Skocz do zawartości

my 200c

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: my 200c

Spadki fps w grach (fps)

@Qauke nie przeczytałeś mojego cytatu. Te procki tak mają że przy temperaturze 70 C zaczynają pokazywać 200C i obniżają mnożnik żeby nic się nie spaliło. Przy 200C realnych to by mu ognień z obudowy buchał

Spadki fps w grach (fps)

Hym. 200C na procku? czy ja dobrze widzę.Także coś Ci się tam grzeje za mocno i ogranicza moc. Sprawdź doleganie radiatora(na procesorze) skoro piszesz, że już jest czyszczony. Może nowa pastę tam daj. A może opłaci się zainwestować trochę w nieboksowe chłodzenie.edit: te testy co wrzuciłeś wcześniej dotyczą samej wydajności(nie ukazują ewentualnych...

Spadki fps w grach (fps)

Hym. 200C na procku? czy ja dobrze widzę.http://www.elektroda...pic2200581.html Witam! miałem dokładnie ten sam problem przy tej samej konfiguracji kompa. Problem w błednym odczycie temperatury przez programy testujace np coretemp, speedfan, hwmonitor itp. kilku ich uzylem do diagnozy. po czym zainstalowalem msi control center pobrany ze stony...

dvi a dopasowanie rozdzielczości

Witam! Posiadam grafike: Ati Radeon 9250 (RV280) (Asus A9250) 128MB 64bityZamierzam kupić monitor LCD 20" panoramiczny (np. Philips 200CW8FB lub SAMSUNG 2043NW ) i mam wątpliwości do tego jak moja karta obsłuży taki monitor (chodzi o rozdzielczości panoramiczne, 1680:1050 lub 1440:900) Czy poprzez łącze cyfrowe DVI bede mógł lepiej dopasować...
  • Monitory
  • napisane 09 02 2009 23:57
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 5139