Skocz do zawartości

najlepsze drukarki 2011

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: najlepsze drukarki 2011

Logi - Niechciana wyszukiwarka

witam , nie wiem jak usunac qooqlle wiec prosze o pomoc, wstawiam logi:OTL Extras logfile created on: 2011-05-17 12:20:48 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder = C:\Documents and Settings\Michał\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...

Logi - Powolne działanie systemu, wariująca stacja dyskietek

Witam, jakiś czas temu mój komp zaczął nieco mulić, dodatkowo wariuje stacja dyskietek - wydaje co chwilę odgłosy jakby czytała dyskietkę, mruga lampka. Sprawdziłem wcześniej logi z HijackThis i podejrzanie wygląda plik/proces algv.exeDodam tez, ze moj antywirus (AVG) nic nie wykrywa, natomiast skaner online ESETNOD32 wykrywa jakies infekcje na kazdym pendrive'ie, który zostaje podlaczony...

Logi - Znikające pliki na dysku

############################## | UsbFix 7.045 | [Listing]User: Waldek(Administrator) # WALDEK-KOMPUTER [MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD MS-7599]Updated 15/05/2011 by TeamXscriptStarted at 22:13:43 | 24/02/2013Website: [url="http://www.teamxscript.org"]webmail http://webmail.ovh.net[/url]Submit your sample:...

Kupujemy nowy komputer do gier

Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
  • Kosz
  • napisane 17 08 2007 12:20
  • Odpowiedzi: 83
  • Wyświetlenia: 62316

Logi - Win:32 Mabezat

O33 - MountPoints2\{50e231ac-9947-11e0-85a4-f74ceb63a649}\Shell\AutoRun\command - "" = F:\zPharaoh.exe -- [2011-05-18 22:25:58 | 000,155,031 | RHS- | M] ()MOD - [2011-06-24 21:08:12 | 000,032,768 | ---- | M] () -- C:\Documents and Settings\tazebama.dllPRC - [

[PROBLEM]Nie działający tusz w drukarce.

Miałem podobny problem z moją poprzednią drukarką - Lexmark.Tusze oryginalne działały bez zarzutu - tusze działały tylko nieraz. Wydając 100 zł na tusz, zastanawiałem się czy będzie działał, czy może nie.Zdecydowałem się na zakup drukarki droższej, ale tańszej w eksploatacji i znalazłem Brother DCP-J125.To...

Drukarka tania w eksploatacji

ja też szukam malej i taniej w eksploatacji drukarki. Potrzebna mi do domu, bez skanera, sam druk, polecacie jakiś konkretny produkt? Miałam juz drukarkę brother i nigdy wiecej, cos w hp szukam ale sama juz nie wiem czy to dobry wybór, moze inna marka lepiej... hmmm...... A co z Brotherem było nie tak? To

Nie lada problem z drukarką Canon LBP5050n

Mam nie lada problem, posiadam drukarkę Canon LBP 5050ndo tej pory działał ok, ale od paru dni pojawił się problem, na początku za bardzo nie chciała drukować, w buforze zostawały wydrukia teraz odwaliło jej na dobre, po podłączeniu drukarki momentalnie giną wszystkie urządzenia w Urządzenia i

Jakie są jeszcze drukarki ?

Co jakiś czas wychodzą różne nowości ale z mojego doświadczenia wynika,że najlepiej jest zainwestować w tradycyjną drukarkę laserową. Do użytku domowego w zupełności wystarczy monochromatyczna ( kolorowe laserówki mimo bardzo dobrej jakości druku są dość drogie w użytkowaniu).W sieci można znaleźć aktualne rankingi:http://lepsze.co/ranking/

Wybór laptopa na co należy zwrócić uwagę

Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który spełni nasze wymagania. Każdy komputer...

nieoryginalne tusze

Teoretycznie jaką różnice masz na myśli ? każdy druk z czasem płowieje . do zdjęć w drukarkach atramentowych , też jest rodzaj specjalnego tuszu do nich , jeżeli jednak chcesz mieć jakość i trwałość odpuść sobie drukowanie w domu . najlepsze moim zdaniem i tak na zawsze zostaną zdjęcia z Odbitek z kliszy ,a nie te...

Adres: www.mods-ls.net

Mods-Ls.net to strona gry Landwirtschafts Simulator. Najlepsze mody do LS 2011, najświeższe informacje o Symulator Farmy 2011 - znajdziesz u nas! Częste aktualizacje (LS 2011 mody, dodatki do LS 2011...

Wybieramy karte graficzną w laptopie

Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...

[S] Barracuda 80GB, ddr 266, nagrywarka lg, nec, i inne

Witam jak w tytule do zaoferowania mam części jakie pozostały mi po komputerze:- Dysk twardy Seagate Barracuda 7200.7 80GB - nie posiada żadnych bad sectorów i innych ukrytych wad technicznych. Nigdy nie był rozkręcany ani naprawiany w idealnym stanie. - Cena 35złLink do zdjęć i do aukcjiSeagate Barracuda 7200.7 80GB Radom • Tablica.plSeagate Barracuda 7200.7 80GB (2964180930) - Allegro.pl -...
  • Giełda
  • napisane 26 01 2013 09:29
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3358