciagniecie sami nie placac naciagaczom jak co piszcie do mnie na emailkod fabryczny- domyslny jest wustawieniach 0000 blokady np na orange kod mmc 260 03 imei jest potrzebny kod odblokowujący NCK jak...
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. Model : LG U310Włącz telefon bez karty SIM, Wpisz "815118#*#", Sim...
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. Model : LG U310Włącz telefon bez karty SIM, Wpisz "815118#*#", Sim...
Czy istnieje możliwość zdjęcia za darmo simlocka z tego modelu LG shineKE970Oczywiście że istnieje:1 Włącz telefon z jakąś kartą sim2. Wpisz: 2945#*9701#3. Powinno zapytać o hasło do telefonu4. I zrobione:)PowodzeniaUWAGA telefon musi mieć jakieś hasełko zabezpieczenia różne od standardowego 0000...
Siemka. Może i na kompach się znam, ale na telefonach trochę mniej I teraz ja proszę o pomoc Mianowicie: moja siostra kupuje telefon. I za 1zł może kupić następujące telefony. SE W380i, LG ShineKE970, Samsung SGH-U700. Czytałz opinie o tych telefonach i wyczytała, że w LG jest słaba bateria i są problemy ze zmianą...
WitamZamierzam kupić nowy komputer do 1800 złMieszkam w Warszawie i nie znalazłem sklepu w którym by można było kupić bardzo tanio części. Wybrałem więc Allegro uwzględniając jak najwięcej produktów z możliwością odbioru osobistego.Zebrałem taki zestaw. Co o nim sądzicie? Co byście w nim zmienili? Elementy wybierałem takie, które mi pasują, więc może z niektórymi będę miał w przyszłości...
Dzięki za wsparcie!Jakieś sugestie co do ustawień w tym programiku (nie chcę spaprać systemu-jakie opcje wybrać?)Dzięki, że skorzystałeś z naszego forum aby znaleźć przyczynę swojego problemu. A teraz solucja:1. Ściągnij i wypakuj program: TaskBar repair tool2. Uruchom program i przywróć pierwotne...
GTX460 jest dużo lepszy od GTS250 więc pograsz na tym kompie w większość gier na full detalach. ok mam nowy zestaw co o tym myślisz jackass-HANNSG HZ221DPB 22" Widescreen 1680 x 1050 5ms DVI-D VGA LCD Monitor with Speakers http://www.dabs.ie/products/hannsg-hz221dpb-22--widescreen-1680-x-1050-5ms-dvi-d-vga-lcd-monitor-with-speakers-6ZYB.html-Best Value...
Witam, chce zlozyc samemu komputer i zakupilem juz pewien sprzet Plyta : ASROCK SKT-AM2 ALIVENF6G-GLAN S/V/L M-ATX 2000MT/s Procesor: Athlon 64 X2 6000+ 2GB DDRII PC6400 800MHZ RAM Dysk samsung 160GB i chce to zapakowac w ta obudowe Shiny Red/Black Slim 200W i nie wiem czy ten zasilacz poradzi sobie, komp ma pelnic role routera, wiec nie bedzie do niego...
Lista którą teraz prezentuję należy do użytkownika forum forum.webcity.pl o nazwie "Flyer" (http://forum.webcity.pl/LINKI-Na-tych-stronach-warto-sie-wzorowac--t1004.html)Lista została przeze mnie skrócona gdyż była tworzona w 2003 roku i parę linków nie dzialało Na tych stronach warto się wzorować przy tworzeniu własnych ...
Prędzej Fan Page ale to zależy również od Towaru.Ja porzuciłem jakiś czas temu sprzedaż przez platformy allegro etc.Zainwestowałem pieniądze z opłat na reklamę w internecie, pozycjonowanie/adsy. Wszystko poszło w górę aż miło się patrzyhttps://shineonagency...
Dzięki za wsparcie!Jakieś sugestie co do ustawień w tym programiku (nie chcę spaprać systemu-jakie opcje wybrać?)DziękiNo niestety program nie pomógł bawiłem się z ustawienami i nic to nie dało. Może jakieś inne sugestie? Mam dość już tej zabawy ale nie chce robić formata twardego.Może trzeba...
Mam podobny problem ja chyba będę brał E8400 ale i tak nie wiem jak to z tymi dwurdzeniowymi jest, ten ma częstotliwość taktowania 3,0GHz razy 2 czy jak?w sumie jest 6,0GHz ?jak np.gierka będzie miała wymagania minimum procek 3,5GHz to mi pójdzie (bez OC)Mam zamiar złożyć takiego kompa:Procesor: Intel Core 2 Duo E8400 3,00GHz S-775 BOX Płyta główna: ...