OTL logfile created on: 2016-01-29 14:22:23 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Jakub\Downloads64bit- Professional (Version = 6.2.9200) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.10586.0)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7,94 Gb Total Physical Memory | 5,54 Gb Available Physical Memory | 69,70% Memory...
Witam.Mam laptopa Acer Aspire 5737Z. Podczas grania w grę Minecraft. Podczas grania w gry np. S.K.I.L.L Special Force 2 to takiego czegoś niema. Podam w jakiej kolejności co się zacina:-Minecraft-explorer.exe-skype.exei reszta aplikacji jak np. Avast.Po ok 4-6 sekundach wszystko się zacina nic nie mogę zrobić ,...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Na sprzedaż wystawiam notebook TOSHIBA Satellite X200-253.Ekran LCD 17 cali. (Na dole strony pełna specyfikacja)CENA 1500złWysyłka kurierem 25zł.Notebook jest wstawiony na aukcji ,poniżej podaje link:http://allegro.pl/show_item.php?item=1944178037 (Proszę Administratora o nie kasowanie tematu w przypadku gdy na tym forum obowiązuje zakaz umieszczania linków do serwisu Allegro.proszę jedynie o...
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe do strony internetowej, jeden jako...
Witam mam do Wydania 1390zl max. Podam 7~~ informacji o kazdym komputerze ktorym sie zainteresowalem... Nie jestem jakims znawca, ale czas przyszedl by zmienic kompa. bo ten ktory obecnie mam ma 11 lat dziwne ze wytrzymal do dnia dzisiejszego do kazdego +okablowanie+obudowa+karta sieciowa+muzyczna+sterownikiO to moje propozycje:1:*Płyta główna ASUS P5G41C-M LX* Procesor CORE 2 QUAD Q8300...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Witam, postanowiłem wymienić kartę graficzną, ponieważ odmawia posłuszeństwa. Aktualnie posiadam: http://allegro.pl/karta-graficzna-sapphire-radeon-hd-3450-512mb-ddr2-i6024453833.htmlChciałbym, kupić używana kartę graficzną która będzie tak samo kompatybilna jak Radon HD 3450 512mb DDR2.Komputer jest z ok. 2005.r , stan techniczny jak i wizualny jest w porządku, lecz problem...
All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Akurat kiepskie chłodzenie ma ta HD3850, popatrz te:http://allegro.pl/asus-geforce-9600gso-384mb-192bit-i3068617190.htmlhttp://allegro.pl/palit-geforce-9600gso-768-pamieci-ddr3-i3055816931...
Zestaw 1 - link nie działa "Nie ma koszyka o takim kodzie"Zestaw 2 - Procesor zmień na intel core i5 2400 Core i5-2400 3.1GHz (BX80623I52400) BOX w Morele.net jest tańszy od i5 2310 i lepszy. Ostatnio HD 6870 bardzo zdrożały :/ Jak kupisz to bardzo nieopłacalnie. Jak...