Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...
Witam!Która grafika jest lepsza Radeon HD5650 czy GeForce 420M GT czy ATI MobilityRadeon HD 550v?(laptop) Szukam lapatopa do 2500-Budżet ok 2500 raczej to jest max-Marka - nie znam sie ,wiec nie wiem czego unkać a na co polować-Laptop ma być powiedzmy na jakiś czas, co by...
Ostatnio zakupiłem laptopa Asus K52DR-EX040 Posiada on: Procesor: AMD Athlon II 2.1GHz Przekątna ekranu: 15,6 cali (1366x768) Pamięć: 2 GB (DDR3) Dysk: 500GB Karta graficzna: ATI MobilityRadeon HD 5470 Czytnik kart pamięci: MS, SD, MMC, MS-Pro Karta sieciowa bezprzewodowa: WiFi IEEE 802,11b/g/n Procesor: Co do...
Hejka,Zabieram sie za zakup zestawu komputerowego za ~2200-2300zł. Co ważne mam dysk Baracuda SATA 160GB oraz nagryware i obudowa narazie może zostać stara i brzydka;p Więc te rzeczy odpadają. Czyli interesuje mnie:- Monitor(Znalazłem Iiyame 22'' 2202WS (ta wersja bez DVI only D-Sub) za 921zł - myśle że ciekawa opcja, ale jestem otwarty )- Płyta(chyba wolałbym juz coś na P35) -...
Witam Ze strony:http://pclab.pl/art52777-6.htmlwziąłem ową konfigurację i jak narazie na agito.pl wychodzi mi najtaniejhttp://www.agito.pl/?switch=basket&action=basketW razie jakby nire wyswietlało strony:Intel Pentium G3420 3.2GHz BOX -229złSilentiumPC Spartan LT HE922 - 62zł (nie wiem czy wentylator jest w zestawie)Asus H81M-E -204złAsus Radeon...
Jestem zainteresowany zakupem tego laptopa (HP Compaq 6820s KU473ES). Cena zakupu jest bardzo zadowalająca jak na jego parametry.Intel Core(tm) Duo 2Ghz 1MBPamięć 2048 MB / 4096 MB max (DDR2 SODIMM 667MHz)karta graficzna ATI MobilityRadeon X1350 (384 MB)Dźwięk High Definition, głośnik mono, wyjście słuchawek/wyjście...
Ranking nieaktualny!! -> zobacz nasz nowy ranking kart graficznych do laptopa.Witam, pragnę przedstawić listę dobrych, średnich i złych kart graficznych. Ściślej mówiąc, w kategorii "Dobre" i "Średnie" znajdziemy karty graficzne na których będzie można pograć w nowsze gry, niekoniecznie na...
Pogrzebałem na allegro i parę ciekawych znalazłem, i dziękuję oraz przepraszam że Cię tak "wykorzystuje" do wszystkiego, ale przed kupnem lubię zaczerpnąć porady kogoś bardziej doświadczonego a GPU jest najważniejszy z tych trzech wyborów.. Nie jestem typem który ma kasy jak lodu, ale trochę mi jej ostatnio przybyło i chcę zainwestować na przyszłość, dlatego potrzebuję dobrej
Po wielu podpowiedziach skleiłem taki zestawik. Co o nim sądzicie ?Ja mam pewne wątpliwości co do paru elementów:2.Płyta główna. Ona działa na nowym chipsecie P45 i nie wiem czy on się sprawdza. słyszałem różne opinie. Czy za tą cenę polecacie inną płyte ? Zaznaczam tylko że płyta musi mieć pełne crossfire 2x163.Pamięc RAM. Za bardzo nie wiem czy to...
tyle jest tych radeonów i tyle różnych opinii każdy gada inaczej,którego radeona byście kupili:- powercolora http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/...pelny,id,57704/- asusa http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/...pelny,id,56903/- palita...
Witam . Otóż mam pewien problem a zatem przedźmydo niego . Ogólnie gdy włączam laptopa i już gdy dojdzie do "Zapraszamy" <---(Vista 32bit) , to pojawia sie czarny obraz na 1 min i dopiero pojawia sie pulpit. Włączam internet jest dobrze nic sie nie zacina, włączam wszystkie inne programy typu gg i też nic sie nie zacina. Natomiast gdy nacisne dwa razy naikonke skypeby włączyć po...
Witam. Miałam lekkie problemy z moim laptopem, coś tam mu nie ten, został sformatowany. Nie mam płyty ze sterownikami, laptop jest w rodzinie już od paru lat. Jestem kompletnie zielona, więc proszę o pomoc..bo chciałabym słuchać muzyki;) Everest podaje: (nie wiem co się przyda, więc wklejam wszystko)...
Witam, przedstawiam wyniki OC Radeon'a 5650 HD. Aby dokonać overclockingu musiałem obejść pewne rzeczy i trochę poedytować .txt w pewnych folderach, niestety nie będę zdradzał jak to zrobiłem - szukanie nie boli. Przejdźmy do rzeczy.Przed OC:Laptop Acer Aspire 5552G:- Athlon II x2 P320 2,2GHz [ON AMD VISION]- Mobility...