witam.mam malutki dylemat... wygląda on następująco:jestem szczęśliwym posiadaczem Nokii 1600 [ok. 3 miesiące - stan praktycznie nieużywany] skończyła mi się umowa z Plusem [oferta MixPlus] i aktualnie planuję przerzutkę na abonament [w Plusie] - i tutaj właśnie pojawia się mój problemik...mianowicie: biorąc abonament GODZINY 25, otrzymuję za grosze telefon... dobrze mi z moją Nokią 1600,...
Czy ktoś wie jak usunąć simlocka z motoroliv235 bez oddawania jej do jakiegoś komisu? Programy do nokii i innych telefonów są, ale nie moge nic znaleźć do motoroli:)http://www.matrax.net/forum/showthread.php...6962#post536962Jeśli Ci to pomoże to bardzo prosze
proszę pomóżcie mi szukam w necie jakiegoś programu aby ściągnąć simlocka z MotoroliV235 a nie można znaleźć szukam po każdym forum i tylko widzę do nokii, samsunga, sony ericsson a nigdzie motorola pomocy z góry dzięki i pozdrowionka
Czy ktoś wie jak usunąć simlocka z motoroliv235 bez oddawania jej do jakiegoś komisu? Programy do nokii i innych telefonów są, ale nie moge nic znaleźć do motoroli:)
Witam:) mam problem z moją MotoroląV235...mam do niej kabel USB ale na dołączonej płycie nie ma sterowników do mojego modelu telefonu ...mógłby mi ktos poradzic co mam zrobic abym mógł przesyłać zdjęcia z telefonu na komputer i dzwonki z komputera na telefon?
Motorolę V235, powiadasz?W sumie patrzyłem na "ceny w zł z VAT aparatów tel. oferowanych na warunkach ogólnych" umieszczone na załączniku oferty, to aktualnie najwięcej - z wyżej wymienionych - kosztuje LG KG220 Butterfly :: 599 zł :: aczkolwiek nie jestem pewien, czy...
Kod odblokowujący Twój telefon:#pw+407007525550420+1#IMEI: 355505016832932Model: Nokia 6080Operator: Plus GSMdzieki bardzo a czy umiałbyś tez na motorolev235 simlock zdjąć ?To jest temat związany z prośbą o podanie kodu to telefonów Nokia ! Dopisz prośbę o podanie kodu odblkowującego w odpowiednim temacie .
Niedawno byłem na rybach i wszedłem do wody z moja MOTOROLAV235 w kieszeni dopiero rano ją rozebrzłem i wyszuszyłem na słoncy suszyła się prawie dwa tygodnie i niewiem to chyba plyta główna mi walneła bo niechce się włączyć co mam zrobić???
OTL logfile created on: 2010-07-27 01:18:21 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.9.1 Folder = C:\Documents and Settings\Robert\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 895,00 Mb...