Skocz do zawartości

logitech c170

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: logitech c170

Logi - Coś zwalnia komputer

Witam. komputer mi cos ostatnio zwolnil oto logiLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 11:38:04, on 2008-09-27Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16705)Boot mode: NormalRunning...

Kamerka Logitech C170 sterowniki

Witam, kupiłem kamerke internetową Logitech Webcam C170. Niestety po zainstalowaniu sterowników ze strony producenta do tego modelu, kamerka jest nie wykrywalna. Przed instalacją nie podłączam usb, dopiero wtedy gdy o to prosi program instalacyjny. Po podłączeniu pisze ze znaleziono nowy sprzęt

Kamera internetowa Logitech c170

WitamDzisiaj zakupiłem kamerke internetową firmy logitech c170Po pobraniu i zainstalowaniuoprogramowanie,ze strony producenta kamerka nie działa,tylko wbudowany w niej mikrofonreinstalacja oprogramowania i podpinanie pod inne USB nic nie dałowszystkie moje pomysły sie wyczerpały.Będe z niecierpliwiony czekał na...

Logi - Dziwne zachowanie systemu

Mam problem z kompem, w godzinach popoludniowych dostaje swira - firefox nagle zaczyna otwierac samoczynnie stado zakladek, automatycznie otwiera sie pomoc windows, klawiatura sama wprowadza znaki, po jakims czasie problem znika - jest tylko czasowy. Nizej logi - moze bedziecie w stanie pomoc. Wtf z tymi stronami w hostach? Ja dopiero co zainstalowalem czysta wersje doh....OTL logfile created...

[problem] długie uruchamianie się windows7

Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
  • Windows 7
  • napisane 25 07 2012 17:46
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 8351

Logitech X530

Logitech X530http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ZL-dKzbPNdQ Zrównoważony, intensywny dźwiękKażdy głośnik mieści w sobie dwie membrany (albo zastosowana jest technologia Frequency Directed Dual Driver) — w każdym miejscu słychać zrównoważony, intensywny dźwięk. Moc w watach? Dowiedz się więcej na temat terminów związanych z dźwiękiem i ich...

Logi - OTL się zawiesza

Witam. Jakis czas temu mój komputer zaczął wariować. Mam vostro 1710 z vista basic 32 na pokladzie. Bardzo często się wiesza i na ekranie zaczynają biegać małe poziome białe paseczki, pomaga tylko restart. Za cholerę nie wiem co się dzieje, i bardzo, bardzo proszę o pomoc. Daję logi:OTL:OTL logfile created on: 2010-12-06...

uciążliwy malware - logi z OTL

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run" "" "" "" "2014-08-11 13:49"+ "RtHDVBg_DTS" "HD Audio Background Process" "Realtek Semiconductor" "c:\program files\realtek\audio\hda\ravbg64.exe" "2014-05-13 14:24"+ "RTHDVCPL" "Menedżer Realtek HD Audio" "Realtek Semiconductor" "c:\program files\realtek\audio\hda\rtkngui64.exe" "2014-05-14...

Co sądzicie o takim zestawiku ?

Produkt Ilość Wartość netto Wartość brutto   Asrock Asrock B85M Intel B85 LGA1150 BOX 190.24 zł 234,00 zł Usuń A-Data A-Data DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz Gaming v2.0 CL9 245.53 zł 302,00 zł Usuń Zalman Zalman Z3 110.57 zł 136,00...

bezprzewodowa myszka+klawiatura przed tv do gier i filmów

Witam. Szukam bezprzewodowej myszki i klawiatury, by móc spokojnie zrelaksować się (gry, filmy) na kanapie przed telewizorem. Jeden zestaw (mysz+klawiatura przewodowe) będzie podłączone do kompa przy biurku.Nie szukam żadnych modeli z górnych półek, po prostu tani sprzęt który będzie działał, gdzieś <150zł każde.Myszka powinna być dla osób praworęcznych, z 2 przyciskami przy kciuku oraz co...

Logi - Trojan injector

WitamMój Nod32 znalazł przy skanowaniu trojana injector trojan. Wykonałem skan OTL'em. Prosze o dalsze instrukcje:OTL logfile created on: 2010-09-18 19:40:42 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.12.1 Folder = C:\Documents and Settings\ABC\PulpitWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...

[problem] Bardzo dziwne "zamulenie" PC

Witam.Od kilku dni mam bardzo dziwny problem. Komputer podczas normalnej pracy zaczął zamulać, a charakteryzuje się to między innymi tym, że sam pasek w windowsie podczas wysuwania klatkuje, wszystko chodzi o wiele wolniej, filmy skaczą, w grach dzieje się tam samo, filmy na YT skaczą, a wszystko to dzieje się z małymi przerwami, podczas których, przez moment wszystko chodzi dobrze.Kolejną wg...

Głośniki 2.1 do 500zł max

Jeśli zależy Ci głównie na basie to z nowych ciężko znaleźć coś naprawdę mocnego. Natomiast z używanych polecam Z-2300. W żadnym zestawie 2.1 nie usłyszysz tak mocnego basu. Używałem ich kiedyś przez dłuższy czas, więc wiem co mówie ;) Musisz poszukać na allegro, np.:http://allegro.pl/logitech-z-2300-satelity-z-5500-i5221635578.htmlalbo...

uciążliwy malware - logi z OTL

@server wykonywałem już wcześniej czynności opisane na tamtej stronie Po skrypcie: All processes killed========== OTL ==========Error: No service named iSafeKrnlBoot was found to stop!Service\Driver key iSafeKrnlBoot not found.C:\Windows\SysNative\drivers\iSafeKrnlBoot.sys moved successfully.Registry value HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\Raptr deleted...