Witam, pragnę przedstawić przez kilka osób oczekiwaną recenzję laptopa Acer Aspire 5552G - P322G32Moja ocena:Zalety: - Dosyć długo trzymająca bateria (3H na najjaśniejszym trybie ekranu)- Bardzo dobra wydajność jak na laptopa za tą cenę [1800zł]- Nieokrojony Radeon 5650 który w pełni wspiera DX11 i posiada high-end- Bardzo cicha praca nawet przy obciążeniu/grach- Bardzo ładny design który...
Stosunkowo dużej znaczy jakiej? Teraz mamy rozrzut od 10" (a może i nawet mniejsze są) do 18,4" Ja polecam tego co mam w sygnaturce czyli Acera 5551G. Tu: http://www.x-kom.pl/p/56452-notebook-laptop-15,6-acer-as5551g-n832g50mnsk-n830-2048-500-dvd-rw.html znajdziesz go za 2199zł. Matryca 15,6"
Dzięki za pomoc. A czy byłbyś w stanie polecić mi porównywalny sprzęt do tego pavillona ale z matrycą max. 14,1 cali ? Zależy mi również na mobilności sprzętu bo codziennie będę go zabierać do pracy. O ile taki sprzęt jest w cenie max. do 2500 zł albo przynajmniej najbardziej, jak to możliwe...
Witam. Moja wiedza o komputerach zatrzymała się w 2004 roku i obecnie jestem kompletnie zielony. Po długim researchu postanowiłem, że kupię jeden z poniższych laptopów. Proszę tylko doradźcie, który jest najlepszy na podstawie procesora, bo to dla mnie kluczowa sprawa. Z góry dzięki za pomoc.Acer Aspire 7740-374G64 (LX.PLY0C.007) Intel® Core™ i3...
Zatroskany sytuacją temperaturową mojego laptopa podczas ekstremalnego obciążenia, jakiś czas temu zdecydowałem się na zakup podstawki chłodzącej ZalmanNC2000 za cenę 160 zł. Oto jak się sprawuje.O podstawce…Pierwsze co rzuca się w oczy po wyjęciu z pudełka to elegancki wygląd. Stylizacji, jak i użytym do budowy materiałom, nie można nic zarzucić. Górna powierzchnia, w celu lepszego...
Jeśli nie będziesz grał to 5470 w sam raz Za 1,8k poszukaj lepiej coś z 3 jajkami do pracy, typu Phenom II X3 N830 A ja właśnie skończyłem kampanie bc2.
Cel ja jakbym miał kupować za 6 kawałków to kupiłbym albo alienware'a albo coś typu Asus G53JW / H które są w 70-100% zoptymalizowane pod gry i duże obciążenia ew. nawet overclocking. Ale Twoje też są ok Mam dokładnie tego z pierwszego linku MofisaWłaśnie Tobą się zainteresowałem tak na...