WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Cześć. Szukam obecnie dobrego telefonu w cenie do 1600 zł.Mam na oku dwa:http://www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/10395303 Nokia 930, która ma naprawdę dobre parametry ale słyszałam,że może się grzać... Może lepiej jednak byłoby się zdecydować na Lg g3?http://www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/10506828 Co o tym sądzicie? Jeden i drugi...
Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
Witam,co powiecie o takim zestawie do 3500zł który będzie używany do oglądania filmów ful hd,codziennego użytkowania do gier,nie koniecznie zabawy w podkręcanie procesora.Czy wszystko będzie z sobą grało.W przyszłości maże jakaś rozbudowa. Dysk SSD Intel 520 SSD 120GB SATA3, MLC 2.5'', 25nm, 9.5mm, OEM - (SSDSC2CW120A310)Obudowa SilentiumPC Gladius M40 Pure Black ATX/USB3.0/SSD...
Witam :)Dokonałem zakupu używanego procesora - i5 760 - ze względu na to , że sprzedający udzielił 7 dniowej gwarancji rozruchowej - chciałbym mieć pewność , że procesor jest sprawny.Do tej pory , wykonywałem testy - takimi programami jak :OCCT - CPU: Linpack.Test type: AutomaticDuration: 0h 30min.Idle Periods:1 min. at the beginning1 min. at the endMemory: 90%Zaznaczone 64-bits i AVX Capable...
Opis iPoda: Dziś mam państwu do zaoferowania używany odtwarzacz Apple iPod Touch 4 generacji o pojemności 32 GB. Stan wizualny oceniam jako dobry/bardzo dobry. Przód urządzenia posiada mikroryski widoczne tylko pod światło. Tył jak to w tego typu iPodach - porysowany. Sprzęt wystawiony na aukcji boryka się z jednym małym problemem typowym dla tej serii. Przycisk "Home" raz działa, a raz...
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia Lumia 720.Telefon jest w stanie bardzo dobrym / idealnym, brak rys czy jakichkolwiek uszkodzeń.Używany bardzo sporadycznie, zawsze w etui jakie jest dołączone do kompletu. http://allegro.pl/nokia-lumia-720-komplet-gwarancja-etui-ideal-i3726392140.html Gwarancja...
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia Lumia 710.http://allegro.pl/nokia-lumia-710-ideal-zestaw-gwarancja-i2676142444.htmlTelefon nie posiada blokady simlock, jest w stanie idealnym.Zero rys na wyświetlaczu (jest za to folia ochronna), brak rys również na tylnej klapce. Bardzo niewiele używany.Gwarancja firmy Nokia do...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
LISTA POLECANYCH ZESTAWÓW KOMPUTEROWYCH W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHprzygotował: jackassOstatnia aktualizacja - 01.2016Zestawy przystosowane są główne dla graczy, lecz sprawdzą się w innych zastosowaniach - dom/biuro, multimedia itp Wszystkie części są odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe podzespoły, bez żadnych No-Name....
Ja też bym wolał lumie :) rok temu kupiłem Lumie 730 w sferisie bardzo podobną specyfikacje ma do 640 i od roku chodzi bardzo płynnie nie ma z nim żadnych problemów wcześniej posiadałem androidy podobnej klasy co ta lumia i po jakimś czasie chodziły fatalnie. Pytanie czy...
Zdecydowanie Lumia. Z tych wszystkich telefon ma najlepsze parametry. Poza tym w tej cenie androidy mogą się trochę zacinać. System windows Phone jest bardziej stabilny tak wiec akurat o to nie musisz się martwić... Dobra cena na Lumię 640 jest obecnie w sklepie rtv Euro agd. Kupisz za niecałe 550 zł. Poza tym...