Witam. Mam male pytanie do znawcow jak sadzicie czy oplaca mi sie zainstalowac Viste na takim sprzecie ... CPU AMD Athlon64 X2 3600+ AM2 Mobo MSIK9NUNeo-V (MS-7270) Ram 2GB DDR2 533 Graf Galaxy Geforce 8600GT 256 MB/128bit 600@1600 Dzwiek...
Witam, jakiś czas temu mój komp zaczął nieco mulić, dodatkowo wariuje stacja dyskietek - wydaje co chwilę odgłosy jakby czytała dyskietkę, mruga lampka. Sprawdziłem wcześniej logi z HijackThis i podejrzanie wygląda plik/proces algv.exeDodam tez, ze moj antywirus (AVG) nic nie wykrywa, natomiast skaner online ESETNOD32 wykrywa jakies infekcje na kazdym pendrive'ie, który zostaje podlaczony...
Witam,potrzebuje karty dzwiekowej, jednak mam dylemat jaka wybrac. Skladalem niedawno kompa i w zamysle byla Asus Xonar (taka kupilem). Jednak jak sie okazalo nie moglem jej podlaczyc gdyz nieprzewidzialem szerokosci chlodzenia mojego Radeona <lol>. Takze karte sprzedalem a teraz musze kupic nowa. I tutaj przydalaby mi sie opinia osoby, ktora na...
Mam problem z komputerem stacjonarnym. Pisze z tableta, nie mam polskich znakow, wybaczcie.Zaczelo sie od tego, ze Windows 7 nie wybudzil sie z hibernacji, a po tym wcale nie chcial sie uruchomic.Komputer to: Quad Q6600, 4GB RAM, plyta to MSI P45 neo (nie jestem na 100% pewien tego dopisku ...
Jeżeli jest ktoś z was zainteresowany to mam na sprzedasz używaną płyte główną z procesorem.Plyta glowna MSIK9N6SGM-V MCP61S AM2 GF6100S VGA wolny port PCI-Ex16! Na płycie głównej znajduje się:Procesor AMD ATHLON 3000+ BOX (AM2) z radiatorem i wentylatorem Karta graficzna na plycie NVIDIA GeForce 6100s 256MB Max...
eLLo jeżeli jest ktoś z was zainteresowany to mam na sprzedasz używaną płyte główną z procesorem.Plyta glowna MSIK9N6SGM-V MCP61S AM2 GF6100S VGA wolny port PCI-Ex16! Na płycie głównej znajduje się:Procesor AMD ATHLON 3000+ BOX (AM2) z radiatorem i wentylatorem Karta graficzna na plycie NVIDIA GeForce 6100s...
Witam, mam problem z oc procesora/ram, mialem podkreconego p4 prescott z 3.0 na 3.3/3.4 pamieci ddr1 geil z 400 na 450, od tygodnia nie moge podkrecic procesora do wiecej niz 3270 gdyz zaczyna mi sie dzwiek psuć, przerywa zacina trzeszczy... zasilacz mam tagana 430 plyte msineo2-s...
Witam.Potrzebuje nowego kompa, troche w necie poszperalem i takie cos poskladalem wiec prosze o ocene. Musi miec 4 rdzenie i 8 gb ramu. Komp raczej do pracy, gram tylko w WoW stad srednia grafa.Kilka pytan:-o ile ten proc da rade z tym wszystkim podkrecic?-czy ram 800mhz starczy czy trzeba wziasc Adaty CL5 1066?-czy jest tu jakis element ktory bedzie wydawac nieprzyjemne
Witam,Mam problem a mianowicie komputer glownie przy nowych grach(Test- Oblivion,) lecz takze na programach testujacych(S&M, Benchmark) w pewnym momencie odmawia wspolpracy. Najpierw wylacza sie monitor( grafika przestaje chodzic bo stoi wiatrak) , potem slychac jak przestaja chodzic dyski i znika dzwiek. Przy grach typu Toca czy tez racing grid w...
Witam mam więc problem z wyborem komputera 1)Procesor Intel Core 2 Duo E4500 2x2,2Ghz BOXPłyta główna Gigabyte 945P-S3 Markowa pamięć operacyjna Kingston DDR2 2048mb 667mhz PC5300.Karta graficzna GeForce 8600GT 512ddr2 .Zintegrowana Gigabitowa karta sieciowa 10/100/1000 LAN.Zintegrowana karta dźwiękowa Realtek 8-mio kanałowa2)PŁYTA GŁÓWNA MSI