Skocz do zawartości

mikrofon w laptopie samsung r520

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: mikrofon w laptopie samsung r520

Instalacja Windows 7 na Samsung R520

Witam. Mam pytanie do ekspertów. Czy warto zainstalować windowsa 7 na laptopie samsung R520 2x2GHz Core 2 duo, 3GB Ram? Fabrycznie Jest Vista teraz ale nie jestem zadowolony zbytnio. Już jest 2 lata od nowego lapka. Warto zrobić taki zabieg?
  • Windows 7
  • napisane 21 02 2012 21:41
  • Odpowiedzi: 19
  • Wyświetlenia: 6346

Czy GTA4 będzie działać na Samsung R520

Witam! Chcę kupić ge GTA 4 i chciałbym się was poradzić czy ona będzie normalnie chodzić na moim laptopie, a jest to samsung R520 Ram 3gb, grafika radeon HD 512Mb, procesor Intel Core 2 Duo 2x2GHz. Proszę o szybką odpowiedź bo zaraz chcę iść do skepu.
  • Gry
  • napisane 25 08 2011 10:39
  • Odpowiedzi: 19
  • Wyświetlenia: 7051

Samsung R520 - ładowanie bateri do 80%

Witam! Otóż mam problem z zasilaniem w swoim laptopie, jak któregoś dnia włączyłem go to zaraz wyskoczyło mi okienko, że mogę ustawić, że bateria będzie ładowana do 80% i to wzmocni baterię i będzie miała dłuższą żywotność. No i już...
  • Notebooki
  • napisane 15 07 2011 19:46
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 7018

Wybór laptopa na co należy zwrócić uwagę

Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który spełni nasze wymagania. Każdy komputer...

Laptop do 1800 zł (gotowe propozycje i inne)

Jako laik proszę o opinię i podpowiedzi Cena do 1800 zł (tzn nie 1900 zł )Koniecznie:HDMIdysk powyżej 320 GbRAM co najmniej 4 Gbklawiatura numerycznasystem operacyjnymatryca matowa (?)najlepiej wbudowana kamerka oraz mikrofonLaptop ma służyć do pracy, muzyka, film, FIFAmoje propozycje, które prosiłbym porównać i zopiniować...

[sprzedam] komponenty komputerowe

Witam. Sprzedam części z mojego zestawu. Na każdą z części posiadam paragon, jest więc gwarancja, z reguły 2 lub 3-letnia liczona od momentu zakupu. Większość z komponentów została zakupiona we wrześniu lub październiku 2013. Monitor kupiłem w listopadzie, a kartę graficzną w połowie lutego 2014. Posiadam oryginalne pudełka, paragony i płyty z oprogramowaniem oraz komponenty, które...
  • Giełda
  • napisane 15 03 2014 11:08
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2498

Wyciszanie komputera PC w teorii i praktyce

Artykuł/poradnik jest napisany prosto. Nie staram się w nim rozpisywać o rzeczach oczywistych (że dysk 5400RPM będzie cichszy niż 7200RPM) i mało istotnych. Wskazuję drogę, pokazuję do jakich wniosków sam doszedłem, jednak to tylko moje doświadczenie, bazuj na tym, czego sam doświadczyłeś, oraz głównie na błędach innych (-: Sukcesy traktuj z przymrużeniem oka, bo niejeden chwalił się cichą...

problem z mikrofonem

1. Czy do słuchawek była dołączona jakaś płyta?2. Sprawdź w regulacji głośności czy masz wszystko podgłoszone3. Podłącz do innego komputera i sprawdź czy tam działa1. Nie, nie było żadnej płyty, to są zwykłe słuchawki z mikrofonem więc mikrofon powinien działać bez problemu, słuchawki działają, dźwięk jest czysty.2....

• Archiwum
  • napisane 16 02 2008 13:40
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 1250

Problem z głosem - mikrofon ?

Witam,Posiadam mikrofon firmy hama dm-20 który podłączam do mojego laptopa ASUS R510C z systemem operacyjnym Windows 8.1 . Gdy za pomocą różnych programów chce nagrywać swój głos to się on nagrywa. Ale żeby go usłyszeć to muszę odłączać mikrofon od laptopa. Wtedy dopiero mogę usłyszeć to co nagrałem lub w ogóle mieć...

Brak dźwięku na słuchawkach w laptopie

Witajcie. Dziś odpaliłem laptopa i chciałem posłuchać muzyki na słuchawkach, więc podłączam słuchawki a tu cisza...Gdy odłączę to dźwięk normalnie na głośnikach wbudowanych w laptopie leci.Mam jedno wejście w laptopie.Sprawdzałem na mikserze i słupki czy to na Youtube czy odtwarzaczu się podnoszą.Gdy wejdę w...

Lenovo Y580 vs Clevo W350ETQ

Wstępu słów kilka: Ostatnimi czasy zaczęło mi brakować mocy mocy obliczeniowej w moim starym laptopie, więc zacząłem rozglądać się za nowym. Wybór mój padł na Lenovo Y580, niestety kilka mankamentów skłoniło mnie do odstąpienia od umowy zakupu dokonanego przez internet i nabycia Clevo W350ETQ.Laptopa wykorzystuję do pracy w środowisku Linux...

[WYCENA] Proszę o wycenę mojego Samsunga R590 [i7 M640, 8gb ram, GT330m]

Witam, od dwóch lat posiadam notebooka Samsung R590, którego chciałbym sprzedać gdyż potrzebuję kupić zestaw stacjonarny.JESTEM PIERWSZYM WŁAŚCICIELEM NOTEBOOKA! Pełna nazwa tego notebooka to samsung R590-JS02PL, lecz procesor i pamięć ram zostały zupgradowane do najlepszych możliwych do zainstalowania w tym...
  • Notebooki
  • napisane 27 08 2014 19:02
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3769

Pomoc przy usprawnieniu komputera [400zł]

Moja konfiguracja to:Procesor : Intel Core 2 Duo - E8400 ~3GHzKarta Graficzna : Asus Radeon X1950 Pro (256Bit) 256MBPamięć : 1x2GB DDR2 Samsung 800MHzDyski: 2x160GB Seagate Barracuda 7200rpmPłyta Główna: Hewlett-Packard 0AAch, BIOS 786F1 v01.32Zasilacz: obecnie stockowy - http://www.plugloads...365W-Report.pdfMiałem Topower Silent EZ 400W, ale się...

[Vista] Dźwięk z mikrofonu jest w głośnikach

Witajcie,znajomy ma następujący problem z mikrofonem w laptopie. Wszystko co wyłapie mikrofon jest grane przez głośniki. Tak więc nawet małe szurnięcie obok mikrofonu sprawia, że słyszy się szumy w głośnikach.Model laptopa to: Asus...
  • Windows Vista
  • napisane 23 06 2010 16:57
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 11842