witam wszystkich speców mam nowego laptopa jest nim: TOSHIBA Satellite A300 1EDmam pytanie jaki polecilibyście mi router z wbudowanymmodemem ADSL żeby działał z neostradą. Myślę nad tymi...
Witam. Dziś wam pokarzę, jak zainstalować Modem Sagem F@st 800 lub Thomson SpeedTouch 330 pod systemem Debian (Rodzina systemów UNIX).Uruchomienie Neostrady (zwłaszcza w przypadku modemu Sagem) wymaga zainstalowania kilku dodatkowych pakietów. Najłatwiej jest to zrobić przy...
Windows 7 można w dużym stopniu konfigurować dlatego w tym artykule podam parę sposobów na dostosowanie systemu do własnych potrzeb. W artykule będzie opisane jak zmienić interfejs programu oraz pare sztuczek.Zapraszam do lektury:D1.Gadżety systemu Windows 7Gadżety to "ikony" aplikacji pozwalające użytkownikom na dotarcie do niezbędnych...
Na sprzedaż wystawiam notebook TOSHIBA Satellite X200-253.Ekran LCD 17 cali. (Na dole strony pełna specyfikacja)CENA 1500złWysyłka kurierem 25zł.Notebook jest wstawiony na aukcji ,poniżej podaje link:http://allegro.pl/show_item.php?item=1944178037 (Proszę Administratora o nie kasowanie tematu w przypadku gdy na tym...
WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition ...
Wygrzebane na forum...Pojawił się dźwięk aczkolwiek nie działa regulacja głośności -------------------------------------------------------------------------------------------------------------| (1) Sciagamy sterowniki: |a. chipset => http://www.gigabyte.pl/download/mb/driver/17679/b. grafika => http://www.laptopvideo2go.com/drivers/xp c. dzwiek,...
Witajcie. Oto mój problem...5 lat temu kupiłam laptopa z zainstalowanym windows xp media center edition 2006. Wszystko działało bardzo sprawnie i szybko nawet pomimo wieku laptopa.Jakiś czas temu komputer został zainfekowny przez pendrive wirusem, który dokonał olbrzymich zniszczeń w systemie.Mając w domu Windows XP...
OkMam PCta z Windows xp proffesional sp 2 i jest polączony z internetem przez kabel usb do modemu z chello i do tego kablem ethernetowym do starego routera adsl polączony siecią lokalną z innymi komputerami przez ethernet. I wszystko ladnie dziala.Kupilem (a dokladniej moi rodzice) jakis tragiczny router Dlink DI-624...
W każdym (co najmniej średnim) antywirusie jest możliwosc blokowania adresów IP, a nawet ich zakresów. To samo można zrobić na routerze (a nawet bardziej szczegółowo). Co do nieznanych połączeń to system łindołs od czasów XP ma chore nawyki, aby na starcie wysyłać listę twoich komponentów do M$ (wersje OEM - usługa oobe), Menda Player łączy się z...
Jak ominąć bana, by dało się założyć nowe konto w pewnej grze? Wszystkie konta są automatycznie banowane kilka sekund po założeniu. Nie pomaga zmiana ip (zarówno zewnętrznego jak i wewnętrznego), reset routera, formatowanie komputera ani programy zmieniające ip typu hotspot shell. Próbowałem zmienić też adres...
Witam. Poszukuję odpowiednich sterowników do laptopa Toshiba z serii A300 dla Windows 7 32 do karty ATI Mobility HD3470. Wcześniej miałem Windows Vista i wszystko było OK. Maksymalna rozdzielczość 2048x1536 i odświeżanie do 85Hz.Po migracji na Windows 7 mogę tylko maksymalnie ustawić 1280x800 oraz odświeżanie 60Hz....
Poradnik wersja FAST & QUICK - Przyjazne linki IPB 3.4.6. optymalizacja SEF Czas: 3 minuty.Efekt: po miesiącu. Wersja skrócona poradnika, która ogranicza się tylko do poprawy wyglądu linków na forum w wersji 3.4.6. Po jej wykonaniu można się pokusić o dalsze zmiany w kodzie witryny oraz wygląd skórki forum(poprzednie posty w temacie, począwszy od 2-go). W IPB 3.4.6. dokonano...
Weź się puknij. Pentagram jest to tower z technologią miedzianych heatpipe, które łączą się z bezpośrednio z procesorem, a to już zwiększa wydajność.Jest niesłyszalny na 1200RPM (120mm wentylator) i ma dobre wyniki. Widziałem gdzieś test, w którym ostro konkurował ze Scythe Mugen, który jak wiadomo jest 2x droższy. Czasem Pentagram był nawet lepszy.Akurat...
witam wszystkich posiadam laptopa marki asus model a6u kupilem do niego modem OPTION GLOBETROTTER 3G+ HSDPA UMTS EDGE POLECAM i karte sim w iplusie problem polega na tym że po zainstalowaniumodemu jest wszystko ok do póki nie połacze sie z netem przy próbie łaczenia komputer...