WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Microsoft Wireless MobileMouse4000Wbrew pozorom, myszka komputerowa to bardzo ważna sprawa, w szczególności gdy przesiadujemy przed komputerem przez większą część dnia. Jeżeli jest kiepsko wyprofilowana czy za ciężka, jej używanie powoduje dyskomfort, z czasem męczy, a po...
Raport z usuwania:All processes killed========== OTL ==========SSHNAS removed from NetSvcs value successfully!File C:\WINDOWS\system32\sshnas21.dll not found.Error: No service named p17xfilt was found to stop!Service\Driver key p17xfilt not found.File C:\WINDOWS\System32\drivers\p17xfilt.sys not found.Error: No service named P17xfi was found to...
WitamMój Nod32 znalazł przy skanowaniu trojana injector trojan. Wykonałem skan OTL'em. Prosze o dalsze instrukcje:OTL logfile created on: 2010-09-18 19:40:42 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.12.1 Folder = C:\Documents and Settings\ABC\PulpitWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...
Te dwie kart do kastraty karty GTX 560. Jest tam dopiska "SE" czyli "smart edition". Ogólnie z kartą GTX 560 jest tak. GTX 560 SE ---> GTX 560 ---> GTX 560 TI. Ja bym brał Radeon HD7850 Core Edition 1GB DDR5 256BIT 2xDVI+HDMI+2xDisplayPort BOX (FX-785A-ZNFC) w Morele.net bardzo dobra karta w przyzwoitej cenie ale jest jedyny minus tej karty ma 1gb pamięci ale jest...
Jak już inwestować stówkę to kupić raczej Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse4000ZObacz sobie Wireless MobileMouse4000 - sam jej używam i uważam, że to jedna z lepszych myszek do...
Jak szukasz sensownej myszki, która będzie reż fajnie wyglądać - polecam Wireless MobileMouse4000http://www.nokaut.pl/szukaj/4000-mouse-wireless-microsoft.htmlna zdjęciach jest tylko w czarnym kolorze, ale dostępne są też modele...
witamjestem po infekcji przez wyzej wymienionego wirusa. a moze jeszcze nie do konca? usuwalem go zgodnie z tym co zalecil Picasso komus innemu z podobnym problemem na stronie http://www.searchengines.pl/Trojany-przebr...sky-t99835.htmlniestety nie moge sie tam zalogowac i bezposrednio poprosic o pomoc Picassoale nie watpie ze tu ktos mi pomoze za pomoc z gory dziekujeglowne objawy zniknely...
Witam wszystkich.Mam pytanie, mianowicie:Jaki procesor wybrać do najnowszych gier oraz do ich nagrywania?Zależy mi na komfortowej rozgrywce podczas nagrywania gry oraz głosu.Dodatkowo wymagam szybkiego renderowania filmów w jakości HD.Modele, nad którymi się zastanawiam to:Intel Core...
Co prawda zdjęcie nie jest najwyższej jakości ale po zapisaniu na dysku można powiększyć i w miarę widać iż jest napisane na pudełku od myszki Microsoft Wireless MobileMouse4000 następująca treść:Nie wprowadzaj więc proszę użytkowników w błąd że masz na ulotce napisane...
Co prawda zdjęcie nie jest najwyższej jakości ale po zapisaniu na dysku można powiększyć i w miarę widać iż jest napisane na pudełku od myszki Microsoft Wireless MobileMouse4000 następująca treść:Technologia BlueTrack nie działa na powierzchniach z przejrzystego szkła ani na...
sprzedam komputerek MEDION RIM 1000Dotykowy ekran i reszta bajerow jakie winien mieć laptop.Cena wyjsciowa 2000 zł.Microsoft Windows VistaCPU VIA C7-M 770 (5.0W 1.0GHz ULV @400MHz FSB)Chipset & GPU VIA UniChrome Pro II GFXMemory 768MB DDR2Storage 30GB or above PATA 4200rpmLCD 6.5″ WXGA (800 X 480 LED B/L)Web Cam 300K for VOIPInput...
Witam, od pewnego czasu posiadam bezprzewodową myszkę Microsoft Wireless MobileMouse4000. Problem polega na ścinaniu się myszki (wskaźnika i guzików) w pewnych sytuacjach, np. podczas gry, jakiegoś programu o dużym zużyciu procka albo po prostu tak z niczego. Czasem trwa to...