Skocz do zawartości

my pear to pear nie działa 2011

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: my pear to pear nie działa 2011

Logi - Win32:adware

Witam.Mam problem z komputerem otóż za pierwszym razem komputer się zawiesił po zrestartowaniu kompa przy wczytywaniu się windowsa resetował się formatowałem jedna partycje gdzie windwos się znajdował.Po jakoś tygodniu tez sam problem nastąpił wtedy wykryło mi Win32-Adware-gen[adw]. Zaniosłem dysk to wujka wykryło jakieś błędy na dysku naprawiło i na razie wszystko ...

Logi - Dziwnie pracujący Windows XP

Witam, użyłem tych programów. tylko ten trzeci coś wykrył. Było tego w sumie 17 zainfekowanych plików. OTL logfile created on: 2011-04-25 15:20:05 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder = C:\Documents and Settings\xx.JA-B083A6CA62B9\DoctorWeb\QuarantineWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer...

Logi - Dziwnie pracujący Windows XP

Mam problem z XP. już raz tak miałem. chodzi o to że jak uruchamiam Google chrome to pokazuje mi taki komunikat: przeglądarka Google chrome wymaga systemu Windows XP lub nowszego. Niektóre funkcje mogą nie działać. o co tu chodzi???? to się stało nagle. podam logi może się przydadzą OTL logfile created on: 2011-04-24 13:03:24 - Run 1OTL by OldTimer -...

Logi - csrss.exe - włam na facebooka

Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...

Logi - Wolne dzialanie komputera/zawieszanie

witam, mam problem z komputerem bardzowolno dziala i zawiesza sie, skanowalem komputer Malwarebytes Anti-Malware i avastem nic nie wykryly, jakimi programami moge jeszcze przeskanowc komputer? i prosze o sprawdzenie loga z otlOTL logfile created on: 2012-02-06 16:49:54 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.31.0 Folder = C:\Documents and...

Polecane obudowy - Sierpień 2012

W tymże poradniku prezentuję obudowy, które moim zdaniem są najlepsze w danym przedziale cenowym. Ceny są uporządkowane rosnąco, według aktualnych ofert sklepu morele.netPoniżej 200złSilentiumPC Brutus 410 Aerocool PGS VS-4SilentiumPC Brutus 430Cooler Master Elite 430~300złSilentiumPC Gladius 800Zalman Z9 U3Zalman Z11 PLUS~400złFractal Design Core...

Firma PS Solutions Sp. z o. o. Poszukuje Programisty PHP do pracy zdalnej

Firma PS Solutions Sp. z o. o. Poszukuje Programisty PHP do pracy zdalnej w systemie pracy akordowej.Od kandydatów wymagamy:· Dobrej znajomości PHP (w tym OOP)· Dobrej znajomości bazy danych MySQL w tym optymalizacji dużej ilości rekordów, planowania optymalnej struktury· Biegłej znajomości technologii internetowych tzw. front-endu (XHTML, CSS, JS)· Doświadczenia w pracy...
  • Ogłoszenia
  • napisane 04 02 2011 14:23
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 6723

Oculus ready do 4kg

Siema!Nadal walczę więc podbijam temat.Jedynym sposobem na rozwiązanie problemu (oprócz karnetu na siłkę :)) jest wywalenie wszystkiego co nie jest niezbędne. Trochę jak w pearl harbor z wymianą karabinów na kije od mioteł :) Najłatwiej da się pozbyć obudowy, która sporo waży - złożymy sześcian z poliwenglanowych rurek. Drugim tematem jest zasilacz i tu...

Zestaw komputerowy moich marzeń - 4,500

Help me - Dream PC - Maszyna dla Tyratora / 4k+Witam serdecznie,Postanowiłem zasięgnąć porady tutejszych obeznanych fascynatów maszyn stacjonarnych, ponieważ przymierzam się do przesiadki - chcę zbudować teoretycznie maszynę moich marzeń i potrzebuję kilku wskazówek oraz cennych uwag w doborze odpowiednich podzespołów. Mam nadzieję, że mogę liczyć na trafne propozycje i uwagi.Zaczynajmy! ...

Wiele pytań dotyczących chłodzenia i temperatur w komputrze

Szanowni Państwo, Mam do was kilka pytań dotyczących chłodzenia i temperatur w mojej jednostce. Aby ułatwić odpowiadanie zapisuję je w punktach. Umieszczam także podzespoły mojego komputera oraz zdjęcie z programu HWMonitor. Procesor: Intel Core i7-3770K (Ivy Bridge)Płyta główna: MSI Z77 MPowerPamięć: Corsair Vengeance Low Profile DDR3 16GB (4x4GB) CL9 Karta graficzna: Asus GTX...
  • Chłodzenie
  • napisane 20 07 2013 01:08
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 7265

PC za 5000 zl (sama skrzynka)

Widać że nie czaisz Andrecito więc słuchaj się bardziej doświadczonych osób.2011 to nieopłacalny sprzęt = tylko marketing. 2500k/2600k jest obecnie najlepszym rozwiązaniem.heheh no ok, więć proszę o ostateczną modyfikację tej konfiguracji jęsli jeszce Wam coś nie pasi! bo ostatecznie nie ide w SLI bo Nie wiem czy kiedykolwiek wykorzystam(.nie Będe...

Napięcie portu USB

Mam problem. Posiadam mysz (laserowa) USB Trust i klawiaturę USB Microsoft. Wszystko działało już pewien czas. Ostatnio zdarza się i to dosyć często, że „zawiesza” mi się mysz i klawiatura. Wszystko inne działa. Mysz i klawiaturę mam podpięte do jednego huba USB i działanie...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę....

Procesory AMD czy są dobre?

AMD znane jest ze swojego zainteresowania wielordzeniowymi architekturami. Już w 2011 roku firma pokazała pierwszy na świecie desktopowy mikroprocesor z ośmioma rdzeniami Bulldozer,I od tamtego czasu nie pokazała godnego następcy Faildozera - gdzie ich ten farbowany "8 rdzeniowiec" nawet po OC miał problem z pokonaniem standardowo...
  • Procesory
  • napisane 15 01 2015 21:05
  • Odpowiedzi: 10
  • Wyświetlenia: 15040