Skocz do zawartości

microsoft lumia 550

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: microsoft lumia 550

problem z grafiką ati radeon hd 3600 series

EVEREST Home Edition © 2003-2005 Lavalys, Inc. -------------------------------------------------------------------------------- Wersja EVEREST v2.20.405/pl Strona domowa http://www.lavalys.com/ Typ raportu Kreator raportów Komputer KRZEPS-02756C37 Generator raportu Krzeps System operacyjny Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Data ...
  • Karty graficzne
  • napisane 03 01 2009 16:45
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 11701

Wyskakujące okna, reklamy...Wirus?

Jezeli chodzi o AdwCleaner juz czytalam, korzystalam i powywalam to co trzeba bylo i w sumie nic sie nie zmienilo a reszte przesyłam tutaj:Additional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x86) Version: 31-10-2013Ran by Aneta at 2013-11-09 23:56:37Running from D:\ProgramyBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center...

Logi - csrss.exe - włam na facebooka

Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...

Logi - Funkcje w programach nie działają + uber zamuł

All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value...

help_decrypt

Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe do strony internetowej, jeden jako...

Tworzenie się automatycznie skrótów na pendrive

Nie wiem czy to to ale daje:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-10-04 14:22:19 - Run 6OTL by OldTimer - Version 3.2.29.1 Folder = C:\Documents and Settings\Tomek\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...

Bezpłatne szkolenia Microsoft

Jesteśmy firmą zajmującą się realizacją Projektów szkoleniowych współfinansowanych ze środków Unii Europejskiej.Aktualnie realizowany jest projekt dla specjalistów branży informatycznej z terenu województwa śląskiego.Strona projektu:"http://slaskaakademiaict.pl/profil na facebooku: "https://www.facebook...crosoft?fref=tstelefon kom.: xxxxxxxxMail: slaskie@teamit.plOferujemy całkowicie...
  • Ogłoszenia
  • napisane 22 04 2014 16:00
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 4075

Logi - Przekierowywanie na bing'a

Witam, po zainstalowaniu Hotspot shield firmy anchorfree złapałem redirecting virus na wyszukiwarkę Bing we wszystkich przeglądarkach. Sprawdziłem opcje internetowe, nie mam proxy. Wyszukiwarka domyślna to google.HJTLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4Scan saved at 15:17:07, on 2011-08-13Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer...

Wirus, który się odnawia

Rezultaty skanu uzupełniającego Farbar Recovery Scan Tool (x64) Wersja: 09-08-2017Uruchomiony przez user (10-08-2017 20:26:45)Uruchomiony z C:\Users\user\Documents\DownloadsWindows 7 Home Premium Service Pack 1 (X64) (2017-01-18 10:39:57)Tryb startu: Normal============================================================================== Konta użytkowników:...

[wirus + logi] Czy to wirus ?

Tutaj Silent Runners:"Silent Runners.vbs", revision 52, [url="http://www.silentrunners.org/"]http://www.silentrunners.org/[/url]Operating System: Windows XP SP2Output limited to non-default values, except where indicated by "{++}"Startup items buried in registry:---------------------------------HKCU\Software\...

[Problem] Natrętny wirus!

Witam. Mam problem ze swoim komputerem. Więc mam Wirusa na kompie którego mój AntyVisrus nie znajduje niestety. Na pulpicie ciągle mi się "robią" skróty o tematyce erotycznej i jakiś niby antyvirus "micro AV". Który jak sądzę sam jest wirusem. Nie wiem jak to usunąć :/ Prosze o pomocLogi z combofixaComboFix 08-09-27.03 - Micha? 2008-10-09 22:13:20.2 - NTFSx86

[inne]Długo ładują się ikony i pasek zadań.

Witam. Od niedawna mam następujący problem. Po uruchomieniu się Windowsa pojawia się tło pulpitu i... nic poza tym Dopiero tak po 1-2 minutach pojawiają się ikonki i pasek zadań. Sprawdziłem kompa antywirusem ArcaVir 2008 i programem Spybot, ale nic nie znalazły. Nie jest to też raczej wina sieci bo od zawsze pracowała na takich ustawieniach i wszystko było dobrze. Problem znika chwilowo po...

Sprawdź czy dobry zestaw złożyłeś

Witam zmieniłem karte graficzna w swoim kompie i zaczeły sie problemy sprzet nie jest za nowy właczam gre i komp sie wyłacza ale najpierw pokazuje sie niebieski obraz lub zacia sie gra i wyskakuja czrwone kwadraciki i zawiecha. to mój sprzet:Time of this report: 9/29/2008, 18:01:23 Machine name: MACIEJ-48838433 Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Dodatek...

100% wykorzystanie procesora przez plik Rundll32.exe*32

Uruchom FRST. Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL +Y .Otworzy się Notatnik - wklej do niego:1623-04-04 13:34 - 1623-04-04 13:34 - 000186368 ____N (Microsoft Corporation) C:\Program Files (x86)\Common Files\EeEB.exe1623-04-04 13:34 - 1623-04-04 13:34 - 000073216 ____N (Microsoft Corporation) C:\Program Files...