Witam. Nie wiem czy w odpowiednim dziale umieszczam ten temat więc w razie czego prosze o przeniesienie.Od wczoraj borykam sie z pewnym problemem i chciałbym prosić o pomoc w tej sprawie.Na święta kupiłem matce netbooka: ASUS 1001PXD. Miał on wgrany windows 7 starter który jak wiadomo jest bardzo ograniczony jeżeli chodzi o personalizacje, dlatego też postanowiłem ...
Witam mam problem z akcelatorem grafiki oto komunikat który mi wyskakuje kiedy próbuje go zainstalować:(Akcelelator którego używam to: win2k_xp14311Pragnę dodać, że ten program był na płytce ze sterownikami być może jest to niepoprawny plik do mojego systemuPodam więc moje parametry:Jest to laptopNiestety nieznam...
Cześć. Ostatnio kupiłem laptopa Hp Compaq nx7300 z Windowsem Vista Basic. I mam dwa problem. Pierwszy dotyczy kartygraficznej. Wiem że mam dzieloną pamięć kartygraficznej z pamięcią ram, i chciałbym zwiększyć pamięć dla
Karta ATI i komp jest nowy i od początku kiedy zainstalowałemsterowniki jest tak z tą literą.W ustawieniach na Catalys Control Center zrobiłem dokładnie tak radzisz i teraz po tym skrócie nie uruchamia się ATI, ale mimo wszystko litery "Ć małej" nie ma. Duża jest ok,...
Witam, mam problem. Zaczeło się od zainstalowaniasterowników do kartygraficznej intela dla laptopa MSI pr601 lecz niestety po ich zainstalowaniu zaczął wyskakiwać błąd...
Witam Serdecznie Mam następujący problem nie mogęzainstalowaćsterowników do modelu SONY VAIO VGN-FS415S . Wgrałem mu czysty system Windows Xp SP3. Podczas instalowania Sterownia do kartygraficznej...
Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz...
Witam. Mam problem następującej treści: Po sformatowaniu systemu i zainstalowaniu podstawowych sterowników, przyszedł czas na sterownikikartygraficznej. Niestety trochę w tej kwestii namieszałam....
Witam serdecznie. http://allegro.pl/asus-zenfone-4-asus-vivobook-zestaw-i5794191329.html Na aukcji oferuję zestaw ASUS. Gdyby kogoś interesował sam telefon lub sam laptop, to proszę pytać w prywatnej wiadomości. Cena: 1850 zł za cały zestaw W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech (X7-200MP).2. Mysz ASUS UX300 (90-XB2P00MU00000-).3. Torba ASUS...
Witam serdecznie. Na aukcji oferuję zestaw ASUS. http://allegro.pl/show_item.php?item=5817043911 Cena: Licytacja od 1550 zł bez ceny minimalnej. W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech.2. Mysz ASUS.3. Torba ASUS.4. Notebook ASUS VivoBook.5. Smartfon ASUS Zenfone 4.6. Clear Case - etui marki ASUS do smartfona ASUS Zenfone...
Witam. Opiszę najlepiej mój problem od samego początku. Otóż gram sobie w CS'a i nagle wyskoczył mi błąd sterownikagraficznego w komunikacie systemowym a chwilę później wyskoczył blue screen. Komputer się zrestartował i nie zdążył nawet dojść do momentu logowania i blue screen pojawił się znowu. Dokładnie taki: Nie...
Witam. Mam następujący problem. Instalowałem na nowo system (Windows XP Home Edition). Instalując później wszystkie niezbędne sterownikizainstalowałem te do karty dźwiękowej z dwóch płyt. Jedną mam do windowsa visty a druga do XP. Najpierw ...
Witam. Jestem tutaj pierwszy raz. Wczoraj mojej dziewczynie postanowiłem postawić system na nowo, usunąłem partycje i utworzyłem je ponownie ponieważ partycja "C" zawierała 32GB i reszta przypadała na partycję "D" (80dysk) wszystko przebiegło cacy, zainstalowałem system XP Pro i po jego uruchomieniu chcąc przystąpić do instalacji