Alcatel OT320,Sagem MYC4, Sagem myX- 55 , Sagem MYX 5-2v , Siemens CXV70 , Samsung c100 , Motorola a835, SE d750@w800, k700, nokia 6610i, E398@E1, V547, Nokia 6280, SE C905, Nokia 5300, SE K770, Motorola E8, Nokia 5800 XMI oto wszystkie moje telefony w kolejności chronologicznej.
OTL logfile created on: 2010-07-27 01:18:21 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.9.1 Folder = C:\Documents and Settings\Robert\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 895,00 Mb...
To znowu ja ze swoimi chorymi przemy?leniami:Chcia?em poda? pare nazw programów oraz troche linków które by? mo?e u?atwia ?ycie posiadaczom telefonów o markach które poda?em. Sa to programy ktore nie zawsze maja w nazwie nazwe telefonu dlatego ciezko czasem dotrzec do tych dobrych programikow Zacznijmy od sterownika pod kabel USB (com nie wymaga sterów):cz?sto pomoze nam plik ktory bez...
witam, mam następujący problem: cały czas internet (kablówka INEA) miałem podłączony przez port USB. Teraz chcę podłączyć ten sam modem (Motorolla SB5100) pod kartę sieciową kablem Ethernetowym. Jednak komputer nie moze połączyć się z serwerem próbowałem w Panleu Sterowania -> dodaj nowy sprzęt. Pokazało mi, że karta sieciowa jest niewłączona i...
witam.mam malutki dylemat... wygląda on następująco:jestem szczęśliwym posiadaczem Nokii 1600 [ok. 3 miesiące - stan praktycznie nieużywany] skończyła mi się umowa z Plusem [oferta MixPlus] i aktualnie planuję przerzutkę na abonament [w Plusie] - i tutaj właśnie pojawia się mój problemik...mianowicie: biorąc abonament GODZINY 25, otrzymuję za grosze telefon... dobrze mi z moją Nokią 1600,...
Witam. Szukam telefonu tak jak ww. przedziale za około 1000-2000 zł, ewentualnie mogę jeszcze dołożyć te 200 zł jak ktoś napiszę naprawdę dobre argumenty do moich oczekiwań które są niżej, dlaczego niby mógłbym dopłacić.mój budżet : 1000 do 2000 zł, ewentualnie mogę trochę dopłacićgdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : cenowarka, allegro, olx, sklepy stacjonarnenówka czy...
Witam Serdecznie, otóż w tym temacie chciałbym opisać jak można zaktualizować telefony komórkowe programami od producenta. A więc zaczynamy :Telefony marki Nokia : Do aktualizacji telefonu Noki używamy programu o nazwie "Nokia Software Updater".Posiada w sobie sterowniki. Sony Ericsson : Telefony marki Sony Ericsson aktualizujemy programem o nazwie "Sony Ericsson Update...
Jestem z Białego/Posiadam telefon Motorola V3r /Vodafone/.Był odblokowany chyba, bo karta Orange działała OK.Ale nie miał jezyka polskiego.Wgrałem i sie pojawił.Potem pomyślałem by dać nowszą wersję, bo strasznie cicho słychać w słuchawce przy maksymalnej głosnosci.Niestety soft jaki wgrałem okazał sie z simlokiem...W żaden sposób nie mogę tego zdjąć....
Witam.Trochę odgrzewam topic ale mam problem z poruszonym juz na tym forum tematem. Otóz robie wszystko tak jak jest opisane w opisie który znajduje sie na forum ale nie wykrywa mi portu mojej motki k1 jak ja podłacze w trybie bootloader mam na wyswietlaczu W TEL opis: Boot Loader 0A.B2 SW Version:R452F_G_08.03.08R I KOMUNIKAT OK TO PROGRAM USB TRANSFER MODE,natomiast w programie MSTool...
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 12:20:36, on 2009-02-17Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16791)Boot mode: NormalRunning...