Logitech X530http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ZL-dKzbPNdQ Zrównoważony, intensywny dźwiękKażdy głośnik mieści w sobie dwie membrany (albo zastosowana jest technologia Frequency Directed Dual Driver) — w każdym miejscu słychać zrównoważony, intensywny dźwięk. Moc w watach? Dowiedz się więcej na temat terminów...
Witam, sprzedam głośniki Logitech X-530 używane łącznie około 3 - 5h.Stan wizualny db/bdb, głośniki technicznie w 100% sprawne.Jedyne dwa zastrzeżenia co do stanu wizualnego to lekkie (praktycznie niewidoczne) wgniecenie na metalowej pokrywie subwoofera, w żadnym wypadku nie...
Witam, mam laptopa asus k53e i system windows 7 32bit, kupilem karte dzwiekowa creative sound blaster x-fi surround 5.1 pro zeby podlaczyc pod glosniki logitech x530 i po zainstalowaniu wszystkich sterownikow graja wszystkie glosniki ale zamiast centralnego odzywa sie subwoofer...
W sasiednim pokoju u brata stoi zestaw Logitech X-530, podobnie jak X-230 (zestaw 2.1) dysponuje identycznymi satelitami, nieznacznie różnią się Subwoofer'em. Podejrzewam ze bardziej mocą, niz budową. A więc..+ SUB, typu long-throw.. ciśnienia nie zabraknie, przy...
wiesz używam Logitechów X 530 jeśli Logitech nie przekombinował to ... mają lepsze basy od creative mniej szumia Subwoofer prawie wogole nie harczy co w creativ`ach jest norma ..
Logitech x-530 ~239złW tej cenie nic lepszego nie ma, naprawde przekonkretne przetworniki,zabujczy subwoofer, i czyściutki głęboki dźwiękNaprawde polecam
Witam, mam problem, spędziłem dziś cały dzień i nie udało mi się go rozwiązać.Kupiłem głośniki 5.1 Logitech X-530 po podłączeniu gra tylko 2 głośniki + subwoofer.Myślałem że jest to wina systemu który nie był formatowany przez 2 lata. Zrobiłem reinstalację systemu Windows.Po...
Moje też kiedyś trzeszczały przy minimalnej głośności z tym że nie subwoofer tylko satelity i mam Logitech X-530. Doszedłem do wniosku że to wina sieci elektrycznej bo np. przy włączaniu światła następował intensywniejszy trzask Co ciekawe po wymianie bezpieczników przestały...
ComboFix 08-03-22.3 - Daniel 2008-03-30 17:11:58.1 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.951 [GMT 2:00]Running from: C:\ComboFix.exe * Created a new restore pointWARNING -THIS MACHINE DOES NOT HAVE THE RECOVERY CONSOLE INSTALLED .((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Other Deletions ...
copyfstq.exe - używasz tego programu.? - tak uzywam tego programu.jotti nic nie wykrył tzn. wszystko ok. A to nowy log z ComboComboFix 08-03-22.3 - Daniel 2008-03-31 20:34:41.2 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.1504 [GMT 2:00]Running from: C:\ComboFix.exeWARNING -THIS MACHINE DOES NOT HAVE THE RECOVERY CONSOLE INSTALLED .((((((((((((((((((((((((( ...
Do sprzedania zestaw komputerowy. W pełni kompletny i gotowy do użytku od zaraz.Idealny do pracy a szczególnie dla wymagającego gracza - obsługuje praktycznie wszystkie tytuły z ostatnich lat w najwyższych detalach.Dodatkowo dorzucam monitor LG 22 - W2261V (Full HD), oraz zestaw głośników Logitech 2.1 (z subwooferem)...
Mam pewien problem... Posiadam głośniki Logitech z-2300... Podłączyłem je do kompa... W ustawieniach karty dźwiękowej wybrałem zestaw 2.1... I gdy testuję sprzęt odsłu[beeep]ąc poszczególne kanały to subwoofer odzywa się jako lewy głośnik... Testowałem to na dwóch kartach... Zintegrowanym Realtek oraz CREATIVE SOUND...
Dzięki za rady szczególnie dla Killaz-a który dał mi namiary do sklepu,kupiłem głośniki Mode Com MC-9860,satelitki grają super nawet na Max-a a Subwoofer szkoda gadać,cały dom się trzęsie .Polecam te głośniki dla tych którzy lubią ostry bas.Dodam jeszcze że mogłem kupić Logitech-y za 150.00zł lecz jak je usłyszałem...