witam , nie wiem jak usunac qooqlle wiec prosze o pomoc, wstawiam logi:OTL Extras logfile created on: 2011-05-17 12:20:48 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder = C:\Documents and Settings\Michał\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...
Witam, jakiś czas temu mój komp zaczął nieco mulić, dodatkowo wariuje stacja dyskietek - wydaje co chwilę odgłosy jakby czytała dyskietkę, mruga lampka. Sprawdziłem wcześniej logi z HijackThis i podejrzanie wygląda plik/proces algv.exeDodam tez, ze moj antywirus (AVG) nic nie wykrywa, natomiast skaner online ESETNOD32 wykrywa jakies infekcje na kazdym pendrive'ie, który zostaje podlaczony...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Miałem podobny problem z moją poprzednią drukarką - Lexmark.Tusze oryginalne działały bez zarzutu - tusze działały tylko nieraz. Wydając 100 zł na tusz, zastanawiałem się czy będzie działał, czy może nie.Zdecydowałem się na zakup drukarki droższej, ale tańszej w eksploatacji i znalazłem Brother DCP-J125.To...
ja też szukam malej i taniej w eksploatacji drukarki. Potrzebna mi do domu, bez skanera, sam druk, polecacie jakiś konkretny produkt? Miałam juz drukarkę brother i nigdy wiecej, cos w hp szukam ale sama juz nie wiem czy to dobry wybór, moze inna marka lepiej... hmmm...... A co z Brotherem było nie tak? To
Mam nie lada problem, posiadam drukarkę Canon LBP 5050ndo tej pory działał ok, ale od paru dni pojawił się problem, na początku za bardzo nie chciała drukować, w buforze zostawały wydrukia teraz odwaliło jej na dobre, po podłączeniu drukarki momentalnie giną wszystkie urządzenia w Urządzenia i
Co jakiś czas wychodzą różne nowości ale z mojego doświadczenia wynika,że najlepiej jest zainwestować w tradycyjną drukarkę laserową. Do użytku domowego w zupełności wystarczy monochromatyczna ( kolorowe laserówki mimo bardzo dobrej jakości druku są dość drogie w użytkowaniu).W sieci można znaleźć aktualne rankingi:http://lepsze.co/ranking/
Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który spełni nasze wymagania. Każdy komputer...
Teoretycznie jaką różnice masz na myśli ? każdy druk z czasem płowieje . do zdjęć w drukarkach atramentowych , też jest rodzaj specjalnego tuszu do nich , jeżeli jednak chcesz mieć jakość i trwałość odpuść sobie drukowanie w domu . najlepsze moim zdaniem i tak na zawsze zostaną zdjęcia z Odbitek z kliszy ,a nie te...
Mods-Ls.net to strona gry Landwirtschafts Simulator. Najlepsze mody do LS 2011, najświeższe informacje o Symulator Farmy 2011 - znajdziesz u nas! Częste aktualizacje (LS 2011 mody, dodatki do LS 2011...
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...
Witam jak w tytule do zaoferowania mam części jakie pozostały mi po komputerze:- Dysk twardy Seagate Barracuda 7200.7 80GB - nie posiada żadnych bad sectorów i innych ukrytych wad technicznych. Nigdy nie był rozkręcany ani naprawiany w idealnym stanie. - Cena 35złLink do zdjęć i do aukcjiSeagate Barracuda 7200.7 80GB Radom • Tablica.plSeagate Barracuda 7200.7 80GB (2964180930) - Allegro.pl -...