Skocz do zawartości

mx 518 przerywa mi w grze

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: mx 518 przerywa mi w grze

Gwałtowne Spadki FPS - Laptop Y50-70

Witam, posiadam Laptopa Y50-70 z wersją systemu Windows 10 Home (64 Bit) z parametrami:✔Karta Graficzna: NVIDIA GeForce GTX 960M 4GB✔Procesor: Intel® Core™ i7-4720HQ (CPU: 2,6 GhZ - 3.6GHz ) (4X CORE)✔Dysk (Wewnętrzny + Zewnętrzny): WDC WD10S21X-24R1BT0-SSHD (1TB + 8 GB SSD)✔Ilość Pamięci Ram: 8092 (8GB) (1600 MhZ) (DDR3) Niestety, od pewnego czasu dzieje się dziwna rzecz, w każdej

Wyciszanie komputera PC w teorii i praktyce

Artykuł/poradnik jest napisany prosto. Nie staram się w nim rozpisywać o rzeczach oczywistych (że dysk 5400RPM będzie cichszy niż 7200RPM) i mało istotnych. Wskazuję drogę, pokazuję do jakich wniosków sam doszedłem, jednak to tylko moje doświadczenie, bazuj na tym, czego sam doświadczyłeś, oraz głównie na błędach innych (-: Sukcesy traktuj z przymrużeniem oka, bo niejeden chwalił się cichą...

Komp do 2500 zł +/- 150

Tja. Tylko że na egiełdzie już tak różowo nie było:http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=2521-12No, rzeczywiście pojechali płytkę nieźle. Ja wybrałem zwłaszcza ze względu na wzmocnione kondensatorki i dlatego, że kręcę tylko nieznacznie (grzech nie kręcić ), bo zależy mi przede wszystkim na ciszy Ale poczekajmy na nowsze BIOS'y...A co do P35...
  • Archiwum
  • napisane 04 09 2007 18:18
  • Odpowiedzi: 13
  • Wyświetlenia: 1632

Dziwne rozłączanie myszki

Witam wszystkich i proszę o wyrozumiałość ponieważ pierwszy raz zakładam temat na waszym forum.Od około tygodnia męczę się z dziwnym problemem rozłączania myszki podczas korzystania z komputera. Problem jest bardzo ciężki do zdiagnozowania ponieważ rozłączanie myszki występuje w niejednostajnych odstępach czasu najczęściej podczas około godzinie gry np w grę sieciową. W Windowsie rzadziej ....

Logi - Blad graficzny czy vir?

witam. wczoraj mialem formata lecz dzis mam nowy problemik...w Grze Silkroad nie widze Wody ani okien... naprzyklad okna do logowania sie oto logi Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 22:46:36, on 2008-09-02Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.5730.0013)Boot...

Sound blaster Live 5.1 i Assassin's Creed .......

Witam właśnie mam problem.Zainstalowałem sobie grę Assassin's Creed i mam problem z dzwienkiem w tej grze,Na samym intro i menu dzwięk jest ok ale podczas samej gry zaczyna się ciąć , przerywać , buczeć "skrzypieć" , "warczeć" itp.Co może być przyczyną Na innych grach działa normalnie, np na...
  • Archiwum
  • napisane 15 04 2008 00:53
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 920

[game/audio] Problem z dźwiękiem w grach

Witam. Mam problem z dźwiękiem w grach. Oto link do próbki tego co wydobywa się z moich głośników podczas grania.Dodam tylko, że wszelkiego rodzaju Intro czy filmiki (przerywniki w grze) są czyste. Dźwięki wydobywają się tylko podczas gry.Aha... nie wiem czy to ważne ale na ten przykład jak rozmawiam z kimś przez...
  • Archiwum
  • napisane 27 04 2007 00:25
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 1710

Risen wątek główny: Błędy Risen 2, solucje i tricki do gry

Błędy Risen 2, ich solucje: Risen 2 brak save’ów do gryProblem może wystąpić w dowolnym etapie gry i przejawia się tym, że zamiast ekranu z opcją Kontynuuj poprzednią rozgrywkę mamy do wyboru tylko nową grę lub gdy nie możemy zapisać żadnych saveów do gry.RozwiązanieRisen 2 nie może zlokalizować domyślnego folderu z save’ami do gier w Windows. Trzeba mu pomóc i ręcznie ustalić...
  • Gry
  • napisane 17 07 2012 14:31
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 20061

[Poradnik] Konsola/Terminal Linuksa - Wprowadzenie dla początkujących.

Dzisiaj zajmę się dosyć ciekawym, przynajmniej dla mnie tematem konsoli/terminalu/powłoki wspaniałego systemu jakim jest Linux.Let's go!Poradnik oprę na na terminalu gnome-terminal z powodu, iż jest on standardowym terminalem środowiska GNOME, a poza tym każda konsola z rodziny Debiana ma takie same polecenia Konsolę otwieramy...

Zaawansowany Misio, czyli (nie)męska AFCo-przyjaciółka

Spróbujmy scharakteryzować takiego "zaawansowanego AFCo-misia" (zaawansowanego, czyli takiego, który przebił sie, jego zdaniem, przez pierwszy mur i zdobył sympatie/przyjaźń dziewczyny, na której mu zależy). Przyjacielski AFC wysłucha, doradzi, nawet przytuli, choć w rzeczywistości cały czas zastanawia sie, jak sprawić, żeby ta przyjaciółka pokochała jego (i żeby wzięli ślub,...

Router do Neostrady TP

Witam!Niestety kompletnie nie znam się na ruterach i w ogóle na sieciach. W chwili obecnej posiadam komputer PC i laptopa, które chciałbym połączyć. Korzystam z Neostrady TP (1mb/s) z modemem Sagem Fast 800. 1. Zależy mi na tym, żeby w czasie kiedy korzysta jeden komputer z internetu cała moc była przeznaczona na ten, a kiedy oba korzystają, aby dzielił się np. po równo. 2. Również...

Słaba wydajność mimo dobrego sprzętu

chce powiedziec ze mam laptopa california access z core 2 duo 1.66, 2 gb ramu i geforce 8600m gt. tez gram w diablo 2 i zacina mi. kiedys byl taki crack do diablo ze mozna na niego ustawic koligacje procesorow. i nie bylo lagow ani zacięć. niedawno ten program zostal zbanowany. grma tez w ut2004 i tam da sie ustawic koligacje (w menedzeze procesow) ale po jakims czasie ...
  • Oprogramowanie
  • napisane 22 11 2008 19:56
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 1512

Grafika na Zamówienie - Loga, Logotypy, Avatary, Sygnatury itp.

Loga/Logotypy, Avatary, Headery, Bannery, Sygnatury, Edycja Fotografii Allegro itp.  Kontakt, zamówienia: grafika@0.pl  Przykładowe prace: 
  • Giełda
  • napisane 12 09 2015 15:29
  • Wyświetlenia: 1269

Sklep internetowy www.ogrzewanie.pl

Zapraszam do internetowgo sklepu z ogrzewaniem: http://www.ogrzewanie.plKupimy tu takie produkty jak- pompy ciepła- kotły co i picece- grzejniki ;Codziennie pojawiają się nowe produkty od najlepszych producentów, a wszystko po atrakcyjnych cenach.
  • Kosz
  • napisane 17 01 2014 10:07
  • Wyświetlenia: 2741