Skocz do zawartości

netger dgn1000

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: netger dgn1000

Jaki router wybrac?

Witam.Skoro to sieć osiedlowa, to potrzebny jest Ci router z portem rj45. Standard to możliwość podłączenia do 4 komputerów 'na kabel' i do ponad 250 urządzeń bezprzewodowo. Polecam albo NetGera'a model WGT624 - jak dla mnie ta firma robi sprzęt niezawodny za rozsądne pieniądze, lub Linksys'a WRT54G v 3.1. Parametry są bardzo zbliżone, a...

Dobry router potrzebny na gwalt!

Dzięki ! Tak myślałem, że netger to też dobre rozwiązanie. Pracuję w sklepie internetowym i dużo tego u nas schodzi. Tu w Anglii jest bardzo popularny, podobnie jak belkin. Mam jeszce jedno pytanko - jak to jest w chwili obecnej z Vistą? Ze dwa miesiące temu miałem ją zainstalowaną na laptopie Hp pavilion dv9000. Laptop w ogóle nie widział sygnału z...

Jaki router za około [400zł]

http://www.promarkt.de/NETGEAR-RangeMax-Wireless-N-150-ADSL2-Modemrouter-DGN1000B-Wireless-Router-4-Port-Switch-DSL/LCisFFZ755MAAAEmZXxPZ7CZ-detail.htmlalbohttp://www.promarkt.de/DSL-2741B-EU-Wireless-N-Annex-/ktysFFZ7Qm4AAAEUFwJsNpev-detail.htmlps. Dziwnie wysokie ceny są w tym sklepie.

Router do Neostrady

Bez obrazy, ale w tym wypadku Sęp ma rację, DGN2200 jest modelem z wbudowanym modemem ADSL2+. Do Neostrady może być też tańszy model DGN1000, tylko ten z kolei nie ma portu USB (chociaż nie każdemu to potrzebne). Moim zdaniem zakup Netgeara będzie lepszym rozwiązaniem niż Tp-link.Tu masz linki z tego sklepu do obu...

Router Netgear N150

Witam wszystkich! Proszę się nie śmiać że jestem aż tak zielony. Mam internet Orange Freedom i kupiłem wczoraj router Netgear N150 Wireless ADSL2+ Modem Router DGN1000. Pierwszy problem jaki się pojawia to że nie umiem dobrze go podłączyć . Router został podłączony do zasilania, kabel Ethernet również został podłączony do komputera. I został mi kabel...

Udostępnianie internetu TP-Link TL-WN721N

jak wyzej, tani router wifi bedzie najlepszym rozwiazaniem. chocby dg834g/dgn1000. generalnie udostepnianie neta przez komputer jest uciazliwe i malo wydajne.

który router lepszy do neostrady

Nie brałbym tp-linka, ze względu na ich awaryjność i niejednokrotne problemy ze stabilnością-to już zależy od modelu i wersji firmware. Dołóż trochę kasy do Netgeara DGN1000-jeśli ma być połowiczna N-ka, albo jeszcze lepiej do pełnego standardu N, czyli DGN2000. Oba routery mają wbudowany dobry modem ADSL2+. Drugi ma mocniejsze podzespoły, 2x więcej ramu...

który router lepszy do neostrady

Nie brałbym tp-linka, ze względu na ich awaryjność i niejednokrotne problemy ze stabilnością-to już zależy od modelu i wersji firmware. Dołóż trochę kasy do Netgeara DGN1000-jeśli ma być połowiczna N-ka, albo jeszcze lepiej do pełnego standardu N, czyli DGN2000. Oba routery mają wbudowany dobry modem ADSL2+. Drugi ma mocniejsze podzespoły, 2x więcej ramu...

Router ADSL (Netia) do ok. 150 zł

DGN1000 jest na pewno szybszy a w przyszłość warto inwestować, pytanie tylko kiedy taka Neostrada czy Netia będą osiągały takie prędkości żeby móc wykorzystać choć w części możliwości N...

Router ADSL (Netia) do ok. 150 zł

za 160 zl kupisz DGN1000 od netgeara, jest już nowocześniejszy i ma wiekszy przesył w sieci. No i netgear oferuje lepsza jakosc i funkcjonalnosc niz tp-link.

Problem z Netgear dgn1000, bardzo wolny transfer

Witam, mam problem z routerem . Otóż internet jest baaardzo wolny wejscie na strone zajmuje okolo 40 sek. Na speedtestach i innych pokazuje prędkosc pobierania 0.20mb/s predkosc wysylania 0.13mb/s . Jesli gram w jakas gre online i ping jest calkiem znośny ale kiedy wlaczę jakas strone internetowa ping natychmiast skacze do 999- 2500. Dodam tez ze router nie raz traci polaczenie z netem (...