Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...
Ranking nieaktualny!! -> zobacz nasz nowy ranking kart graficznych do laptopa.Witam, pragnę przedstawić listę dobrych, średnich i złych kart graficznych. Ściślej mówiąc, w kategorii "Dobre" i "Średnie" znajdziemy karty graficzne na których będzie można pograć w nowsze gry, niekoniecznie na...
Witam, przedstawiam wyniki OC Radeon'a 5650 HD. Aby dokonać overclockingu musiałem obejść pewne rzeczy i trochę poedytować .txt w pewnych folderach, niestety nie będę zdradzał jak to zrobiłem - szukanie nie boli. Przejdźmy do rzeczy.Przed OC:Laptop Acer Aspire 5552G:- Athlon II x2 P320 2,2GHz [ON AMD VISION]-...
Wklej logi FRST 1 raportAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 13-04-2015Ran by Artur at 2015-04-14 16:58:23Running from C:\Users\Artur\DesktopBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be...
Czy bedzie działać WarZ na moim kompie ?AMD Athlon II X2M320(2.1GHz, 1MB L2 cache)ATI MobilityRadeon HD5650 Up to 2814 MB HyperMemory4GB Memorywymagania WarZ:MINIMALNE:procesor 4 3.0GHz lub sempron 3400+1GBGeForce 205 lub Radeon...
Witam!Która grafika jest lepsza Radeon HD5650 czy GeForce 420M GT czy ATI MobilityRadeon HD 550v?(laptop) Szukam lapatopa do 2500-Budżet ok 2500 raczej to jest max-Marka - nie znam sie ,wiec nie wiem czego unkać a na co polować-Laptop...
WitamMam problem z kartą graficzną. W pewnym momencie dostałem bluescrecnaDokładne błędy BS,,0x00000116 (0xFFFFF8006987010, 0XFFFFF8802c55c9c, 0x000000000, 0x000000002)atkmpag.sys adress FFFFFF880002c55c9c base at FFFFFF88000c49000 dat 55a70536,,Uruchomiłem lapka ponownie w trybie awaryjnym a następnie odinstalowałem sterowniki do grafiki. Przy następnym uruchomieniu sprzętu karta...
Witam wszystkich :) Mam pewną sprawę. Mam laptopa a dokładnie Packard Bell LJ75. Laptop ma już 2-3 lata. I padł. Oddałem go do naprawy do jednego z moich punktów gdzie naprawiają taki sprzęt. I Pan stwerdził że poszedł mostek północny oraz kondensatory w zasilaczu. Za całą robotę chciałby 350zł i teraz moje pytanie. Czy opłaca się na tego laptopa wyłożyć te 350zł i czy jeszcze moze troche...
Witam, mam zamiar kupić używanego Machines za dobre pieniądze i teraz pytanko czy warto i czy pójdą mi na nim jakieś gry np :cs go? ProducentAcerSeriaeMachines E732ZGEkran15,6" 1366x768MatrycaBłyszczącaProcesorPentium P6100 2,0Dysk HDD320GBPamięć RAM2GBKarta graficznaATI MobilityRadeon HD ...
Witam Mam pewien mały aczkolwiek bardzo denerwujący problem ze swoim laptopem. (Windows 7) Od jakiegoś tygodnia występuje niecodzienna sytuacja. Mianowicie podczas odtwarzania multimediów (film, winamp, gra) i nie używania kursoru myszki lub klawiatury po okresie ok 15 minut ekran samoczynnie gaśnie.. Wiem że jest możliwe ustawienie planu zasilania w opcji zasilania. Ustawiony...
Witam, od prawie 3 lat jestem posiadaczem laptopa Acer Aspire 7540G.Przez niecałe 2 lata użytkowania laptop nie robił żadnych problemów, jednak w późniejszym okresie zaczął się przegrzewać.Odkurzenie kratki wentylacyjnej lub wiatraka załatwiało sprawę na 2-3 miesiące do ponownych problemów z chłodzeniem.Niestety, ostatnio nic już nie pomaga.Laptop jest dokładnie wyczyszczony w środku...