Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...
Witam Mam laptopa Compaq N800v troche stary ale to nic i mam problem z grafiką. Robiłem ostatnio formata i chciałem później zainstalować sterowniki od grafiki i się nie da zawsze wyskakuje jakiś błąd raczej nie jest to wina sterowników bo różne sciagałem i nic instalowałem nawet te standardowe z xp ale też nie działa jak włacze strone i dam szczałke w dół to nie przewija sie płynnie tylko...
Laptop sprawny i zadbany jedynie lekkie otarcia na wierzchu klapy.Procesor: 2.0 GHz-M Mobile Intel Pentium 4Ekran: 14.1-inch color TFT XGAPamięć operacyjna: 512 MB DDRNapęd optyczny: DVD-RW DriveTwardy dysk: 30GB SMARTKomunikacja: Type III Mini PCI 56K (V.92) modem, integrated LAN 10/100 NIC, IrDaGrafika: ATI MobilityRadeon...
Ranking nieaktualny!! -> zobacz nasz nowy ranking kart graficznych do laptopa.Witam, pragnę przedstawić listę dobrych, średnich i złych kart graficznych. Ściślej mówiąc, w kategorii "Dobre" i "Średnie" znajdziemy karty graficzne na których będzie można pograć w nowsze gry, niekoniecznie na...
Przedstawiam ranking orientacyjny do względnej skuteczności różnych kart graficznych. Lista sprzyja wyższej rozdzielczości i szybszych procesorów Z początku listy umieściłem już zabytkowe karty graficzne byście mogli zorientować się ile modeli kart było wcześniej, a co jest teraz Mystique Rendition V1000 ...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Witam . Otóż mam pewien problem a zatem przedźmydo niego . Ogólnie gdy włączam laptopa i już gdy dojdzie do "Zapraszamy" <---(Vista 32bit) , to pojawia sie czarny obraz na 1 min i dopiero pojawia sie pulpit. Włączam internet jest dobrze nic sie nie zacina, włączam wszystkie inne programy typu gg i też nic sie nie zacina. Natomiast gdy nacisne dwa razy naikonke skypeby włączyć po...
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Karty najniżej w chierarchii w danej kategorii generuja obraz w podobnej wydajności niezaleznie od wsparcia danego DirectX np. Geforce 440GO, Radeon 9000 jest podobnej wydajności co X200 choć nie wspiera PS i VS (DirectX 9.0).DirectX 7.0 - podstawowa wersja DirectX dzięki, której zawdzięczam yrozwój...
Witam. Miałam lekkie problemy z moim laptopem, coś tam mu nie ten, został sformatowany. Nie mam płyty ze sterownikami, laptop jest w rodzinie już od paru lat. Jestem kompletnie zielona, więc proszę o pomoc..bo chciałabym słuchać muzyki;) Everest podaje: (nie wiem co się przyda, więc wklejam wszystko)...
Witam, przedstawiam wyniki OC Radeon'a 5650 HD. Aby dokonać overclockingu musiałem obejść pewne rzeczy i trochę poedytować .txt w pewnych folderach, niestety nie będę zdradzał jak to zrobiłem - szukanie nie boli. Przejdźmy do rzeczy.Przed OC:Laptop Acer Aspire 5552G:- Athlon II x2 P320 2,2GHz [ON AMD VISION]- Mobility...
Gram teraz w lola ale chcę spróbować dota2. Mam toshibę A200-1IZ (Typ Core 2 Duo T7250Moc [GHz] 2.00; Karta graficzna Nazwa ATI MobilityRadeon HD 2600) Nieźle śmiga ale się psuje, nie chcę go naprawiać. Chcę inny kupić bo jestem na wyjeździe(będę w domu za parę miechów). Nie mam na czym grać . Normalnie w domu gram...