Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...
http://allegro.pl/item948163451_samsung_t190_bardzo_dobry_gwarancja_2011.htmlWitam!Sprzedam monitor LCD Samsung T190 o wielkości matrycy 19 cali. Dynamiczny kontrast 20000:1 (rzeczywisty 1000:1), MagicSpeed (2 ms) (zero smużenia), funkcja MagicBright 3 sprawiają, że ten monitor to jeden z...
Witam,Jestem dzień a może dwa przed kupnem monitora i ramu do swojego maczka mini. Do tej pory praca na 1GB i telewizorze była straszna wiec musze to zmienic..A wiec, ram.. ( 2 x 2GB ) - zdecydowalem na ten sklep bo mam poprostu blisko domu, a leń ze mnieKingston SO-DIMM DDR3 2GB 1066MHz CL7 - H&B Home and Business ComponentsTeraz gorsza sprawa.. monitor 22 lub 24 ...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Witam!Sprzedam monitor LCD Samsung T190 o wielkości matrycy 19 cali. Dynamiczny kontrast 20000:1 (rzeczywisty 1000:1), MagicSpeed (2 ms) (zero smużenia), funkcja MagicBright 3 sprawiają, że ten monitor to jeden z najlepszych w swojej klasie .Gwarancja ważna do 8.10.2011...
Chciałem kupić monitorek Sony X95FB niestety się spóźniłem i nie teraz go nigdzie nie moge dostać, więc zastanawiam się nad zakupem innego. Dodam, że przeszukałem forum i jest pare tematów, ale cena jest niższa i nie znalazłem żadnych info o monitorach belinea.Ostatnio zaciekawił mnie monitorek Belinea 1980 S1. usłyszałem jednak, że nie jest to dobra marka i lepiej kupić inny. Co wy o tym...
WitamJestem zainteresowany kupnem nowego monitora 22 calowego LCD. Mój przedział cenowy to +/- 550-600zł. Wiem że za tą cenę pozostaje mi matryca TFT/TN. Jednak zależy mi aby monitor miał wejście DVI-D. Chciałbym aby monitor charakteryzował się wysokim kontrastem, szybkim czasem reakcji, nie smużył, miał dobry kąt oglądania i miał jak najmniejszą ilość...
Witam wszystkich forumowiczów Otóż chciałbym kupić monitor 24 calowy LED do 800zł. Będzie on mi służył przede wszystkim do przeglądania internetu, oglądania filmów (często) i od czasu do czasu do grania. Najważniejsze elementy dla mnie to przede wszystkim dobre kąty widzenia, równomierne podświetlanie, dobry kontrast oraz wejścia DVI, HDMI. W swoim PC-cie nie mam wejścia HDMI, ale...
Mods-Ls.net to strona gry Landwirtschafts Simulator. Najlepsze mody do LS 2011, najświeższe informacje o Symulator Farmy 2011 - znajdziesz u nas! Częste aktualizacje (LS 2011 mody, dodatki do LS 2011...
a jaki cooler byś polecał, bo patrzyłem za wydajnymi z 2 wentylatorami, ale nie wiem czy do tej obudowy nie będzie za duży a oto modele: http://allegro.pl/cichutka-noctua-nh-d14-went-140-120mm-najlepszy-i2963851187.html , http://allegro.pl/be-quiet-dark-rock-pro2-cooler-wydajny-113-8-m3-h-i2965044694.html ,...
Witam,Prosze o pomoc w doborze sprzetu. Poszukuje zmodernizowac obecny komputer i chcialbym zakupic cos, co na obecna chwile jest najlepsze w stosunku cena/jakosc.Podzespoly, ktore wydaja mi sie byc najbardziej trafne:procesor i7 3820 3.6GHz LGA 2011 lub 2600/2700K LGA 1155plyta głowna pasujaca oczywiscie pod dany...