Skocz do zawartości

netgear wgr614v7

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: netgear wgr614v7

[ROZWIĄZANY]Blokada NETGEAR WGR614v7

WitamNazywam się Łukasz, i mam dość (może się wydawać żałosny) irytujący problem z routerem NETGEAR WGR614v7.A mianowicie mój ojciec który jest informatykiem, niemający bezpośredniego dostępu do mojego Laptopa, właśnie poprzez ten oto router Netgear'austawił mi można...

Jaki router wybrac?

Ok, właśnie przeanalizowałem po części temat z forów internetowych wynika, ze NetGear nie jest dostatecznie dobry - podobno się wiesza po 30 sekundach i w ogóle net przez niego wolniej przechodzi. :|Routerów NetGear postawiłem przeszło 10 dla użytku prywatnego jak i w małych firmach. Jeszcze się nie zdarzyło - ani w...

Logi - Profilaktyczne sprawdzenie

Logi z Hijack'a:Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 22:10:08, on 2008-01-14Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)Boot mode: NormalRunning...

Jaki router wybrac?

Czyli ze wszystko ok jeśli chodzi o NetGear'y. Ja widziałem w sumie model WGR 614 dosyć tanio, bo 100 zł mniej niż linksys. Rozmawiałem też z adminem sieci i mówi, że może mi załatwić linksysa za 200 zł - raczej nie zapatruje się na netgeary - ale spróbuję mu powiedzieć o tym typie o zobaczymy co powie. A co Wy...

Dobry router potrzebny na gwalt!

Witam.Tylu linków to chyba jeszcze nikt nie powrzucał A tak poważnie, to jeśli chcesz mieć spokój ze sprzętem to nie szukaj jakiś plastikowych pudełek z diodami po 40zł, bo o ile zakup przebiegnie łatwo, tak potem stracisz przy tym tylko mnóstwo nerwów. Jak już nie raz mówiłem, mam pełne zaufanie dla produktów firmy NetGear i kilka osób za moją radą...

[sprzedam] Zasilacze, monitory, dyski zew wew, routery, chlodzenia, karty graf, plyty gl, obudowy, ramy, tusze, myszki, klawiatury, chlodzenia cpu, wiatraki

O to mam do sprzedania:Chłodzenia Thermalright TR-120 sztuk 2 po 130złPłyty gł. Asus M5A78L po 180złAsus P8Z68V po 480złAsus P5G41T po 190złAsus P8Z77 po 540złAsus P8Z68V-PRO po 480złGigabyte z77-d3h po 350złAsrock Z68Xtreme3 GEN3 po 470złKarty graf.Palit GTX560 530złPalit GTX560Ti 750złVTX HD6770 310złZOTAC GTX560 2 sztuki po 600złMSI R7870 TWIN FROZR 850złAsus GTX570 Direct CU II 850złHIS...
  • Giełda
  • napisane 31 03 2013 21:53
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 3911

Co to znaczy Dual-Band?

Witam,kupuje nowy router, zastanawiam się nad bardzo wydajnym LINKSYS bądź też NETGEAR i możecie mi powiedzieć co to jest Dual-Band N?A jeżeli chodzi o sam sprzęt, to który wybrać:http://homestore.cisco.pl/store/ciscoeu/pl_PL/pd/productID.248088400http://www.netgear...

Netgear DGN2200(AP), Sagem Fast 2704(Router) - konfiguracja

Witam !Mój problem jest natury otwarcia portów ....Więc, mój problem przedstawia się następująco: Niedawno zmieniłem Netię na Orange, skusiłem się na Router - Sagem Fast 2704. Postanowiłem zrobić taką sieć:1 piętro - Router Sagem Fast 2704Parter, ogród - Netgear DGN 2200.Wszystko przebiegło w miarę sprawnie, wyeliminowałem błąd, przez który nie mogłem...

Internet radiowy, sieć poprzez antenę panelową z końcówką wkręcaną

TO nie do konca tak to co masz wpiete w USB to karta sieciowa WLAN ona nie zadziała po wpieciu jej do routera w port USBTobie potrzeba dwoch urządzen np routera i AP badz jednego ustrojstwa w postaci Ovis Link G.DuoW pierwszej wersji do jednego urządzonka wkrecazs sobie antene panelową i ustawiasz go w tryb WISP badz Client, łaczysz go z drugim routerkiem badz AP ktory rozesle sygał Wi-Fi po...

Router do Neostrady

Bez obrazy, ale w tym wypadku Sęp ma rację, DGN2200 jest modelem z wbudowanym modemem ADSL2+. Do Neostrady może być też tańszy model DGN1000, tylko ten z kolei nie ma portu USB (chociaż nie każdemu to potrzebne). Moim zdaniem zakup Netgeara będzie lepszym rozwiązaniem niż Tp-link.Tu masz linki z tego sklepu do obu modeli:http://www.neo24.pl/router-

[wirus]Win trojan 32- mam wirusa

Mam dokładnie taki sam problem z trojanem, i nie mam pojęcia jak się go pozbyć, a na całym fixowaniu (O_O) itp się nie znam. Mógłby mi może ktoś pomóc? CODE-BOXLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 19:36:49, on 2009-03-04Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16791)Boot mode: NormalRunning...

Jaki Router Do MM 512 ?

Witam Wszystkich Serdecznie..Pisze do was z zapytaniem tym ponieważ chcę sobie kupić router aby podzielić mój internet na dwa komputery.Moje łącze to MULTIMEDIA 512/256.Ma to być router przewodowy , bo mam 2 stacjonarne komputery i będę je podłączał kablem. Jeden komputer będzie do użytku codziennego a drugi jako serwer do ściągania (tzn. Torrenty, Emule itd.)Chciałbym aby ten router mi sie...

router/laptop

Witam.Owy model notebooka obsługuje tryb b/g - czyli standard. Jeśli chodzi o router to jest pewien problem, bo nie zaznaczyłeś na początku iż mowa jest o neostradzie i podając cenę wprowadziłem Cię niejako w błąd :/ W tym przypadku ceny routerów są wyższe i tak np. tutaj masz najtańszy model NetGear'a. Nawet w przypadku innych producentów - tych...

Dobry router potrzebny na gwalt!

Witam.Jeśli chodzi o Netie to tak jak Neostrada działa ona na Anex'ie A - dlatego zainteresuj się tym modelem - miałem przyjemność go użytkować i tak jak mój (z tą różnicą że nie pod Netie/Neo) spisuje się rewelacyjnie.Ten router może rozdzielić sygnał na 4 komputery 'po kablu' i podłączyć ponad 200 urządzeń na WiFi. Jeśli chcesz podpiąć komputer bezprzewodowo - i mowa o...