Skocz do zawartości

najnowsza wersjia robust internet speed booster 4200 pl

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: najnowsza wersjia robust internet speed booster 4200 pl

[problem] długie uruchamianie się windows7

Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
  • Windows 7
  • napisane 25 07 2012 17:46
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 8300

[PORADNIK] Neostrada na Debianie

Witam. Dziś wam pokarzę, jak zainstalować Modem Sagem F@st 800 lub Thomson SpeedTouch 330 pod systemem Debian (Rodzina systemów UNIX).Uruchomienie Neostrady (zwłaszcza w przypadku modemu Sagem) wymaga zainstalowania kilku dodatkowych pakietów. Najłatwiej jest to zrobić przy użyciu narzędzia apt-get, które automatycznie rozwiąże zależności między...

Logi - Zmieniony format aplikacji na .lnk

Mam problem z aplikacjami na pulpicie, prawie wszystkie pliki zmieniły format na .lnk, i mają ikonę Internet Explorer na białej "zagiętej kartce", jeśli spróbuję włączyć ten plik pojawia się na chwile Internet Explorer po czym wyłącza i...

Logi - Profilaktyczna kontrola

Log OTLOTL logfile created on: 10-09-06 15:07:57 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.11.0 Folder = D:\Instalki\CzyścicieleWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 6.0.2900.5512)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yy-MM-dd...

Sprzedam ASUS Zenfone 4 + ASUS VivoBook - Zestaw

Witam serdecznie. http://allegro.pl/asus-zenfone-4-asus-vivobook-zestaw-i5794191329.html Na aukcji oferuję zestaw ASUS. Gdyby kogoś interesował sam telefon lub sam laptop, to proszę pytać w prywatnej wiadomości. Cena: 1850 zł za cały zestaw W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech (X7-200MP).2. Mysz ASUS UX300 (90-XB2P00MU00000-).3. Torba ASUS...
  • Giełda
  • napisane 20 11 2015 17:36
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2134

nowy bios/ RESET/ niebieski ekran / brak controlerów do chipsetu x48

Kupiłem nowego kompa, restetował się to zaczołem instalować sterowniki niby się troszkę ustabilizowało ale dalej od tak sobię się resetował(bez żadnego obciążenia specjalnego tak poprostu czy to przy wyłanczaniu gry , czy właczaniu przeglądarli czy poprostu pisaniu w notatniku ), posprawdzałem everestem temperaturki i oscylują od 35 C do 50 C, o zakurzeniu też nie ma mowy bo nówka komp,...
  • Archiwum
  • napisane 29 09 2008 11:12
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3215

Robust Internet Speed Booster 4.2.0.0 - co sądzicie

Czy to prawda że poprawia szybkość internetu?http://www.darmoweprogramy.org/28/Robust-I...t-Speed-Booster
  • Oprogramowanie
  • napisane 31 05 2008 08:01
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1874

Czy to prawda że poprawia szybkość internetu?http://www.darmoweprogramy.org/28/Robust-I...t-Speed-Booster

tzn może ci poprawić szybkość internetu ale niemusi.Programy tego typu mogą jedynie optymalizować łącze, ale jeżeli masz internet 1mb/s to maksymalnie tak czy siak będziesz mógł ściągać z prędkością ok. 120kb/s i moge ci zagwarantować , że niema programu który z 1 mb/s przyspieszy ...

Logi - Zwiększony ping w grach

A więc od jakichś 2 dni mój komputer wykazuje obciążenie połączenia internetowego. Dzielę łącze z bratem i zazwyczaj nie ogląda filmików. Czasami nawet brata nie ma, a ja mam ping ok. 200 ms. Myślę, że to wina albo wirusów albo antyvira. Narazie wklejam logi i proszę o pomoc.ComboFix 10-10-09.06 - admin 2010-10-10 16:50:38.1.2 - x86Uruchomiony z:...

Logi - Profilaktyczne sprawdzenie

WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...

Logi - Funkcje w programach nie działają + uber zamuł

Po włączeniu kompa mam taki problem, że niektóre programy/aplikacje nie działają. Np po kliknięciu na ikonkę opery lub innych przeglądarek nie chcą się włączyć (wygląda to w ten sposób, że kółeczko obok kurosra sobie się kręci, ale mimo wszystko nie chce się włączyć). Foldery otwierają się bez problemu, dokumenty tekstowe też. Taki "odkurzacz" też działa, o grach nie ma co gadać....

Logi - Kontrola

Witam , tak jak upExtras :OTL Extras logfile created on: 2012-06-23 20:45:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.52.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country:...

Logi - Funkcje w programach nie działają + uber zamuł

All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value...