Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Chciałbym zaprezentować mały przegląd profesjonalnych urządzeń do usuwania blokad simlock w telefonach:ALCATEL:- VYGISPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Alcatel, zmianę oprogramowania, zmianę pakietów językowych oraz naprawę.Ericsson / Sonyericsson:- CruiserPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Ericsson i Sonyericsson, zmianę...
WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Gdy podłączymy nasz komputer w świat internetu to musimy zaopatrzyć się w dobry program, który zapobiegnie przedostaniu się wirusów na nasz dysk. Gdy nie zakupimy oprogramowania przeciwdziałającemu wirusom, możemy się spodziewać, że nasz komputer będzie zachowywał się...
Witam Serdecznie, otóż w tym temacie chciałbym opisać jak można zaktualizować telefony komórkowe programami od producenta. A więc zaczynamy :Telefony marki Nokia : Do aktualizacji telefonu Noki używamy programu o nazwie "Nokia Software Updater".Posiada w sobie sterowniki. Sony Ericsson : Telefony marki Sony Ericsson aktualizujemy programem o nazwie "Sony Ericsson Update...
Mam motorole k1, która kupilem na allegro. Jest to niemiecka motorola z polskim menu i tak dalej. Niby mam wlozoną karte plusa i dziala ok, ale nie moge sie polaczyc z netem, ponieważ są domyślne ustawienia sieci jakiegos T-mobile i nie moge tego zmienic :/ Co trzeba zrobic? Czy simlock jest dobrze sciagniety czy...
Ściągamy simlocki z większości modeli telefonów komórkowych, wgrywamy oprogramowanie, język polski oraz świadczymy szereg usług serwisowych. Jako nieliczni przez internet (za pomoca kodu).Wszystko legalnie. ściągamy simlocki z wszystkich nowych modeli telefonów Motorola, Nokia, Sony Ericsson, Siemens, Samsung, LG,...
Wczoraj wykryłem 3 trojany.Logi są do tematu.Defragmentacjia ...hijackthisLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 21:13:13, on 2008-12-01Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16735)Boot mode: NormalRunning...
Polecam 2 strony: Kompendium wiedzy e398 i forum o motorolkach.Najlepszym sposobem jest zmiana oprogramowania telefonu, tutaj masz tutoriale: KLIK! .Pamiętaj żeby naładować do PEŁNA telefon i programem FlashBackup zrobić kopię WSZYSTKIEGO.Powodzenia
Witam wszystkich.Kilka dni temu zmodernizowałem kompa którego miałem od szeregu lat. Właściwie to została tylko obudowa i napędy CD-Rom, DVD-Rom i HDD. Poniżej wrzucę kilka informacji o włożonym sprzęcie:CPU Type AMD Athlon XP, 1250 MHz (12.5 x 100),Motherboard Name ASRock K7NF2-RAID (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400BIOS Type AMI...
Hey mam pytanie ponieważ nie wiem czy jest to problem karty graficznej, ponieważ nie wiem na jakiej zasadzie ma ona działać. Moja karta graficzna to radeon HD 8650g+ hd8670m o mocy Core Clock975 MHzMemory Clock800 MHz Lecz w grze wykorzytsuje on jedynie Date , GPU Core Clock [MHz] , GPU Memory Clock [MHz] ,2017-01-22 19:40:31 , ...
Masz bardzo podobne objawy do moich:)Tez bardzo dlugo nie moglem dojsc co i jak. U mnie po wnikliwej analizie okazalo sie:- niektore z restartow powodowane byly wadliwymi sterownikami karty graficznej - aktualizacja do najnowszych rozwiazala problem- sterownikami karty dzwiekowej - aktuallizacja rozwiazala problem- sterownikami od modemu kablowego motorolla...
Jak już napisali poprzednicy - z HDD mniejszych niż 1TB się nie opłaca, a może kiedyś akurat się przyda. Samo 120GB to malutko. Realnie to ma jakieś 111GB, postawi się system, podstawowe oprogramowanie i już 40-50GB zniknie. Jedna-dwie najnowsze gry i dysku nie ma. Znalazłbyś jeszcze stówkę? Wtedy taki zestaw bym zaproponowałHDD...
A te darcie się o połączenie nie jest przypadkiem spowodowane tym, że w programie masz ustawione automatyczne aktualizacje?Co do sterownika, to kiedyś Motorola do swoich telefonów dawała zajefajne drivery zmieniajace te systemowe. Wówczas każde urządzenie typu aparat fotograficzny, telefon, MP3 - były widziane jako pamięć masowa, a nie jako urzadzenie. I...