MONITOR - ALLEGRO - 170,00 zł (z wysyłką)nofollowPozwole sobie na CTRL+C , CTRL+VProducent kineskopu ChungHwaGWARANCJA 24 M-CEMONITORY Z WYSTAWY AMERYKAŃSKICH MARKETÓWGORĄCO POLECAM TEN MODEL MANIAKOM INTERNETOWYM JAK I GRACZOM ,PONIEWAŻ JEST BARDZO DOBRE NASYCENIE BARW .! OGÓLNIE JEST TO JEDEN Z NAJLEPIEJ...
Witam,Zwracam sie do Was z uprzejma prosba o pomoc w doborze monitora. Tematow tego typu było zapewne dosc wiele, ale nie znalazlem nic co by rozwialo moje watpliwosci.Moze na poczatek pare konkretow. Jestem grafikiem, a dokladniej webdesignerem. Nie wiem czy mozna to juz nazwac profesjonalizmem (bo pytanie z zakresu "potrzebujesz
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Witam,Stoję przed zakupem monitora, 22-24 cali. Będzie on przeznaczony do projektowania grafiki, bardziej pod www niż dtp. Chociaż niczego nie wykluczam w przyszłości Podstawa to aby dobrze odzwierciedlał kolory, oraz posiadał przyzwoite kąty. Cena jaka mnie interesuje to między 1500-2500zł, gdyż
Witam wszystkich. Mam maly problemik w zwiazku z tym, ze moj stary samsung crt 17" konczy swoj zywot. Chcialbym sie przerzucic na lcd ale musi to byc cos dobrego...Mysle nad 19" panorama. Prosze o polecenie jakies bdb monitora w cenie do 1500zł. Oczywiscie gry/internet/filmy. Mam jeszcze pytanko, ...
Witam.W tych czasach 19" monitor to zadna rewelacja, owszem za 1500 zl kupisz dobry 19" panel, ale czy nie lapiej ciut slabszy ale np. 22"? Odswiezanie na lcd mozesz miec 100hz, ale przy nizszych rozdzielczosciach, kontrastu rzedu 2k, czy 5k(i tak tyle niema) to nie jestes w stanie zauwazyc.Czas...
WitamMam zamiar kupować monitor do 1500zł. Mam dwa modele samsunga do wyboru, doradźcie który lepszy:19" Samsung SyncMaster 971P Black19" Samsung SyncMaster 940FNJeśli są na tym forum posiadacze tychh monitorków to bardzo prosiłbym o opinie i pomoc w wyborze....
daj taka konfiguracje ktora ty bys kupil i ktora by bardzo dobrze dzialala liczy sie jakosc nie cena a karte muzyczna to z seri ""GAMER""Ja bym kupił coś takiego:775] Procesor Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8MB BOX 671.00 / lub C2D E8400 Cooler na procesor Scythe Mugen (754/939/940/AM2/478/775) 139.00 Płyta główna [INT][775] Płyta Asus P5K PRO 373.00 ...
Witam. W tym temacie mam do zaoferowania następujące przedmioty:1. Działający przewodowy router TP-Link TL-R402M (10 zł + KW) Stan wizualny 9/10, ma drobne zabrudzenia na górze. W komplecie zasilacz, oryginalna instrukcja (kiedyś wylała się na nią woda, więc jest trochę... pomięta, czy jak to określić) i oryginalne pudełko (stan wizualny 7/10). Router działa, rzadko kiedy zrywa...
Mechanoid ( i inni znający sie na temacie) - chciałbym jeszcze przedłużyć nieco temat zapytac Ciebie o doświadczenie z 24''/ ja podobnie jak urzytkownik założyciel tematu chciałbym zakupic LCD o tej wilkości i myśle, że miałbym nieco większe pole finansowe - jak pisałeś, po dołożeniu 200-300 PLN co dobrego mnie czeka ? monitor bedzie pracował z 3...
To zależy do jakiej grafiki Jeśli mówimy o monitorach LCD to do bardzo profesjonalnej musiałbyś raczej wybrać droższy model z przedziału 1500-2000zł. Chodzi o to, że monitory do 1200-1300zł posiadają matrycę typu TFT/TN a do profesjonalnej grafiki potrzebna by była TFT lub...