All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value...
Po włączeniu kompa mam taki problem, że niektóre programy/aplikacje nie działają. Np po kliknięciu na ikonkę opery lub innych przeglądarek nie chcą się włączyć (wygląda to w ten sposób, że kółeczko obok kurosra sobie się kręci, ale mimo wszystko nie chce się włączyć). Foldery otwierają się bez problemu, dokumenty tekstowe też. Taki "odkurzacz" też działa, o grach nie ma co gadać....
OTL logfile created on: 2016-01-29 14:22:23 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Jakub\Downloads64bit- Professional (Version = 6.2.9200) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.10586.0)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7,94 Gb Total Physical Memory | 5,54 Gb Available Physical Memory | 69,70% Memory...
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe do strony internetowej, jeden jako...
Witam. Mam pewien problem. Ostatnio zakupiłam nowego laptopa Lenovo G50-70 . Nie działa mi na nim Minecraft by zyczu. Gdy próbuje go włączyć, aktualizacja dochodzi do końca i gdy minecraft ma się włączyć, nic się nie pokazuje. Czego to jest wina? Mam zainstalowaną jave.
Szukam nowego laptopa w cenie do 2000zl plus minus 300zl.Bedzie on uzywany glownie do przegladania internetu. Nie gram w gry typu minecraft czy cs.Co myslicie o tych : http://m.mediamarkt.pl/notebook-lenovo-ideapad-g510,id-925820 http://m.mediamarkt.pl/notebook-lenovo-ideapad-g580,id-923114...
Odpalisz hjt.Wybierzesz opcję do a system scan only.Zrobi Ci się log i zaznaczysz kwadraciki obok poniższych wpisów i dasz fixR1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,SearchAssistant = http://search.bearshare.com/sidebar.html?src=ssbR1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar =...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
SPYHUNTER - spróbuj odinstalować w ten sposób:kliknij na tę ikonkę C:\Users\nazwa Użytkownika\Start Menu\Programs\SpyHunter\Uninstall.lnk (czyli >>START >>Programy>>SpyHunter>>Uninstall)wyskoczy okienko, ale zamiast klikać wielki zielony guzik "continue" kliknij "no, thanks". To drugie odinstalowuje. Jeśli ten sposób nie uda się, to pozostanie brutalne usunięcie...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...
1) Spróbuj odinstalować ten program:Body Text Feathering (HKLM-x32\...\PopupProduct) (Version: 1.0.0.0 - Body Text Feathering) <==== UWAGA 2) Użyj >Adw-cleaner najpierw kliknij na SKANUJ (SCAN), a dopiero po zakończeniu skanowania, gdy uaktywni się przycisk USUŃ (CLEANING), to kliknij na niego. 3) Otwórz Notatnik i wklej w nim:Task: {C0CFED12-6A86-4998-9986-44F02B2B9443} -...
Witam, postanowiłem wymienić kartę graficzną, ponieważ odmawia posłuszeństwa. Aktualnie posiadam: http://allegro.pl/karta-graficzna-sapphire-radeon-hd-3450-512mb-ddr2-i6024453833.htmlChciałbym, kupić używana kartę graficzną która będzie tak samo kompatybilna jak Radon HD 3450 512mb DDR2.Komputer jest z ok. 2005.r , stan techniczny jak i wizualny jest w porządku, lecz problem...
Witam wszystkich. Na wstpępie proszę o dużą cierpliwość. Rozważam kupienie albo używanego gotowca albo nowego poskładanego tak by to co ew. rok temu wyszło chodziło bez problemu na wysokich/srednich ew. hd ready. W jakim przedziale lepiej kupić wtedy, za pieniążki nowego czy używanego? Jak mi radzicie, bo nie wiem...