Witam zmieniłem karte graficzna w swoim kompie i zaczeły sie problemy sprzet nie jest za nowy właczam gre i komp sie wyłacza ale najpierw pokazuje sie niebieski obraz lub zacia sie gra i wyskakuja czrwone kwadraciki i zawiecha. to mój sprzet:Time of this report: 9/29/2008, 18:01:23 Machine name: MACIEJ-48838433 Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Dodatek...
Link do licytacji na allegro: http://allegro.pl/lenovo-ideapad-y700-17isk-akcesoria-bcm-i6645593407.html Witam. Mam na sprzedaż ciekawy zestaw dla graczy. Co sprzedaję? 1. Laptop: Lenovo IdeaPad Y700-17ISK. 2. Podkładka pod mysz: Lenovo Y Gaming Mouse Mat. 3. Mysz: ...
WitamZakupiłem ostatnio myszkę Zowie FK2. Muszę przyznać, że jestem troszeczkę załamany. Dotychczas korzystałem z R.A.T 9 i nie przypuszczałem, że mogę mieć takie problemy z przyszłymi myszkami.Mianowicie, w najwygodniejszym ustawieniu ręki, podczas ruchu myszką w lewo, owa...
Witam. Od niedawna jestem posiadaczem myszki Zowie FK1, odkąd na niej gram na początku miałem kolorową podkładke Nostromo i miałem problem z myszka, a bodajże sensorem, bo już nie wiem jak to nazwać. W trakcie gry w cs:go przy ruchach myszką czasami sensor - celownik uciekał na...
Witam. Poszukuję nowej myszki oraz podkładki. § Budżet: 200 zł§ Jakiej myszki obecnie używasz: A4Tech Op-620D§ Jaką masz obecnie podkładkę: Nie posiadam§ Z jakich wartości DPI korzystasz: 800§ Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS:...
Witam,mam problem z myszą Logitech G600. Zacznę od początku.Dawno, dawno temu byłem zadowolonym użytkownikiem tejże myszki.Pewnego dnia urządzenie zaczęło wyrzucać kursor raz do góry, innym razem w sam dół ekranu.Nie zwlekając postanowiłem zgłosić to producentowi i wysłać urządzenie do naprawy (strzelam, że powoli...
Witam jakiś czas temu kupiłem mysz Genesis GX44. Po jakimś czasie zauważyłem problem, że mysz tak jak by gubi czułość, gdy gram szybkim ruchem myszki nie mogę się obrócić,odwrócić itp co jest bardzo wkurzające... Postanowiłem myszkę...
Witam. Niedawno kupiłem sobie myszkę STEELSERIES RIVAL 100. Po podłączeniu myszka działa ale jednak jak pobiorę do niej Aktualne sterowniki to laptop automatycznie wyłancza się i pisze:Przygotowywanie systemu Windows do aktualizacjaAktualizowanie systemu Windows ( trwa odliczanie w procentach )Niepowodzenie...
Witam. Jest to mój pierwszy post, także chciałbym się przedstawić. Nazywam się Kuba, uważam się za gracza i oprócz gamingu i komputerów interesuję sie motoryzacją i wedkarstwem.Może opisze mój "problem", potrzebuję dobrej myszki, myszki uniwersalnej do przede wszystkim League of Legends oraz Counter Strike'a GO i...
Witam serdecznie. http://allegro.pl/asus-zenfone-4-asus-vivobook-zestaw-i5794191329.html Na aukcji oferuję zestaw ASUS. Gdyby kogoś interesował sam telefon lub sam laptop, to proszę pytać w prywatnej wiadomości. Cena: 1850 zł za cały zestaw W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech (X7-200MP).2. Mysz ASUS UX300...