Skocz do zawartości

najtańszy zamiennik do sx 125

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: najtańszy zamiennik do sx 125

Jaki tusz wybrać

Jeżeli drukarka współpracuje z zamiennikami, to raczej nie ma znaczenia marka zamienników. Inaczej sprawa ma się co do jakości, najtańsze zamienniki mogą przysychać, a jakość druków pozostawiać wiele do życzenia - 4 zł za sztukę to, jak dla...

Kupujemy nowy komputer do gier

Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
  • Kosz
  • napisane 17 08 2007 12:20
  • Odpowiedzi: 83
  • Wyświetlenia: 62316

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

Zamienniki tuszy Brother LC 985

nie prawdą jest, że zamienniki popsują drukarkę, ja kupuję dość dobre zamienniki z firmy activ jet, są to dobre zamienniki które kupuję od bardzo dawna i do tej pory nie zniszczyły mi drukarki, jeśli kupujecie dobrej jakości zamienniki ze...

Drukarka do 300zł

Sprecyzuj pojęcie tani tusz. Interesują Cię tusze po parę zł czyli zamienniki czy względnie najtańsze oryginały (tu musisz się liczyć z wydatkiem rzędu 30-40 zł za szt.)Co do zamienników to możesz zainteresować się ofertą urządzeń Brother. W okolicach 300 zł masz nowy model...

Urządzenie wielofunkcyjne ~500zł

Też bym brał urządzenie Brother, z zamiennikami nie ma problemu. Ja mam model dcp j152W, kupuję zamienniki Actis, Active Jet albo BlackPoint. Te pierwsze są najtańsze i do domowego wydruku wystarczają w zupełności. Możesz poszukać też jakiegoś laserowego tylko jak chcesz tanio...

Komputer w przediale cenowym 1500-1800 zł

WitamPrzymierzam się do kupna kompa, po 7miu latach staruszek odmawia posłuszeństwa mimo to dzielnie się trzyma. Czas wymiany jest spowodowany oprócz złym stanem obecnego jest powoli powoli zbliżająca się premiera Diablo 3.Ogólnie zarys komputera jest taki, aby starczył na 3 lata spokojnie i wtedy aby wydać podobną gotówkę na kolejny który starczy na kolejny przedział czasowy i tak w kółko -...

Urządzenie wielofunkcyjne

Planuję kupić urządzenie wielofunkcyjne (drukarka, skaner, ksero) dla użytku typowo domowego. Najważniejsze są koszty eksploatacji czyli jak najtańsze zamienniki tuszy. Co możecie polecić? Nie chcę zestawów do uzupełnień, chodzi mi o możliwość wykorzystania jak najtańszych

Jaki tusz wybrać

Raczej nie otwierałbym się na wszelakiej maści zamienniki, bo te skrajnie najtańsze mogą nastręczyć problemów drukarce, nie mówiąc już o wątpliwej jakości i miernej wydajności. Sam chętnie korzystam z zamienników, ale sprawdzonych producentów - Activejet lub Actis.

jaka drukarka z tanimi tuszami?

Canon owszem, ale najtańsze to ma chyba brother, szczególnie seria modeli DCP. Ja od roku mam dcpj100 i zamienniki jetworlda kupuje za 15zł, więc co jak co ale według mnie brother ma bardzo tanie w eksploatacji drukarki. Te zamienniki dostaniecie m. in w dobretonery.pl ,...

Tanie urządzenie wielofunkcyjne tanie zmieniki tuszy

Witam potrzebuje tanie urządzanie wielofunkcyjne koszt jak najtańsze a dobre. Tusze nalepiwszy z wbudowanymi głowicami tak jak w HP bo można je w każdej chwili odetkać ciepła wada.Miałem epsona stylus 4450 i dcp-j315w i w epsonie po 3 latach głowice zaschły i do wyrzucania drukarka a w dcp-j315w po 2 latach żółty coś nieche drukując głowa nie jest...

która z tych drukarek będzie najlepsza

Tylko i wyłącznie HP. Sa tanie i najtańsze w eksploatacji (najtańsze tusze na rynku). A modele śmigające na tusze HP22, HP23 i HP56 to już najlepsze cudo, skarb i błogosławieństwo Problelem z HP jest słaba jakość zdjęć kolorowych. Brother jest dobry ale kosztu tuszów doprowadzą cię do bankructwa szybciej niz ten...

Płyta główna socket 1155 pod Pentium G oraz HD4850

Witam.Która płyta główna pasowałaby do Karta graficzna Vertex3D Radeon HD4850 1GB DDR5 PX 256BIT DVI/HDMI/DS BOX (471250502-9191)Procesor Intel Pentium G 860, 3.00GHz, 3MB, LGA1155, 32nm, BOX (BX80623G860) Bardzo mi na tym zależy i prosze o odp. Chciałbym żeby płyta była jak najtańsza i żeby była dobra
  • Płyty Główne
  • napisane 06 01 2013 22:16
  • Odpowiedzi: 10
  • Wyświetlenia: 4402

zestaw do grafiki

Witam.Proszę was o złożenie jak najtańszego zestawu komputerowego do grafiki i czasem gier;) Potrzebuje takiego kompa na którym bedzie bez problemu działac PHOTOSHOP, COREL itp. Koszt jaki chce przeznaczyć bedziew wynosił 1000złZłożyłem jak narazie cos takiego:Seagate Barracuda 80GB 7200 100 złNagrywarka DVDR LG GH-20NS15 OEM Black SATA 77 złZasilacz...
  • Archiwum
  • napisane 23 09 2008 09:52
  • Odpowiedzi: 9
  • Wyświetlenia: 1042