Skocz do zawartości

lokalizacja 65535 internal high definition audio bus

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: lokalizacja 65535 internal high definition audio bus

Brak dźwięku

Witam. Mam następujący problem. Instalowałem na nowo system (Windows XP Home Edition). Instalując później wszystkie niezbędne sterowniki zainstalowałem te do karty dźwiękowej z dwóch płyt. Jedną mam do windowsa visty a druga do XP. Najpierw zainstalowałem sterowniki do Visty choć nie powinienem tego robić a później te właściwie. Wszystko jednak się elegnacko zainstalowało ale niestety nie ma...
  • Archiwum
  • napisane 16 01 2008 00:49
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 3406

problem z grafiką ati radeon hd 3600 series

EVEREST Home Edition © 2003-2005 Lavalys, Inc. -------------------------------------------------------------------------------- Wersja EVEREST v2.20.405/pl Strona domowa http://www.lavalys.com/ Typ raportu Kreator raportów Komputer KRZEPS-02756C37 Generator raportu Krzeps System operacyjny Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Data ...
  • Karty graficzne
  • napisane 03 01 2009 16:45
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 11791

Logi - Prośba o sprawdzenie

Dzięki za wskazówki. Mam nadzieję, że już wszystko jest ok, ale miałam jakieś problemy z OTL po wklejeniu i wykonaniu skryptu. Program nie odpowiadal i musiałam ponownie uruchomić komputer.Oto log z AutoRuns"HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File...

Logi - Usuwanie Live Security Platinum

Witam,Również złapałem tego "antywirusa", przez którego nie mogę uruchamiać żadnych programów, nawet wyłączyć laptopa. Zrobiłem raport logów OTLem, które przesyłam poniżej. Mam nadzieję, że pomożecie mi to usunąć.I raport OTLAll processes killed========== OTL ==========Registry key...

[problem] długie uruchamianie się windows7

Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
  • Windows 7
  • napisane 25 07 2012 17:46
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 8748

Logi - Profilaktyczne sprawdzenie

WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...

compaq presario c700

Wygrzebane na forum...Pojawił się dźwięk aczkolwiek nie działa regulacja głośności -------------------------------------------------------------------------------------------------------------| (1) Sciagamy sterowniki: |a. chipset => http://www.gigabyte.pl/download/mb/driver/17679/b. grafika => http://www.laptopvideo2go.com/drivers/xp c. dzwiek, modem, kamera, touchpad, wifi, czytnik,...
  • Archiwum
  • napisane 04 10 2008 11:32
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 6751

Dadanie 2 GB RAMu.

czesc Mam podobny problem, wiec "podepne" sie bo nie chce zakladac osobnego tematu. Mianowicie mam PC i 2GB ramu. Chce dokupic sobie 1GB lub 2GB, tyle ze nie wiem czy mi komp to pociagnie. Pytalem sie kilku osob i jedna mi powiedziala ze wszystko ok, a druga ze komp bedize chodzil wolniej?! o ile to mozliwe. Wiec oto moj raport z Everesta i prosze doradzcie czy kupowac ram i ile?...
  • Pamięci RAM
  • napisane 08 03 2009 17:41
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 6577

Logi - Funkcje w programach nie działają + uber zamuł

Po włączeniu kompa mam taki problem, że niektóre programy/aplikacje nie działają. Np po kliknięciu na ikonkę opery lub innych przeglądarek nie chcą się włączyć (wygląda to w ten sposób, że kółeczko obok kurosra sobie się kręci, ale mimo wszystko nie chce się włączyć). Foldery otwierają się bez problemu, dokumenty tekstowe też. Taki "odkurzacz" też działa, o grach nie ma co gadać....

Logi - Prośba o sprawdzenie

Witam,Proszę o sprawdzenie logów systemu. Mam wrażenie, że komputer startuje wolniej niż zazwyczaj.OTL logfile created on: 2012-11-26 12:31:00 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.70.2 Folder = C:\Users\Anna\Documents\Aplikacje64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 |...

Logi - csrss.exe - włam na facebooka

Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...

Logi - Usuwanie Live Security Platinum

Zainstalował mi się Live Security Platinum. Uruchomiłem OTL w trybie awaryjnym i wybram opcje sprzatanie (niestety nie mam loga), następnie uruchomiłem komputer w normalnym trybie, wszystko działa dobrze. Zrobiłem loga OTL. Oto i one:OTL Extras logfile created on: 2012-08-20 20:06:06 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.58.1 Folder = C:\Users\Talia\Downloads64bit- Ultimate...

Logi - Gwałtowne spadki FPS

jak w temacie, prosze o sprawdzenie logów OTL logfile created on: 2012-12-21 10:50:29 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\Piter\DesktopWindows XP Home Edition Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Poland | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd...

Logi - Wyskakujące reklamy w IE

Witam!Od mniej więcej dwóch dni mam problem z wyskakującymi reklamami w IE. Podczas normalnego użytkowania komputera pojawiają się zawsze dwie te same reklamy w nowych oknach IE (bądź 'file not found"). Po zamknięciu pojawiają się po ok 10-20 min ponownie. Czy ktoś może mi pomóc? Zamieszczam logi... Z góry dzięki.OTL Extras logfile created on: 2010-10-24 18:28:57 - Run 1OTL by...