Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
OTL.txtOTL logfile created on: 2009-11-07 13:17:12 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.1.4.0 Folder = C:\Users\dawido\Desktop64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7600.16385)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 4,00 Gb Total Physical Memory | 2,87 Gb Available Physical...
WitamPrzed chwilą przez aktualizacje systemu wszedł mi do kompa ten program, co w temacie.Czytałem co to jest i jest to prawdopodobnie wirus....Jak to coś usunąć ?OTL logfile created on: 2010-04-24 18:36:51 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.2.0 Folder = C:\Documents and Settings\Administrator\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek...
WprowadzenieMiesiąc temu kupiłem telefon LG Optimus Black, który pojawił się na rynku w drugim kwartale 2011 roku, więc jest to całkiem świeży model. Równocześnie z nim pojawiły się też dwa inne modele, LG Optimux 2X oraz LG Optimus 3D. Czy dobrze zrobiłem wybierając akurat ten model? Za chwile się przekonamy. WyposażenieW eleganckim pudełku, zamykanym na magnetyczny zatrzask, swoje miejsce...
WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Witam,Również złapałem tego "antywirusa", przez którego nie mogę uruchamiać żadnych programów, nawet wyłączyć laptopa. Zrobiłem raport logów OTLem, które przesyłam poniżej. Mam nadzieję, że pomożecie mi to usunąć.I raport OTLAll processes killed========== OTL ==========Registry key...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
No dobra to na sam koniec moja ostateczna decyzja. CORE 2 DUO E8400 3.0GHz LGA775 BOXASUS P5K Premium/Wi-Fi Intel P35 Socket 775EVGA GeForce GTX 280 1024 MB DDR3/512bit FTWpamięci OCZ 2x2048MB CL5 REAPER ZASILACZ TAGAN TG800-U33 (800 Watt) Obudowa ZALMAN GS1000 BLACK Przedni Panel Aerocool FP01Zdecydowałem się że przy kwocie 3500pln warto dołożyć te 500-700 pln ale mieć wsio po swojemu... za...
Witam zakupiłem dzis asusa R510D Procesor AMD A10 5750M 2.5ghzgrafika Radeon HD 8670M 2 GbRam 4 Gb Po koleji System win 8.1 pokazuje ramu 3.21 mimo ze 4 jest zainstalowaneMialem zainstalowane sterowowniki grafiki z 2013 r zainstalowałem nowe okienka w win i mozilli wygladały trafgicznie jakies zżółkłe blade az oczy bolały...
Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
Podczas przegladania youtube pozostale strony nie otwieraja sie i wyswietla sie blad Error 330 (net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED): Unknown error. Natomiast sam youtube sie zacina. Jak to naprawic?Tytuł poprawiony
Witam wszystkich,Ostatnio z moim komputerem zaczely dziac sie dziwne rzeczy. Wszystko bylo ok, a od jakiegos czasu zaczely mi wyskakiwac bledy podczas pracy/grania. Na przyklad gdy przegladam strony ( zauwazylem ze szczegolnie gdy ogladam YouTube:D) wyskakuje blad w stylu: Wystapily problemy z programem Firefox.exe,...
Od razu przepraszam jeśli to zły dział ale wydawał mi się najbardziej odpowiedni.Posiadam Gmail we własnej domenie. Listy mogę odbierać, ale próba wysłania listu na konto z WP kończy się taką wiadomością zwrotną:This is an automatically generated Delivery Status NotificationDelivery to the following re[beeep]ient failed...
Prosty darmowy szablon do radia na SHOUTcast V1.9.8 . Polecam darmowy hosting radiowy: Myradiostream.comWygląd: Consciousness.ct8.plPobierz: consciousness.rar (link będzie zawsze aktualizowany do najnowszej wersji) Szablon zawiera: Język: angielski i polski Motyw: ciemny i jasnyWersja: PC i telefon Statystki radiowe: status radia, ilość słuchaczy, tytuł...