Skocz do zawartości

modem sagem 800

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: modem sagem 800

[PORADNIK] Neostrada na Debianie

Witam. Dziś wam pokarzę, jak zainstalować Modem Sagem F@st 800 lub Thomson SpeedTouch 330 pod systemem Debian (Rodzina systemów UNIX).Uruchomienie Neostrady (zwłaszcza w przypadku modemu Sagem) wymaga...

Logi - Powolne działanie systemu, wariująca stacja dyskietek

Witam, jakiś czas temu mój komp zaczął nieco mulić, dodatkowo wariuje stacja dyskietek - wydaje co chwilę odgłosy jakby czytała dyskietkę, mruga lampka. Sprawdziłem wcześniej logi z HijackThis i podejrzanie wygląda plik/proces algv.exeDodam tez, ze moj antywirus (AVG) nic nie wykrywa, natomiast skaner online ESETNOD32 wykrywa jakies infekcje na kazdym pendrive'ie, który zostaje podlaczony...

Windows 7 x64 Sagem f@st 800 E4 problem(nietypowy!)

Dużo osób ma z tym problemy.Myślałem ze po takim czasie nie będzie problemu ze sterownikami.Spróbuj z tej strony http://www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/obsluga_klienta/pomoc_tech/internet/modemy/sagem800/inst_ster/Podobny temat tu komuś z Visty pasowały w razie...
  • Windows 7
  • napisane 17 02 2010 22:36
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 7358

Logi - Przeglądarki nie chcą ładowac wszystkich stron

Mam problem z kompem. Wszelkie gry po jakimś czasie zawieszają się i wywalają mnie do windowsa. W podglądzie zdarzeń widzę różne błędy (Przekroczono limit czasu wysyłania powiadomienia o zmianie urządzenia docelowego do okna „WndClass_CWinDrivesNotifyerHelperWindow”; Nie można uruchomić usługi General Purpose USB Driver (adildr.sys) z powodu następującego błędu: Nie można uruchomić...

Problem modem Sagem 800 na Vista

WitamMam problem z zainstalowaniem modemu Sagem F@st 800 w systemie Windows Vista Business.Otóż problem objawia się w następujący sposób:1. Instaluje modem poprzez uruchomienie pliku setup ( testowane na różnych sterownikach zarówno ze...
  • Kosz
  • napisane 17 09 2007 21:32
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1623

[wirus]Czyszczenie po virku w Autoran.inf

Hijack This:ComboFix 09-01-20.05 - Jacek 2009-01-21 19:57:19.2 - NTFSx86Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.502.207 [GMT 1:00]Uruchomiony z: c:\documents and settings\Jacek\Pulpit\ComboFix.exeUżyto następujących komend :: c:\documents and settings\Jacek\Pulpit\CFScript.txtAV: avast!...

vista + neo + hp pavilion

WitamNo więc -> Mam komputer stacjonarny hp z serii paviilon (model m9040.pl). Komputer ten posiada oryginalny system operacyjny vista home premium PL 32 bity. Postanowiłem zainstalować na nim neostradę (modem sagem fast800). Począwszy od sprawdzenia jak jest ze sterownikami...
  • Windows Vista
  • napisane 29 12 2007 21:56
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1322

Jak zainstalować czarnego speedtoucha 330 na Windows Vista® Home Basic PL?

Sprawiłem sobie nowego kompa z oryginalnym systemem Windows Vista Home Basic. Mam internet z Netii i do tej pory na starym komie z Windows XP korzystałem bezproblemowo z modemu speedtouch 330 (w czarnej obudowie). Problem pojawił się przy próbie instalacji pod Windows Vista, wspomnianego modemu sppedtoch 330....
  • Windows Vista
  • napisane 16 03 2008 01:16
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 3362

Logi - Uzycie procesora 100%

HijackLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 13:49:41, on 2008-12-06Platform: Windows Vista SP1 (WinNT 6.00.1905)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6001.18000)Boot mode: NormalRunning...

[Info] Netia - Internet. (Informacje, Historia etc.)

Net24 – usługa Netii oparta na technologii ADSL/ADSL2 umożliwiająca szerokopasmowy stały dostęp do Internetu. Odpowiednik Neostrady oferowanej przez TP.Warianty usługiOd lutego 2007 r. usługa Net24 jest również świadczona na liniach telefonicznych (TP) (Bitstream Access). Jest oferowana dla klientów (TP) korzystających z analogowych linii telefonicznych.Aktualnie oferowane jest sześć...

Zacinanie się systemu, krótki czas pracy

Witam! Jako młody niedoświadczony informatyk-amator (mam zamiar zostać informatykiem, lecz to jeszcze troche odległa przyszłość ), mama poprosiła mnie abym zainstałował jej modem( Netia na lini TP nazwa modemu SAGEM F@st 800 E4) i...
  • Windows XP
  • napisane 11 01 2008 19:37
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 1073

Dobry router potrzebny na gwalt!

Ja chce sie przyłączyć do tematu. Niestety nie jestem znawcą więc proszę o poradę.Mam 1mb neostrade, i dość słabe parametry, można powiedzieć jedne z niższych jakie mogą być niestety. Używam Sagema fast800 i chce podzielić net na dwa komputery, + możliwość w przyszłości dołączenia laptopa do sieci, więc szukam

Zmiana modemu

Witam posiadam modem sagem 800e4 polaczenie adsl niestety nie zepsuł . Czy mogę go zastąpić tym http://allegro.pl/router-modem-wifi-sky-sagem-f-st-2504n-i4486434977.html 

[Info] Neostrada - Opis, Historia etc.

Neostrada TP – usługa Telekomunikacji Polskiej oparta na technologii ADSL i ADSL2+ oraz na standardzie wymagającym użycia kompatybilnego modemu do połączeń internetowych. Usługa umożliwia stały dostęp do Internetu tylko na analogowej linii telefonicznej.Szybkość transmisjiMaksymalne...