Skocz do zawartości

mobile mouse 400

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: mobile mouse 400

Logi - Profilaktyczne sprawdzenie

WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...

[problem] długie uruchamianie się windows7

Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
  • Windows 7
  • napisane 25 07 2012 17:46
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 8533

Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000

Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000Wbrew pozorom, myszka komputerowa to bardzo ważna sprawa, w szczególności gdy przesiadujemy przed komputerem przez większą część dnia. Jeżeli jest kiepsko wyprofilowana czy za ciężka, jej używanie powoduje dyskomfort, z czasem męczy, a po...

Logi - Trojan injector

Raport z usuwania:All processes killed========== OTL ==========SSHNAS removed from NetSvcs value successfully!File C:\WINDOWS\system32\sshnas21.dll not found.Error: No service named p17xfilt was found to stop!Service\Driver key p17xfilt not found.File C:\WINDOWS\System32\drivers\p17xfilt.sys not found.Error: No service named P17xfi was found to...

Logi - Trojan injector

WitamMój Nod32 znalazł przy skanowaniu trojana injector trojan. Wykonałem skan OTL'em. Prosze o dalsze instrukcje:OTL logfile created on: 2010-09-18 19:40:42 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.12.1 Folder = C:\Documents and Settings\ABC\PulpitWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...

Modernizacja komputera do [1200zł]

Te dwie kart do kastraty karty GTX 560. Jest tam dopiska "SE" czyli "smart edition". Ogólnie z kartą GTX 560 jest tak. GTX 560 SE ---> GTX 560 ---> GTX 560 TI. Ja bym brał Radeon HD7850 Core Edition 1GB DDR5 256BIT 2xDVI+HDMI+2xDisplayPort BOX (FX-785A-ZNFC) w Morele.net bardzo dobra karta w przyzwoitej cenie ale jest jedyny minus tej karty ma 1gb pamięci ale jest...

Jaka mysz bezprzewodowa do laptopa?

Jak już inwestować stówkę to kupić raczej Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 4000ZObacz sobie Wireless Mobile Mouse 4000 - sam jej używam i uważam, że to jedna z lepszych myszek do...

Mysz bezprzewodowa do PC za 130zł

Jak szukasz sensownej myszki, która będzie reż fajnie wyglądać - polecam Wireless Mobile Mouse 4000http://www.nokaut.pl/szukaj/4000-mouse-wireless-microsoft.htmlna zdjęciach jest tylko w czarnym kolorze, ale dostępne są też modele...

[wirus] worm.win32netsky i jego skutki

witamjestem po infekcji przez wyzej wymienionego wirusa. a moze jeszcze nie do konca? usuwalem go zgodnie z tym co zalecil Picasso komus innemu z podobnym problemem na stronie http://www.searchengines.pl/Trojany-przebr...sky-t99835.htmlniestety nie moge sie tam zalogowac i bezposrednio poprosic o pomoc Picassoale nie watpie ze tu ktos mi pomoze za pomoc z gory dziekujeglowne objawy zniknely...

i5 czy i7 do gier?

Witam wszystkich.Mam pytanie, mianowicie:Jaki procesor wybrać do najnowszych gier oraz do ich nagrywania?Zależy mi na komfortowej rozgrywce podczas nagrywania gry oraz głosu.Dodatkowo wymagam szybkiego renderowania filmów w jakości HD.Modele, nad którymi się zastanawiam to:Intel Core...
  • Procesory
  • napisane 07 10 2012 17:17
  • Odpowiedzi: 12
  • Wyświetlenia: 13034

Co prawda zdjęcie nie jest najwyższej jakości ale po zapisaniu na dysku można powiększyć i w miarę widać iż jest napisane na pudełku od myszki Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 następująca treść:Nie wprowadzaj więc proszę użytkowników w błąd że masz na ulotce napisane...

Co prawda zdjęcie nie jest najwyższej jakości ale po zapisaniu na dysku można powiększyć i w miarę widać iż jest napisane na pudełku od myszki Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 następująca treść:Technologia BlueTrack nie działa na powierzchniach z przejrzystego szkła ani na...

[Sprzedam] Laptop umpc MEDION RIM 1000

sprzedam komputerek MEDION RIM 1000Dotykowy ekran i reszta bajerow jakie winien mieć laptop.Cena wyjsciowa 2000 zł.Microsoft Windows VistaCPU VIA C7-M 770 (5.0W 1.0GHz ULV @400MHz FSB)Chipset & GPU VIA UniChrome Pro II GFXMemory 768MB DDR2Storage 30GB or above PATA 4200rpmLCD 6.5″ WXGA (800 X 480 LED B/L)Web Cam 300K for VOIPInput...
  • Archiwum
  • napisane 28 03 2008 11:27
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2865

Zacinanie się/lagi myszki

Witam, od pewnego czasu posiadam bezprzewodową myszkę Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000. Problem polega na ścinaniu się myszki (wskaźnika i guzików) w pewnych sytuacjach, np. podczas gry, jakiegoś programu o dużym zużyciu procka albo po prostu tak z niczego. Czasem trwa to...