Skocz do zawartości

nie moge zainstalowac pes 2011 na telefon crtyfikat

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: nie moge zainstalowac pes 2011 na telefon crtyfikat

Logi - Przeglądarka nie otwiera live streamów

Witam zostałem poproszony o wrzucenie logów w tym temacie http://www.forum.twe...mow-t53877.htmlOTL logfile created on: 2013-03-25 22:25:18 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\NTT\DesktopHome Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7601.17514)Locale: 00000415 | Country: Polska |...

Logi - Dziwne pliki na dysku

Proszę o sprawdzenie logow z OTL mam problem bo w koszu powstały mi dziwne pliki tzn : de40 i de42 i nie idzie ich w żaden sposób usunąć. Podaje logi z OTL -> Gmer ->AdwCleaner podejrzewam również że w systemie jest jakiś rookit. Właściciel komputera prosił o pomoc z tej sprawie # AdwCleaner v1.801 - Logfile created 08/16/2012 at 21:56:46# Updated 14/08/2012 by Xplode# Operating system :...

Wirus Brontok

WitamMam problem z komputerem obojetnie jaki dysk podlacze a mam w srodku 3 jeden xp drugi win 7 trzeci vista, to przy probie instalacji jakiegos programu komputer restartuje sie dodaje ze zawsze mam podlaczony tylko jeden dysk i czasami sobie zmieniam dyski bo tu trzymam troche plikow i tam troche. Probowalem ściągnać Malwarebytes ale nie moge restartuje...

[PORADNIK] Neostrada na Debianie

Witam. Dziś wam pokarzę, jak zainstalować Modem Sagem F@st 800 lub Thomson SpeedTouch 330 pod systemem Debian (Rodzina systemów UNIX).Uruchomienie Neostrady (zwłaszcza w przypadku modemu Sagem) wymaga zainstalowania kilku dodatkowych pakietów. Najłatwiej jest to zrobić przy użyciu narzędzia apt-get, które automatycznie rozwiąże zależności między pakietami. Jeśli to możliwe, należy zapewnić...

[Wymienie] [sprzedam] i [kupie]

Sprawa następująca mam na zbycie :Karta cf 5gb microdrive seagate sg1 to się zwie jest to karta typu 2 czyli taka nieco wieksza jak standard, mam też przelote na ide do niej ale za cholere nie umiem zainstalowac na tym linux , jak podłączam na usb się instaluje ale przez tą przelotke nie , mimo że normalnie pod windowsem można wykonać zapis i odczyt ,...
  • Giełda
  • napisane 30 04 2010 11:18
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1660

Linux- czy rzeczywiscie warto sie w to bawic?

Bylem dzis w szkole (jeden z czolowych college na swiecie), i o dziwo na zadnym komputerze nie ujzalem linuxa. ba, nawet w serverowni wszystko stalo na Viscie..(czy server 2008, generalnie wygladalo to jak Vista), wiec skoro nawet najlepsi uzywaja Visty(tj. windowsa) czy zeczywiscie warto bawic sie w linuxa?hmm..na bank nie na vista a na serwer 2008 i to nie jest tak ze najlepsi, kazdy idiota...
  • Linux
  • napisane 11 06 2009 23:49
  • Odpowiedzi: 31
  • Wyświetlenia: 55289

Kobieta potrzebuje pomocy :D

czarnaNiuniaa zainstalowałaś sterowniki do tego kabla ??yyy nie,a jak to zainstalowac i co to wogule jest ;/u mnie usb da sie włączyć ale jak włącze i np.wejde w moją skrzynke odbiorczą to nic nie ma jakby moj telefon był pusty nic nie moge robić czemu
  • Archiwum
  • napisane 07 08 2008 12:42
  • Odpowiedzi: 27
  • Wyświetlenia: 2650

Logi - Profilaktyczne sprawdzenie

WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...

[problem] długie uruchamianie się windows7

Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
  • Windows 7
  • napisane 25 07 2012 17:46
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 8479

Logi - Funkcje w programach nie działają + uber zamuł

All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value...

Dodatkowe opcje gadu-gadu uruchomione z CMD

jak w temacie przed chwilą uruchomiło mi się z CMD jakaś dziwna rzecz, tzn "dodatkowe opcje gadu-gadu.exe nie wiem czy zdąrzyło się zainstalować ale jakby ktoś zernkął w logi to bm bym wdzięczny.OTL logfile created on: 2013-07-31 15:53:31 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = D:\pobrane64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet...

LG Optimus Black - recenzja

WprowadzenieMiesiąc temu kupiłem telefon LG Optimus Black, który pojawił się na rynku w drugim kwartale 2011 roku, więc jest to całkiem świeży model. Równocześnie z nim pojawiły się też dwa inne modele, LG Optimux 2X oraz LG Optimus 3D. Czy dobrze zrobiłem wybierając akurat ten model? Za chwile się przekonamy....

Logi - Złośliwy proces panmap.exe

Cześć wszystkim.Mam taki problem, bo wgrał mi się plik o nazwie panmap.exe.Znajduje się on w C:\Users\Frixon\AppData\Local\TempOczywiście go tam nie widać, jest superhiper ukryty i nie mogę nic z nim zrobić.Ogólnie to antywirus (comodo) mi go nie wykrywa i nie mam jak tego cholerstwa się pozbyć.Tworzy on 3 procesy (panmap,exe, AppLaunch.exe, CertPolEng.exe)Chamski wirus, wykradł mi hasło do...

Problem z telefonem ?

Siema.Kupiłem ostatnio używany telefon Samsung Solid B2710 karte pamięci mam 4 gb micro gdy włożyłem karte pamięci do telefonu i chciałem wgrac piosenki to wyskakuje mi cos czy ze Dysk G jest uszkodzony czy cos takiego i czy go skanowacNiemoge wgrac piosenek z komputera na