Witam.Zaczynając od początku. Przesiadam się z TN lg L227WT. Bardzo sobie go chwalę, wziąłbym go ponownie. Brak różnicy w kolorach (po ustawieniach) w porównaniu do starego CRT, bez smużenia i doskonałe skalowanie rozdzielczości innych od nominalnych.Ponieważ mi padł po 3 latach, mam uraz do ponownego wydania 1000zł na monitor.CENA: Max 550.CEL: Internet,...
Witam. Mam zamiar w niedalekiej przyszłości kupić drugi monitor. Aktualnie posiadam http://www.komputronik.pl/product/62423/Sprzet_komputerowy_/Peryferia/24_Samsung_SyncMaster_2443BW.html o rozdziałce 2048x1152, dobrze się na niej ogląda multimedia. Jest on dość starej daty - mam go ponad 6 lat, dlatego szukam nowego głównego
Witam,Przymierzam się do zmiany monitora. Obecnie mam 17" Hyundai'a. Po zmianie komputerka, stwierdziłem że teraz zmienię też monitor na jakiś większy. Na allegro w tej kwocie spotykałem 22-24" monitorki, tylko jak z ich jakością...Do czego ma mi służyć? Do...
Witam Chcem zmienić monitor i nie wiem za bardzo jaki kupić...Monitor musi mieć min. 19'' (panorama) i kosztować ok. 600zł. Proszę was o pomoc bo monitory to nie jest moja mocna dziedzina a chcem kupić coś dobrego.
Witam, Proszę was o pomoc w dobraniu podzespołów do komputera, który bedzie służył do gier przez następne kilka lat. 1. Ile chcę wydać na komputer? Chciałbym się zmieścić w kwocie 5000 zł, oczywiście jeśli miałoby to robić jakąś znaczącą różnicę mogę dorzucić 200-300 zł. 2. Komputer chcę zakupić teraz (na dniach) ale jeśli są jakieś przesłanki...
259 zł wersja OEM czli w małm kartonowy 'pudełku' (ja bym to nazwał woreczku)A skoro mówisz że komp do gier to na co ci ten quad lepiej e8400 wiem że to taki szpan powiedieć ma 4 rdzenowy procesor albo że ma poand 8000 tys mhz ale na co ci to skoro piszesz że komp ma być do gier gry w przyszłości też będą...
Witam, mam zamiar w październiku zakupić sobie nowy monitor do Gier. Interesuje mnie Monitor LED Full HD, minimalna roździelczość 22 Cali.Cena jaką chcę wydać za sprzęt to max 600zł.Nie mam zielonego pojęcia na temat
Witam, poszukuję monitora najlepiej 22' do 600zł. Używać będę go głównie do gier i filmów.Mam:AMD Phenom II X4 955 Quad-Core /3.2GHz,ZOTAC GF GTX 275 AMP Edition CUDA, 896MB DDR3 (448bit)Więc teraz pytanie. Monitor z rozdzielczością...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
smuzenie jest wy[beeep]ane doslownie WY[beeep]ANE jak ktos nie doczytal to moge jeszcze raz powtorzyc dobre monitory lcd do gier sa od 1200zl sam wlasnie bede kupowal crteka bo poprzedni samsung byl 3 razy na gwarancji no i niestety jej czas minal a s[beeep]il sie 4 raz... kumpel kupil lcdeka 19 cali samsunga za 900...
Pytania (kopiujecie i odpowiadacie):- Czy zamierzasz podkręcać? Nie, nie znam się na tym ale jak poznam a słyszałem że nie jest to strasznie ciężkie to wtedy może tak, tzn za 2lata powiedzmy albo 1.5roku jak pc będzie już słabszy- Czy potrzebne ci USB 3.0 i SATA 3? Może być- Czy potrzebne ci są porty 5.1 dla głośników? Nie sądzę - Czy masz coś ze starego komputera, mam komputer ale...
nom wiesz mam monitor LCD Belinea ale jak byde pykał sobie w nowsze gierki to jakos oobrazu chce mieć lepsza Skrzynia 2500złi 600złmonitor jakies propozycje daj jak bedziesz z proline.pl
Witam,Posiadam taki oto zestaw:Procek: Dual Core E5300 2,6 ghz (~3,27)Płyta: Asus P5KPL-CMGrafika: Radeon HD4850 (CuCore)Pamięć: GoodRam 2GB PC2-6400 DDR2 CL=5Zasilacz: Topower SilentEZ 400WJaki monitor do tego zestawu proponujecie w cenie do 500-600zł maks, wielkość 22' ? Monitor...
Witam, ostatecznie zdecydowałem się na monitor 24 cale z matrycą IPS odświeżanie standard czyli 60hz , z razji tego że mój komp się udźwignie BF4 w 120/144 kratkach na sekundę. Możesz polecić jakis monitor z tymi parametrami co podałem ? No chyba ze istnieje taka możliwość że do gier...