Witam wszystkich,Mam poważny problem z komputerem - po jakimś czasie od uruchomienia muzyka zaczyna "skakać" i dosłownie nic nie da się zrobić z komputerem. Na Windows7 64 Wygląda to trochę tak jakby system wachlował procesami, a nie wykonywał właściwie żadnej pracy. Proces bezczynności ma ok 95-99% wykorzystania procesora, a wszystko praktycznie stoi w miejscu. Nie uruchamiają się...
Nie znam się na tym a lapek mi coś szwankuje...ComboFix 13-01-17.04 - Wilu 2013-01-24 16:21:58.1.2 - x86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.48.1045.18.2046.1107 [GMT 1:00]Uruchomiony z: d:\documents and settings\Wilu\Pulpit\ComboFix.exe..((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Usunięto )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))..d:\documents and...
Oto Logi po użyciu programów, które były w instrukcji:OTL logfile created on: 2012-12-17 22:30:30 - Run 6OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\Admin\Pulpit\OTLWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.11)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
OTL logfile created on: 2012-12-16 16:11:05 - Run 3OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\Admin\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.11)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd1,87 Gb Total Physical...
WitamMój Nod32 znalazł przy skanowaniu trojana injector trojan. Wykonałem skan OTL'em. Prosze o dalsze instrukcje:OTL logfile created on: 2010-09-18 19:40:42 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.12.1 Folder = C:\Documents and Settings\ABC\PulpitWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
Witam. Mój problem polega na tym, ze odrazu po zainstalowaniu systemu i programu antywirusowego, antywirus wykrywa mi wirusy. Przeskanowałem system programem ComboFix i otrzymałem następujący LOG. Proszę o sprawdzenie loga i wyjaśnienie w czym tkwi problem. Zaznaczam, że jestem początkujący. :]ComboFix 10-04-21.01 - Suchy 2010-04-25 ...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Witaj.No jest tu "reklamiarz"Odinstaluj (jak będzie na liście ) :Winamp ToolbarTUTO4PCClaro LTD toolbarAVG Security ToolbarAshampoo PO ToolbarBonjourPC Performer ManagerUruchom OTL w okienku Własne opcje skanowania/skrypt wklej::OTLIE - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL =...