Skocz do zawartości

netgar 614v9

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: netgar 614v9

Problem z routerem Netgara

Witam. Posiadam router adsl netgara. Problem polega na tym, że zawsze po 23 musze co jakiś czas restartować router. W ciągu dnia jest wszystko ok tylko po 23 jest problem. Natomiast jak po kablu sprawdzam to wszystko jest w porządku. Gdy dzwoniłem do dostawcy internetu powiedział ze jeżeli po kablu idzie to znaczy ze nie ich wina. No i dowiedziałem się że...

stabilny i wmiare nie drogi ruter

Witam Co prawda wypadłem już z obiegu, poszukuje co najważniejsze stabilnego i całkiem dobrego rutera ( z dobrą przepustowością) mam kilka typów ale ciekawy jestem co polecicie Łącze Upc 25 M/b, obsługiwać trzy kompy w tym server + TV (dlna) + xbox 360 obsługa „N” 300 M/b było by miło.. dodam tylko ze miałem Netgar’a WGT 624 i średnio...

Konfiguracja Routera Netgear WGR 614 v8

No cóż szkoda że instrukcja jest w języku angielskim. Wchodząc w ustawienia Netgara znalazłem w zakładce tylko raz wspomniane już DHCP - i ptaszek w tym polu był zaznaczony już. a poniżej było miejsce na jakieś 2 wpisy IP. Nie wspomniałem jeszcze o tym że jak mi podłączono internet to dodano mi jeszcze jakąś magiczną czarną puszkę która wyglądem...

[ROZWIĄZANY]połaczenie rutera z ruterem + rozsył po WI-FI z 2 rutera

Witam Panowie mam pytanko a w zasadzie pewien problem Chce połączyć dwa rutery ze sobą kabelkiem ale w taki sposób aby oba rozgłaszały też po wi-fi i miały wszystkie zabezpiecznia łącznie z firewallem Udało mi się je połączyć aby było przejście po kablu leć w drugi futerku AP nie rozgłasza tzn. nie ma Internetu ( jak by mu po prostu nie przypisano) do tego mimo ze włączę filtrowanie po mac...

Router Netgar DG834GT -Restart komputera w czasie upgradu routera

W czasie wymiany firmware za pomocą programu DG 834 recovery utility komputer wygenerował bluscrena i się zrestartował.Po ponownym załączeniu nie udało się połączyć z routerem - na przemian migają diody załączenia zasilania i gotowości (jak w trybie serwisowym)i żadne resety nie pomagają .Czy ma ktoś może jakiś pomysł jak ten routerek ożywić?