Skocz do zawartości

mr3220

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: mr3220

Problem z TP-LINK TL-MR3220 jak skonfigurować wi-fi?

Witam, podpisałam w plusie na internet LTE i dostałam modem usb huawei, chcąc aby także i mój syn i brat mogli z niego korzysta c zakupiłam TP-LINK TL-MR3220 Router 3G GSM USB 150MbpsNOWY! TP-LINK TL-MR3220 Router 3G GSM USB 150Mbps (3059929094) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej...

Internet play router stacjonarny

Polecam TP-Link TL-MR3220 - działa bezproblemowo z moim mobilnym routerem LTE.

HUAWEI E3372s-153 HiLink + TP-LINK TL-MR3420

Poszukaj alternatywnego oprogramowania dla routera,OpenWRT rozwijamożliwości routera, przez co najprawdopodobniej Twój modem bedzie współpracował z routerem Link do openWRT → http://eko.one.pl/?p=openwrt-mr3420i co Ci się bardziej przyda Gargoyle → http://eko.one.pl/?p=openwrt-gargoylepl Mój TL-MR3220 na orginalnym oprogramowaniu nie czytał...

Problem z TP-LINK TL-MR3220 jak skonfigurować wi-fi?

No tutaj masz pole wyboru odnoszące się do tego co masz podpięte w port WAN(ten niebieski). chyba, że nic nie masz->ale to pisałem w #2 , że dla Ciebie pierwsza opcja jest odpowiednia i tylko przetłumaczyłem drugą dla rozjaśnienia sytuacji.

TP-Link MR3220 problem

Witam, mam router TP-link MR3220 i podłączony do niego modem huawei e1823. Mój problem wygląda tak, że jeżeli router wykryje modem ja 3G Card, to jest wszystko dobrze, a jeżeli wykryje jako E1823 to net strasznie tnie. Mam pytanie czy dało by się jakoś to rozwiązać lub wymusić wykrywanie jako 3G Card.

Internet radiowy, sieć poprzez antenę panelową z końcówką wkręcaną

Witam,Na wstępie zaznaczę ze jestem zielony w temacie dlatego zwracam się z prośbą o rade. Korzystam internetu radiowego, otwarta siec poprzez antenę panelową z końcówką wkręcaną (pisze o tym bo zauważyłem na innych forach ze to ważne). Następnie jest to wkręcone w urządzenie PENTAGRAM P 6132-12 horNET Wi-Fi USB 802.11n 2dBi i dalej do laptopa przez usb.Na laptopie jest system Win7.Czytałem na...

TP-LINK TL-MR3220 inne okno logowania "root"

Nie mogę zalogować sie na router.Po wpisaniu adresu 192.168.1.1 wyskakuje mi inne okno (reset nie pomaga) Poniżej skany. Prosze o pomoc co mam zrobic abym mógł sie zalogować jako admin. Karta Ethernet Połączenie lokalne:  Sufiks DNS konkretnego połączenia : lan   Opis. . . . . . . . . . . . . . . : Realtek PCIe GBE Family Controller   Adres fizyczny. . . ....