Jeżeli zależy Ci żeby telefon był nowy to możesz rzucić okiem na Sagema MY411X, ale ja ze swojej strony raczej nie polecam. A jeśli może być używany to popatrz na Nokie 3110 tego bardziej polecam, choć jak każdy ma swoje wady m.in słaby wyświetlacz, nie za dobry aparat, ale jak za tę cenę to i tak jest przyzwoicie.
ja za tydzień dosłowni będę miał SAGEM MY411X dobry telefon ale teraz mam SAMSUNG C100. NIGDY ALE TO NIGDY nie kupujcie tego złoma a jak macie sprzedajcie na złom!! 60gr za kilogram opłaca sie bo to taki złom. ostrzegam was tylko mam go teraz i jak wyśle sms to będzie istny cud.
witam mam taki problem z odblokowaniem swojego my411x ściągnąłem program astu i jak próbuje dać cokolwiek to mi pisze takie coś:"no rate found"wie ktoś co jest lub robie nie tak??
siemka wlasnie sie zarejestrowalem na tym forum znalazlem w necie taki kodzik ktory moze pomoc co niektorym, odrazu mowie ze kod ten jest niesprawdzony i niemam pojcia czy dziala ale jak jest jakis odwazny i sprubuje to niech odpisze czy mu sie udalo :] oto on =----> wyjmij karte z komy wpisz kod serwisowy najpierw *09389*12#23*nr imei# zatwierdz "zielonym" a nastepnie wpisz...