Witam zostałem poproszony o wrzucenie logów w tym temacie http://www.forum.twe...mow-t53877.htmlOTL logfile created on: 2013-03-25 22:25:18 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\NTT\DesktopHome Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7601.17514)Locale: 00000415 | Country: Polska |...
Proszę o sprawdzenie logow z OTL mam problem bo w koszu powstały mi dziwne pliki tzn : de40 i de42 i nie idzie ich w żaden sposób usunąć. Podaje logi z OTL -> Gmer ->AdwCleaner podejrzewam również że w systemie jest jakiś rookit. Właściciel komputera prosił o pomoc z tej sprawie # AdwCleaner v1.801 - Logfile created 08/16/2012 at 21:56:46# Updated 14/08/2012 by Xplode# Operating system :...
WitamMam problem z komputerem obojetnie jaki dysk podlacze a mam w srodku 3 jeden xp drugi win 7 trzeci vista, to przy probie instalacji jakiegos programu komputer restartuje sie dodaje ze zawsze mam podlaczony tylko jeden dysk i czasami sobie zmieniam dyski bo tu trzymam troche plikow i tam troche. Probowalem ściągnać Malwarebytes ale nie moge restartuje...
Witam. Dziś wam pokarzę, jak zainstalować Modem Sagem F@st 800 lub Thomson SpeedTouch 330 pod systemem Debian (Rodzina systemów UNIX).Uruchomienie Neostrady (zwłaszcza w przypadku modemu Sagem) wymaga zainstalowania kilku dodatkowych pakietów. Najłatwiej jest to zrobić przy użyciu narzędzia apt-get, które automatycznie rozwiąże zależności między pakietami. Jeśli to możliwe, należy zapewnić...
Sprawa następująca mam na zbycie :Karta cf 5gb microdrive seagate sg1 to się zwie jest to karta typu 2 czyli taka nieco wieksza jak standard, mam też przelote na ide do niej ale za cholere nie umiem zainstalowac na tym linux , jak podłączam na usb się instaluje ale przez tą przelotke nie , mimo że normalnie pod windowsem można wykonać zapis i odczyt ,...
Bylem dzis w szkole (jeden z czolowych college na swiecie), i o dziwo na zadnym komputerze nie ujzalem linuxa. ba, nawet w serverowni wszystko stalo na Viscie..(czy server 2008, generalnie wygladalo to jak Vista), wiec skoro nawet najlepsi uzywaja Visty(tj. windowsa) czy zeczywiscie warto bawic sie w linuxa?hmm..na bank nie na vista a na serwer 2008 i to nie jest tak ze najlepsi, kazdy idiota...
czarnaNiuniaa zainstalowałaś sterowniki do tego kabla ??yyy nie,a jak to zainstalowac i co to wogule jest ;/u mnie usb da sie włączyć ale jak włącze i np.wejde w moją skrzynke odbiorczą to nic nie ma jakby moj telefon był pusty nic nie moge robić czemu
WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value...
jak w temacie przed chwilą uruchomiło mi się z CMD jakaś dziwna rzecz, tzn "dodatkowe opcje gadu-gadu.exe nie wiem czy zdąrzyło się zainstalować ale jakby ktoś zernkął w logi to bm bym wdzięczny.OTL logfile created on: 2013-07-31 15:53:31 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = D:\pobrane64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet...
WprowadzenieMiesiąc temu kupiłem telefon LG Optimus Black, który pojawił się na rynku w drugim kwartale 2011 roku, więc jest to całkiem świeży model. Równocześnie z nim pojawiły się też dwa inne modele, LG Optimux 2X oraz LG Optimus 3D. Czy dobrze zrobiłem wybierając akurat ten model? Za chwile się przekonamy....
Cześć wszystkim.Mam taki problem, bo wgrał mi się plik o nazwie panmap.exe.Znajduje się on w C:\Users\Frixon\AppData\Local\TempOczywiście go tam nie widać, jest superhiper ukryty i nie mogę nic z nim zrobić.Ogólnie to antywirus (comodo) mi go nie wykrywa i nie mam jak tego cholerstwa się pozbyć.Tworzy on 3 procesy (panmap,exe, AppLaunch.exe, CertPolEng.exe)Chamski wirus, wykradł mi hasło do...
Siema.Kupiłem ostatnio używany telefon Samsung Solid B2710 karte pamięci mam 4 gb micro gdy włożyłem karte pamięci do telefonu i chciałem wgrac piosenki to wyskakuje mi cos czy ze Dysk G jest uszkodzony czy cos takiego i czy go skanowacNiemoge wgrac piosenek z komputera na