Skocz do zawartości

netgear dg834gv5 problem z vista

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: netgear dg834gv5 problem z vista

Dobry router potrzebny na gwalt!

Witam.NetGear jest firmą solidną, chociaż jeszcze nie tak znaną. Co do problemów z Vistą to już nie raz słyszałem o tym, że nie wykrywa sieci albo nie łączy się czy też zrywa połączenia chociaż XP'ek działa prawidłowo. Niestety nie używam tego systemu i nie jestem w stanie...

Problem z połączeniem z internetem przez router Netgear N300

Witam, Mam problem aby połączyć z internetem mój laptop z Windows Vista SP1  poprzez router Netgear N300. Połączenie z routerem jest uzyskiwane, natomiast nie można uzyskać połączenie internetowego. Nie ma natomiast takiego problemy...
  • Windows Vista
  • napisane 31 08 2014 23:56
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 21267

Nieregularne i częste rozłączanie połączenia

Witam!Od dłuższego czasu mam problem z siecią. Co pewien czas połączenie zrywa się na kilka minut. Dzieje się tak co kilka, kilkanaście minut. W czasie pracy na komputerze nie jest to szczególnie zauważalne (choć dostęp do Internetu blokuje się na ok. 3 minuty, ale jakby rzadziej), jednak w czasie gry przez Internet utrata połączenia następuje co...

Jak radzić sobie z dyskiem ?

Jak radzić sobie z dyskiem ?WstępDyski jako urządzenia mające umożliwić nam zapis, przechowywanie i odczyt danych którymi obracamy w codziennym życiu, mają niezwykle ważne znaczenie. W dzisiejszym świecie bez nich nie bylibyśmy stanie pracować, bawić się ani przetwarzać informacji. Warto więc zastanowić...

Dziwny problem z internetem

Problem jest dziwny i złożony dlatego obawiam się że będę się musiał rozpisać.Wszystko zaczęło się kiedy zepsuł mi się komputer(płyta główna lub procesor)(jakieś 3 tygodnie temu),miałem wtedy od jakiegoś czasu windowsa 10 zaktualizowanego z windowsa 8.1. Miałem po serwisie wymienione wszystkie części oprócz karty graficznej i dysku Hdd. Używałem przed...

Bluescreeny przy prawie każdej grze

Witam, od pewnego czasu mam problem z komputerem. Jest to laptop Dell Latitude E6500 z systemem operacyjnym Windows Vista. Ma już swoje lata, ale oprócz tego, że zdarza mu się zaciąć i czasami wolniej chodził, do pewnego czasu nie było z nim większych problemów.Miałam na nim...

[POMOCY] bsod memory corruption? windows 7 nowy komp

Witam. Proszę uprzejmię o pomoc, bo już wyczerpały mi się pomysły. Komp złożony przeze mnie, od początku był problem a to z bootowaniem z usb, a również z instalacją windowsa (pomogło wyjęcie jednej kości pamięci i przełożenie jej na inny slot). Mimo wszystko co jakiś czas wyskakuje blue screen, system zamula i wolno się włącza.Windows memory diagnostic...

Netgear DGN2200(AP), Sagem Fast 2704(Router) - konfiguracja

Witam !Mój problem jest natury otwarcia portów ....Więc, mój problem przedstawia się następująco: Niedawno zmieniłem Netię na Orange, skusiłem się na Router - Sagem Fast 2704. Postanowiłem zrobić taką sieć:1 piętro - Router Sagem Fast 2704Parter, ogród - Netgear DGN...

Lenovo Z510 i zrywające połączenie wi-fi

Mam problem z tym kompem. Lenovo Z510 (ozn. kodowe modelu 59-413910)Notorycznie zrywa mi połączenie wi-fi z ruterem. Potrafi co 5 min, potrafi godzinę pracować i trzymać połączenie albo i dłużej, a potrafi zerwać po paru minutach i nie mieć ochoty ponownie go nawiązać.Konfiguracja rutera(ów) prawidłowaSygnał maxz resztą, w 3 różnych miejscach, pod 3...
  • Notebooki
  • napisane 29 11 2014 12:24
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 4456

Problem ze stabilnością komputera.

Witam. Kolega nakierował mnie na Wasze forum więc łapię się ostatniej deski ratunku, czyt. Was! Na wstępie napiszę że chodzi tu o grę Battlefield3, problem powtarza się notorycznie uniemożliwiając normalną grę. Mam z nią problem, nie wiem czy to wina gry czy mojego komputera. Do tej pory grałem na rozdziałce...

BSOD Stop 0x0000007e (0xc0000005, 0xb81788756, 0xb84c342x, 0x84c3128)

UPDATE:Problem z zainstolowaniem debugging toolsinstrukcja na http://forum.pcformat.pl/Vista-Problem--131063-tniby robie zgodnie z instrukcja ale nadal nie moge zainstalowac, nie wiem co robie źle ;/uruchamiam jako admin odznaczam tą opcje "chroń komputer bla bla " wpisuje komende w wierszu polecen,...

Problem z internetem

Myślę że to nie tu jest problem. Po kabelku nie patrzyłem. TCP ITD ITP mam auto :p Szyfrowanie WPA2 windows 7 32bit jest to laptop karta wifi jest oddzielna (nie w płycie głównej wbudowana) router firmy NETGEAR. Na laptopie jest zainstalowany ESET smart security v8. Jutro wpiszę bramę domyślną itd ale coś czuję że to...

Laptop HP PROBLEM BLUESCREEN

Witam , mam następujący problem. Jestem w posiadaniu laptopa HP Compaq 6530b systemem W Vista Business 32 bit. Ostatnio podczas uaktualniania sterownika w programie DriverEasy (nazwa sterownika: Broadcom NetLink ™ Gigabit Ethernet) komputer uległ zawieszeniu i wyłączyłem go. Po włączeniu laptopa wyskoczył mi...

Ping (problem z internetem)

Witam, ów problem pojawił się kilka dni temu, może krótko wytłumaczę na czym on polega, a poniżej umieszcze informacje, screeny.Dodam że nigdy wcześniej tak nie było, wchodzę na serwer typu mmorpg, mam ping 20-30 po chwili 100-150 (lub) i przerywa internet na 3-4sekundy i wraca do normy,nie da się grać bo często przy tych zawieszkach dostaje...