Jutro mija 5 rocznica jak Amerykanie zostali zatoakowani przez terorystów oto kilka faktow, czy napewno oni o tym nie wiedzieli a co gorsza moze mieli cos wspolnego z tymi wydarzeniami W ciągu dni, tygodni i miesięcy, od 9/11, naród nasz się zmienił. Przez 24 godziny na dobę i 7 dni w tygodniu, napełniani byliśmy, przez nadawane programy, strachem opartym na...
Siema!Nadal walczę więc podbijam temat.Jedynym sposobem na rozwiązanie problemu (oprócz karnetu na siłkę :)) jest wywalenie wszystkiego co nie jest niezbędne. Trochę jak w pearl harbor z wymianą karabinów na kije od mioteł :) Najłatwiej da się pozbyć obudowy, która sporo waży - złożymy sześcian z poliwenglanowych rurek. Drugim tematem jest zasilacz i tu...
Witam mam mały problem a mianowicie niedawno sprawiłem sobie nowego kompa, wszystko bez problemu podpiąłem i zainstalowałem windowsa i wszystko działało bez problemu (podkreślam nic nie było podkręcane ani zmieniane w biosie) . Wczoraj przy przeglądaniu strony w necie nagle komputer się zresetował - po tymże resecie przy ponownym rozruchu komputer loguje się do loga...
Cześć.Na początku chciałem przeprosić za brak litery n z kreską ale coś mi się z klawiaturą stało. A co do meritum sprawy to wygląda ona następująco. W sierpniu tego roku kupiłem komputer o specyfikacji:CPU: Intel Core I5 2500KPłyta: AsRock P67 Pro3Dysk: Segate 500GBPamięci: 2x goodram ddr3 4096mb pc1333 cl9GPU:...
G550M ma obecnie niezbyt ciekawą cenę. Jest jeszcze trochę budżetu, także możesz dorzucić do tego Seasonicahttp://www.morele.net/zasilacz-seasonic-ssr-550rm-520659/ Grafikę podmień na wersję SSChttp://www.morele.net/karta-graficzna-evga-geforce-gtx-970-ssc-acx-2-0-4gb-gddr5-256-bit-hdmi-dvi-3xdp-04g-p4-3975-kr-713997/Wyższe zegary i usprawniona wersja chłodzenia. Przy tej cenie płyty...
Witam, zapraszam Was do sprawdzenia nowego portalu który startuje już dzisiaj. Jest to serwis który daje możliwość ‘’zarabiania’’ dzięki zwykłemu użytkowaniu.Dzięki swojej aktywności możemy robić zakupy czy licytować przedmioty.Ponadto możemy oglądać filmy oraz brać udział w konkursach fotograficznych. W pierwszym konkursie, który zaczyna się już...
to jeszcze raz ja Odzywam się jeszcze raz, bo jutro jadę kupić ten komputer. Jednak wprowadziłem pewne zmiany:mobo - asus p5q-eproc - intel e8400RAM - A-Data Extreme Edition 2x2GB 800MHzgpu - ati radeon 4870 gigabytedysk - seagate 500gb 32mbnaped dvd-r - lg, ten co bylzasilacz - corsair 520W z odpinanymi kablamiObudowa...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Listopad 2018 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...
Promocja 5000 kont za 50%, nowy system IPS, zapowiedź przejścia na Python 3 Powrót promocji 5000 kont za 50% Po dwóch latach powraca na MyDevil.net promocja 5000 kont hostingowych oraz VPN za 50%!Czyli mamy dla Was miejsce na 5000...
Witam, chciałbym kupić laptopa w okolicach 2.500 pln. Najlepiej bez systemu, ale jeśli będzie z systemem to płakać nie będę. Główne zastosowania to Photoshop, Lightroom, filmy, sporadycznie zBrush. Zależy mi bardzo na nieawaryjności, i ewentualnej jakości serwisowania. Po pobieżnym i laickim researchu wynalazłem takie oto cuda: ...
Witam, szukam czegoś dla kolegi - tuż po gwarancji padłu mu 1TB SEAGATE.Jego laptop - LENOVO G500 - tutaj pytanie, obsługuje on SATA III ? (nie mam go przy sobie także softem nie mam jak sprawdzić) a dysk który siedział fabrycznie to SEAGATE 1TB SATA II 5400rpm.W specyfikacji G500 - "Maksymalnie 1 TB pojemności na...
Dell Latitude 3460 i3-5005U/4GB/500Dell Latitude 3460 i3-5005U/8GB/500Dell Vostro 5459 i3-6100U/4GB/500 srebrnyProponuję kupić cokolwiek z serii biznesowej z gwarancja 3 letnią na który nigdy nie będzie narzekać, w przyszłym roku dyski SSD 250GB będą kosztować ok 250zł...
Tak jak w temacie, poszukuję laptopa 13 calowego raczej do użytku biurowego, oglądania filmów, przeglądania internetu, office, skype itp itd. Raczej żadne gry na nim nie będą uruchamiane więc grafika jakaś ekstra nie potrzebna. Jedyne zastrzeżenia jakie mam to:1. Przede wszystkim z dyskiem SSD, minimum 120GB2. 13 calowy, nie większy i nie mniejszy3. Koniecznie laptop z systemem4....