Skocz do zawartości

linia 640

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: linia 640

Logi - csrss.exe - włam na facebooka

Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...

Logi - Funkcje w programach nie działają + uber zamuł

Po włączeniu kompa mam taki problem, że niektóre programy/aplikacje nie działają. Np po kliknięciu na ikonkę opery lub innych przeglądarek nie chcą się włączyć (wygląda to w ten sposób, że kółeczko obok kurosra sobie się kręci, ale mimo wszystko nie chce się włączyć). Foldery otwierają się bez problemu, dokumenty tekstowe też. Taki "odkurzacz" też działa, o grach nie ma co gadać....

Logi - Kontrolne sprawdzenie

Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...

Komputer za około 3000zł

Co do pamięci wcale nie muszą być goodramy, dałem je bo sa tanie i dobre. Jesli znalazłeś coś równie dobrego i taniego to bierz.Czym kierujesz się wybierając kartę 640MB? Różnice pomiedzy 640 a 320 są niewielkie, widoczne dopiero w bardzo wysokich rozdzielczościach, a róznica w cenie spora. Przemyśl jeszcze raz czy...
  • Archiwum
  • napisane 27 08 2007 02:50
  • Odpowiedzi: 10
  • Wyświetlenia: 2215

Komputer dla grafika [<2000zł]

Witam serdecznie,szanowni forumowicze, pisze z prośba o propozycje komputera poniżej 2000 zł. Zorientowałem się oczywiście w zestawach dla graczy, niemniej moim domyślnym celem nie są gry, lecz szeroko pojęta grafika, dlatego zastanawia mnie na co powinienem zwrócić uwagę? Nie prędko będę ponownie wymieniać komputer, dlatego każdy procent wydajności się przyda. Mimo wszystko chciałbym...

monitor sie nie zalacza...?

witampewnego dnia wlaczylem komputer i pokazalo sie logo firmy plyty jak zwykle i tak juz zostalo. nic nie pomaga. nie chce isc dalej ani wejsc do biosu. wyciagnalem karte graficzna poczym wlozylem druga taka sama bo kupilem druga i tak lezala bo nie mialem czasu jej wlozyc. wtedy komputer poszedl dalej az do momentu gdzie pokazuje dyski ile ramu itd to okienko biosowe. nie zaczal ladowac...
  • Archiwum
  • napisane 21 09 2007 07:39
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 1895

Bluetooth

/index.php?showtopic=6407&;hl= ....szukamy zanim napiszemy posta... Czytałem to, ale u mnie to nie działa... nawet z zainstalowanym BlueSoilem pod przyciskiem SZCZEGÓŁY jest tylko komunikat że nie zainstalowano żadnej wersji sterownika, nie ma tych dwóch linii DEV, a w windows/inf/ nie ma pliku bth.ini. Ja...
  • Archiwum
  • napisane 13 04 2007 16:22
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 5922

BenQ R56 i wymiana RAM

Witam wszystkich,Chciałbym trochę zmodernizować laptopa BenQ Joybook R56 Series (specyfikacja na dole).Wg informacji zamieszczonych na stronie producenta maksymalnie można zamontować 2 GBRAM-u. Obecnie mam zamontowane 2 GB RAM PC 5300 - 667MHZ.Czy można zwiększyć pamięć RAM do 4 GB o takiej specyfikacji: Typ pamięci: SO-DIMMRodzaj: DDR2Pojemność: 4096MB (2 x 2GB)Szybkość: 800MHz PC2-
  • Pamięci RAM
  • napisane 09 03 2013 00:23
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 4623

Zakłócenia obrazu - problemy z obrazem.

Witam wszystkich na forum. Chciałbym Wam przedstawić mój problem i mam nadzieję, że ktoś mi będzie wstanie pomóc. Mój problem polega na tym, iż mam dziwne zakłócenia w obrazie, w postaci jakiś różnokolorowych pasków prążków itp. (zobaczcie załącznik) Zaczęło się to jakieś 2 dni temu podczas gry w fifę kiedy to zniknął mi obraz z gry, a w zamian pojawiły się skośne czerwone
  • Karty graficzne
  • napisane 30 10 2011 19:03
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 8836

instalacja systemu windows XP

WitamMam nadzieję że ktoś tutaj mi pomorze bo już 2 cały dzień siedzę przed kompem i kombinuje już mnie... bierze Mój opis kompa w sygnaturce.Moja płyta głównaKupiem dysk WD Caviar 640GB WD6400AADS 32 cache SATA II i chcę teraz postawić systemy...
  • Windows XP
  • napisane 05 02 2010 18:12
  • Odpowiedzi: 12
  • Wyświetlenia: 5760

Wirus, który się odnawia

Rezultaty skanu uzupełniającego Farbar Recovery Scan Tool (x64) Wersja: 09-08-2017Uruchomiony przez user (10-08-2017 20:26:45)Uruchomiony z C:\Users\user\Documents\DownloadsWindows 7 Home Premium Service Pack 1 (X64) (2017-01-18 10:39:57)Tryb startu: Normal============================================================================== Konta użytkowników:...

Problem , czy to zasilacz?

Umiesciłem ten temat w tym dziale, gdyż uważam za najbardziej prawdopodobne, ze to jest wina zasilacza.Mój zestaw to: e8500 @4.0ghz z Pentagramem 120, grafika msi gtx280 oc, ram 2x 2gb a-data, dysk seagate 600gb, płyta główna to Asus p5q-e, obudowa antec three hundred z 4 wiatrakami 120mm od anteca i jeden 140.Zasilacz Pentagram cav 620.Mam taki problem, że podczas gier (GTA IV, UT III, czy...

Problem z 4850 Gigabyte

Zmieniłem kartę na Asusa i...problem jest nadal, co mnie bardzo zaskoczyło :/Wywalają dwie gierki - Assasins Creed i Call of Duty 4. W COD4 pojawiają się krzaczki, artefakty zaraz po uruchomieniu misji (kiedy mamy do czynienia z grafiką 3d), jakieś różowe linie na górze ekranu, po chwili się rozświetla cały ekran do białość. Jak się przejdzie do menu, to...
  • Archiwum
  • napisane 10 08 2008 23:33
  • Odpowiedzi: 21
  • Wyświetlenia: 2521

Sprawdzenie i5 760

Witam :)Dokonałem zakupu używanego procesora - i5 760 - ze względu na to , że sprzedający udzielił 7 dniowej gwarancji rozruchowej - chciałbym mieć pewność , że procesor jest sprawny.Do tej pory , wykonywałem testy - takimi programami jak :OCCT - CPU: Linpack.Test type: AutomaticDuration: 0h 30min.Idle Periods:1 min. at the beginning1 min. at the endMemory: 90%Zaznaczone 64-bits i AVX Capable...