WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Witam składam pc i nie wiem jaką płytęgłówną kupować. Najlepiej by było żeby można było robić OC.Zastanawiałem się nad :Strona niedostępnaStrona niedostępnaStrona niedostępnaKtóra będzie najlepsza ? Dodam że by było najlepiej żeby płyta...
Witam. Zamierzam dokupić części do mojego staruszka, dużo części. Nie znam się w ogóle na tym i chce zebyście mi pomogli.Do wydania mam około 3,5 tysiąca. Komputer jak najbardziej do najnowszych produkcji gier. Procesor, płytagłówna, ram, karta graficzna - to chciałbym kupić, i nie wiem czy to wszystko, czy nie...
Odkopuje temat, ponieważ mam już pieniądze na komputer (2300zł) i ostatni raz chcę się zapytać o przygotowany wcześniej zestaw. Truje cały czas [beeep], ale nie chcę zmarnować pieniędzy i mieć zestaw na długi czas. Ostateczny zestaw z procesorem z allegro.Procesor Intel Core i5-2400, 3.10GHz, 6MB, LGA1155 (2419047704) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje....
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
W niniejszym temacie zamieszczam polecane przeze mnie płytygłówne działające pod procesorami AMD z wyszczególnieniem podstawki AM3 i AM3+. Jak wiadomo nie każda płyta nadaje się do podkręcania, więc przy nie drogiej płycie nie liczmy na duży potencjał OC. Ceny ułożone sa...
Dodam jeszcze, że zaczęto mi właśnie wmawiać(i znajomy i "miły" Pan w komputerowym i też na innym forum), żeby zamiast AMD wybrać Intel'a, bo to...bo tamto.Jestem człowiekiem, który musi zawsze przeanalizować/przedyskutować wszelkie za i przeciw...i porównując te dwa tematy trochę mi się orientacja zmieniła.A mianowicie...Przeglądając baaaardzo dokładnie temat intela, doszedłem do wniosku, że...
A więc na razie sprawa wygląda tak: Obudowa: [165 zł] Obudowa Zalman Z3 PLUS CZARNA mATX ATX OKNO USB 3.0http://www.morele.net/obudowa-zalman-z3-plus-czarna-matx-atx-okno-usb-3-0-605201/ Dysk twardy: [299] Dysk SSD Intel 530 Series 120GB SATA3 540/480MB/s 7mm Single Pack -...
ELo elo;] jestem nowy na tym forum;] jezeli atmosfera bedzie mila to tu pozostane i pospamuje;p(z tego co czytalem to jest mila;p);**I mam takie pytanie jakich pelno na forach;/ na jaki sprzęt zmienic i ile bym wziąl za to(co mam do zmiany TYLKO) ja sie na tym niestety zabardzo nie znam... Planuje zmienic plytegłówna...
Znalazłem takie płyty http://allegro.pl/plyta-glowna-biostar-h61b-socket-lga-1155-ddr3-gw-i5816356777.htmlhttp://allegro.pl/oryginal-lenovo-cih61mi-s1155-i3-i5-i7-ddr3-hdmi-i6177366358.htmlhttp://allegro.pl/ms-7797-s...
Witam. Ze wszystkich poszukiwań których znalazłem, mam kilka części które nie wiem jakie są lepsze od jakich.Która z tych części jest lepsza od drugiej, czym się różnią itp.? I dlaczego?Procesor: i7-4790 3.6GHz i7-4770 3.5GHz czy i7-4790 3.6GHz czy i5-4690 3.5GHzPłytagłówna: MSI Z87-G43 czy MSI Z97-MPOWER czy...
Karty dźwiękowe zintegrowane z płytą gówną mają 8b dźwięk, karty dodatkowe mają 16b i 24b (w opisach używają kanały).Wiadomo że najlepszy dźwięk masz z karty 24b tylko że ucho ludzkie nie jest doskonałym odbiorcą dźwięku dlatego do słuchania wystarczy ci karta zintegrowana i będziesz zadowolony. Tym bardziej że masz...