Skocz do zawartości

logitech z 5500 czy ma wejście na mikrofon

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: logitech z 5500 czy ma wejście na mikrofon

Sound Blaster X-Fi Extreme Audio - POMOCY!

Witam,Zakupiłem kartę Sound Blaster X-Fi Extreme Audio. Zainstalowałem sterowniki w Windows XP HE + SP2 + uaktualnienia. Mam słuchawki z mikrofonem - logitecha. Wszystko cacy, odtwarzanie dźwięku działa, ale nie działa nagrywanie dźwięku!Ogólnie :- słucawki i mikrofon...
  • Archiwum
  • napisane 04 07 2007 11:54
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 4087

Logitech z 5500 nie ma dzwięku po przeinstalowaniu na win7

Siemanko wszystkim mam taki problem posiadam głosniki Logitech z 5500 i karte asus xonar d2 driver Na systemie XP normalnie wszytko śmigało nic nie ruszałem tylko odczepiłem kompa i zaniosłem do przeinstalowania na win7 . Po przinstalowaniu głośniki nie grają podczepiłem tak samo zainstlowałem na początku stery z...

[Sprzedam] Toshiba Satellite X200-253 LCD 17 cali.

Na sprzedaż wystawiam notebook TOSHIBA Satellite X200-253.Ekran LCD 17 cali. (Na dole strony pełna specyfikacja)CENA 1500złWysyłka kurierem 25zł.Notebook jest wstawiony na aukcji ,poniżej podaje link:http://allegro.pl/show_item.php?item=1944178037 (Proszę Administratora o nie kasowanie tematu w przypadku gdy na tym forum obowiązuje zakaz umieszczania linków do serwisu Allegro.proszę jedynie o...
  • Giełda
  • napisane 19 11 2011 13:13
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2878

laptop biznesowy Acer TravelMate 8371 13.3 8 godzin 1.6kg

No cóż czas się rozstać Acer Travelmate 8371- możliwy odbiór osobisty Wrocław/PoznańJeśli cenisz sobie wysoką mobilność - niską wagę laptopa połączoną z długim czasem życia na baterii oraz ergonomię pracy jaką daje dobrej klasy wbudowany 13.3 calowy monitor oraz wygodna klawiatura to właśnie aukcja dla Ciebie!Laptop zakupiony 15 miesięcy temu od dystrybutora Acer poprzez odsprzedaży towaru...
  • Giełda
  • napisane 05 08 2012 18:44
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3202

Logitech z-5500 pod laptopa - jaka karta dzwiekowa

Siema. Na początku chciałem kupić coś tańszego i uderzałem w Geniusy 6000, ale w miarę głębszego doczytania doszedłem do wniosku, że Logitechy z-5500 to będzie to czego potrzebuje. O tyle ile o głośnikach jest mnóstwo informacji i testów, to o zewnętrznych kartach dźwiękowych słabo... Jaka karta zewnętrzna da radę...

Dziwięk nagrywa się przez głośniki

Witam.Dżwięk nagrywa się przez głośniki, jak to wyłączyć?Wczoraj chciałem nagrać z zespołem jakieś małe demo przez Audacity.Podłączyłem kablem z wejściem na mikrofon do zespołowego mixera (z mikrofonami, gitarami itp) wszystko fajnie tylko nagrało się podwójnie... przez

Problem z mikrofonem

Mam mikrofon Logitech Dialog-320 i podczas korzystania z niego [skype, teamspeak] po chwili [2-3min] komputer resetuje się... Miałem taki sam mikro tylko czarny [w tej chwili biały] i się zamieniłem bo kumplowi się kolor nie podobał . Z tamtym nie miałem problemów. Nie piszcie porad typu "Zobacz czy podłączyłeś...
  • Kosz
  • napisane 04 01 2009 16:30
  • Wyświetlenia: 3037

Laptopa

Witam wszystkich.Mam na sprzedaż super Notebook'aHP 6735s(najnowsza wersja)- Procesor Dwurdzeniowy AMD Athlon 64 X2 QL-60o taktowaniu 1900Mhz na rdzeń, obsługuje 64-bitowe instrukcje- 3GB szybkiej pamięci ram DDR2- 250GB dysk twardy na nowoczesnym złączu SATA- Karta graficzna ATI Radeon HD 3200 (max. 512MB)nowa i wydajna karta graficznaobsługuje standard DirectX 10na niej pograsz w...
  • Giełda
  • napisane 24 11 2008 19:07
  • Wyświetlenia: 1069

Mikrofon nie działa

Witam, dzisiaj zakupiłem mikrofon FIRST FA-3060, ponieważ chciałem nagrać na nim mój kawałek a na mikrofonie nie zbyt dobrze słychać i inne czynniki, które źle wpływają na jakość dźwięku. Ok mój problem polega na tym kiedy podłączam mikrofon do komputera Trzecie
  • Archiwum
  • napisane 09 09 2008 19:48
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 1223

Problem z mikrofonem/kartą dźwiękową

Dzisiejszego dnia zakupiłem sobie kartę CREATIVE X-Fi Xtreme Audio PCI-E. Przebieg instalacyjny przeszedł bezproblemowo. Podłączając mikrofon do " panelu tylnego " ( wejście line in/micro ) system wykrywa line in, a w ustawieniach pokazane jest, że mikrofon ma

Problem z mikrofonem

witam. od wczoraj nagle pojawił mi się problem ,że z odległości 30 cm od mikrofonu podczas rozmowy przez skype mój znajomy przestał mnie słyszeć. Sprawdziłem w rejestratorze dźwięku i dzieje się to samo (słychać nagrywanie dopiero jak mikrofon 3mam przy samych ustach - z odległości 30cm już jest tragicznie i nie...

Problem z Myszką optyczną

WitamMam problem z myszką.Kupiłam nową klawiaturę - LOGITECH OEM UltraX Premium (stara była z wejściem ps2, nowa wejście usb ). Przy przełączaniu zaszwankowała myszka, która była wpięta w gniazdo ps2 przez przejściówkę usb. Komputer przestał widzieć myszkę, mimo, iż dioda się...
  • Kosz
  • napisane 18 06 2009 17:18
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 1893

nowy bios/ RESET/ niebieski ekran / brak controlerów do chipsetu x48

Kupiłem nowego kompa, restetował się to zaczołem instalować sterowniki niby się troszkę ustabilizowało ale dalej od tak sobię się resetował(bez żadnego obciążenia specjalnego tak poprostu czy to przy wyłanczaniu gry , czy właczaniu przeglądarli czy poprostu pisaniu w notatniku ), posprawdzałem everestem temperaturki i oscylują od 35 C do 50 C, o zakurzeniu też nie ma mowy bo nówka komp,...
  • Archiwum
  • napisane 29 09 2008 11:12
  • Wyświetlenia: 3218

Problem z głosem - mikrofon ?

Witam,Posiadam mikrofon firmy hama dm-20 który podłączam do mojego laptopa ASUS R510C z systemem operacyjnym Windows 8.1 . Gdy za pomocą różnych programów chce nagrywać swój głos to się on nagrywa. Ale żeby go usłyszeć to muszę odłączać mikrofon od laptopa. Wtedy dopiero mogę usłyszeć to co nagrałem lub w ogóle mieć...