witam.mam malutki dylemat... wygląda on następująco:jestem szczęśliwym posiadaczem Nokii 1600 [ok. 3 miesiące - stan praktycznie nieużywany] skończyła mi się umowa z Plusem [oferta MixPlus] i aktualnie planuję przerzutkę na abonament [w Plusie] - i tutaj właśnie pojawia się mój problemik...mianowicie: biorąc abonament GODZINY 25, otrzymuję za grosze telefon... dobrze mi z moją Nokią 1600,...
Witam wszystkich,Mam poważny problem z komputerem - po jakimś czasie od uruchomienia muzyka zaczyna "skakać" i dosłownie nic nie da się zrobić z komputerem. Na Windows7 64 Wygląda to trochę tak jakby system wachlował procesami, a nie wykonywał właściwie żadnej pracy. Proces bezczynności ma ok 95-99% wykorzystania procesora, a wszystko praktycznie stoi w miejscu. Nie uruchamiają się...
Czy ktoś wie jak usunąć simlocka z motoroli v235 bez oddawania jej do jakiegoś komisu? Programy do nokii i innych telefonów są, ale nie moge nic znaleźć do motoroli:)
Witam:) mam problem z moją Motorolą V235...mam do niej kabel USB ale na dołączonej płycie nie ma sterowników do mojego modelu telefonu ...mógłby mi ktos poradzic co mam zrobic abym mógł przesyłać zdjęcia z telefonu na komputer i dzwonki z komputera na telefon?
Kod odblokowujący Twój telefon:#pw+407007525550420+1#IMEI: 355505016832932Model: Nokia 6080Operator: Plus GSMdzieki bardzo a czy umiałbyś tez na motorole v235 simlock zdjąć ?To jest temat związany z prośbą o podanie kodu to telefonów Nokia ! Dopisz prośbę o podanie kodu odblkowującego w odpowiednim temacie .
Kończy mi się umowa i mam do wyboru takie telefony:Lista nr1Nokia 1209Nokia 2330 classicLG GB220 Sony Ericsson T303 Samsung C3050 Sony Ericsson T280iEmporia TALKpremium Nokia 2700 classic Samsung Solid B2100Nokia 5130 XpressMusicLG GD330Sony Ericsson NaiteNokia 6300LG KP500 CookieSamsung Avila S5230Samsung Corby S3650Nokia 5310Samsung Delphi (B3410)Sony Ericsson C510Lista nr2LG KP
Niedawno byłem na rybach i wszedłem do wody z moja MOTOROLA V235 w kieszeni dopiero rano ją rozebrzłem i wyszuszyłem na słoncy suszyła się prawie dwa tygodnie i niewiem to chyba plyta główna mi walneła bo niechce się włączyć co mam zrobić???
Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
To znowu ja ze swoimi chorymi przemy?leniami:Chcia?em poda? pare nazw programów oraz troche linków które by? mo?e u?atwia ?ycie posiadaczom telefonów o markach które poda?em. Sa to programy ktore nie zawsze maja w nazwie nazwe telefonu dlatego ciezko czasem dotrzec do tych dobrych programikow Zacznijmy od sterownika pod kabel USB (com nie wymaga sterów):cz?sto pomoze nam plik ktory bez...